Seuraa 
Viestejä8838

Evoluutio ratsastaa epäonnistumisilla. Evoluutiossa epäjärjestys pyrkii lisääntymisen järjestykseen. Ilmeisesti evoluutiossa on myös koneisto, joka osaa poistaa sopeutumattomat ja liikakasvua aiheuttavat – ennemmin tai myöhemmin. On myös olemassa ihmisen henkisen kehityksen evoluutio. Mitä me ymmärrämme evoluutiosta?
...

[ ... ihmiset kipristelevät ilmastonmuutoksessa 2/, joka sekin on evoluutiota. Kolmen - neljän asteen nousu 2080 mennessä aikaansaa hankaluudet, joissa itse luonto toimii vaikka ei ihmistä enää olisikaan. Hitaat muuttujat 3/ kiihtyvät meille ylitsepääsemättömiksi ongelmiksi. Evoluutio ei ole riippuvainen itsessään meistä ... ]

Ihminen hakkaa metsiä. Ihminen ryöstökalastaa. Ihminen polttaa vuosimiljoonaiset varastohiilidioksidit niin kiihtyvästi, että arviokatastrofiin riittävä ilmaston ka. 3~4 asteen nousu saavutetaan peruuttamattomasti jo tällä vuosisadalla.

Ihmiskunta ei ole oppinut säästämään - aikomusvauhti siihen on aivan liian hidas. Meneillään oleva muutosprosessi jo itsessään pitää käynnissä muutoksia, joiden vääjäämättömyys ajaa meille tuntematonta evoluutiota - meille ihmiskuntana miltei mahdottomana yhtälönä. Harvennus ja harventuminen ovat myös evoluutioita.

Ihminen on yksinkertaisesti jo nyt liiaksi sormeillut materia- ja energiakiertoja. Ihmisen mukavuudenhalu kokee paluun arkeen - evoluutio järjestää ilman adjektiiveja ja inhimillisyyttä olosuhteet, jotka ovat aina suosiollisia joillekin, eikä enää välttämättä ihmiselle itselleen. Nyt on kyse ihmiskunnan mukautumiskyvyn ylityksestä - paluu ei tapahdu vaurioittamatta meidän elossapitojärjestelmiä - vaan ne muuntuvat tuntemattomaan suuntaan.

Evoluutio reagoi hitaasti, mutta myös nopeasti. Hitaus on momentiltaan järjestäytyneempi, kun taas kiihtyvä nopeus aikaansaa kaaosta, jossa evoluutio on tuntemattomien yhtälöiden muutosprosessissa. Suuri luomakunnan mallinnuskaava on vielä tietämättömissä - ainakin meiltä ihmisiltä - kiihkeästä etsinnästä huolimatta. Olisiko se lähempänä kuin arvaammekaan?

Ihminen itsessään on säilyttäjäna kasvattaja. Yhteiskunta työtätekevänä ilmiönä on saavutetusta irtautumaton - ikiaikaista ei ole silti kuin evoluutiossa, jossa seurausta edeltää aina syy. Aikaansaamamme syy on ylittänyt meille "varatun osuuden elintilasta". Nyt tuo meistä "ulkopuolinen osuudenhaltija" ottaa osansa - ilman adjektiiveja ja kaltaistamme suuntaavaa itsekkyysinhimillisyyttä.

Luonto muuttuu, se on varma. Varmuuteen kuuluu vaiheistus, jossa elolokeromme kaventuu uuteen mittakaavaamme - asteikkoon, jossa määrämme on suhteutunut lajiharmonian asettamaan mittakaavaan. Luonto ei rankaise - vain ihminen on rangaissut. Eläinkunta ei kosta, vain ihminen on kostanut - eläinkunta vain syö pysyäkseen evoluutionsa suosiollisuudessa.

Ihmiskunnan biomassa vastaa muurahaispopulaatioiden määrää. Maapallon biomassasta ihmiskunnan osuus on hyvin pieni - miltei olematon. Evoluutiossa muualla kuin ihmiskunnassa on tapahtumakertymä, jonka mittakaava ei satu edes samoille asteikoille kanssamme.

Evoluutio raivaa soveltuudelle ja sopeumalle tilaa. Voisi arvata, että hallitsemattoman nopeassa ihmisvaikutteisessa tilanneavaruudessa suurimmat biomassat määräävät hitaan varmasti evoluution suunnan seuraten kokonaisharmoniaa, vahtimatta aina. Evolutiivinen harmonia kasautuu kuin palapeli, jossa kuvana ei ole ihminen. Tuo kuva on jo määrätty jossain - se on jo tietona olemassa, kuten tieto kaiken alusta on joka hetki läsnä.

Lopullisen loputtomuuden avaa eliöistä massiivisin. Virukset ovat aikakoneita, joilla on "tehtävä". Virukset istuuvat isäntäänsä ja huolehtivat tasapainosta - suurimmatkin ovat kaatuneet, mikäli harmonia on ylittynyt liiaksi. Viruksilla on oma evoluutio, jonka rakenne ja päämäärä on meille tuntematon.

Ihminen evaluoi itsensä apuvälineidensä kautta massiivisen ympäristötuhon rajalle. Se ei varmaankaan ole jäänyt huomaamatta eliökunnan tasapainoaistimuksissa. Voisimme odottaa luomakunnan vastaiskua - ilman rankaisua, ilman kostoa - ainoastaan paluuna tavoiteltuun tasapainoon. Kaikella on aikansa, ja kaikella on loppunsa. Vain kierto on varmaa.

0/
http://www.tieteenpaivat.fi
1/
http://fi.wikipedia.org/wiki/Evoluutio
2/
http://ilkkaluoma.blogspot.com/search?q ... sen+kanssa
3/
http://ilkkaluoma.blogspot.com/search?q ... ihty%C3%A4

Ilkka Luoma
...

Mielipidekirjoitukseen liittyvät kuvakansiot~
Tieteen päiviltä 8. ja 9. tammikuuta 2009 - kuvia saa käyttää vapaasti ylläolevan kirjoituksen yhteydessä - Copyright by Ilkka Luoma 2009.

Kansio 1 - 1. päivä evoluutiota
--- http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/2baoe+i ... aivat.html ---

Kansio 2 - 2. päivä evoluutiota
--- http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/2bbcu+i ... -days.html ---
...

[size=85:ajgp5pvb]KATEGORIAT:

ENERGIA , YMPÄRISTÖ , GLOBALISAATIO , MAATALOUS , YMPÄRISTÖONGELMAT , EVOLUUTIO , ILMASTONMUUTOS[/size:ajgp5pvb]

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Sivut

Kommentit (21)

tosikolie
Seuraa 
Viestejä663

Minulle evoluutio käsitteenä on muuntumista eli luonto-oliot niin pienet kuin suuret muuntuu elämän virrassa, osa luonnonmukaisesti osa ihmisen ajattelun tuottaman vaikutuksen kautta.

Alkupäätä tälle muuntumisprosessille ei ole näkyvissä kuten ei loppupäätäkään,,siis suuressa tilassa,,avaruuden mitassa.

Huomenna olen ehkä taas vähän erilainen,,muuntunut,, ja talviturkkikin alkaa jo tuuhettumaan,,,

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ihminen itsessään on säilyttäjäna kasvattaja. Yhteiskunta työtätekevänä ilmiönä on saavutetusta irtautumaton - ikiaikaista ei ole silti kuin evoluutiossa, jossa seurausta edeltää aina syy. Aikaansaamamme syy on ylittänyt meille "varatun osuuden elintilasta". Nyt tuo meistä "ulkopuolinen osuudenhaltija" ottaa osansa - ilman adjektiiveja ja kaltaistamme suuntaavaa itsekkyysinhimillisyyttä.terve. meni nii yli hilseen että ei edes pöllähtänyt.
Minusta sinun kannattaisi harkita sanomasi tarkentamista ja selväkielistämistä, koska minä olen ihan keskivertoihminen. Jos siis haluat kertoa jotakin tärkeää meille kaikille. Siis jos haluat, voihan olla että juuri noin valikoit yleisösi.

Evoluutio on vain sopeutumista, ei sen kummallisempaa. Toivoisinpa että edes oppikirjoista korjattaisiin hämmennystä aiheuttavat virkkeet. Kuten "luonto kehitti ratkaisun", miksei voida sanoa suoraan että vain sopeutuvimmat jäivät eloon. Sukupolvien kuluessa.

Kaapelijehu
Seuraa 
Viestejä390

Evoluution voi ymmärtää monella tapaa väärin ja uskallampa väittää että joillekin evoluutio on eräänlainen uskonto tai menestysteologia:

Kilpaile tai kuole, voita tai häviä, evoluutio suosii voittajia. Taloudellisesti menestynyt ja korkeasti koulutettu ihminen on evoluution voittaja ja jollakin kumallisella tavalla muka evolutiivisesti korkeammalla tasolla kuin kouluttamaton ja tyhmä. Tälläistä ajattelua esiintyy varmaan hyvin yleisesti raha piireissä.

Tälläinen "filosofinen ajattelu", jonka tarkoituksena lienee lähinnä yksilön omien kilpailuhenkisten arvojen ylläpitäminen, ei kuitenkaan vastaa lainkaan sitä mitä evoluutiolla tarkoitetaan biologiassa. Darwinistisessa evoluutiossa on joitakin kovia faktoja.

a). Ihmisen geeniperimä on yksilöllinen koodi ja täysin muuttumaton hänen elämänsä ajan. Siis vaikka kävisit kuinka kouluja, menestyisit liiketoimissasi ja saisit maailman kaikki rahat. Geeniperimäsi ei muutu yhtään mihinkään.

b). Kun hankit jälkikasvua, et juuri voi mitenkään vaikuttaa siihen millaisia lapsistasi tulee muutoin yrittämällä hankkia mahdollisimman hyvät geenit omaavan kumppanin. Tällöinkin sattuma vaikuttaa suuresti siihen miten eri geneettiset ominaisuudet jälkeläisissäsi ilmenevät.

c). Edelleen ihminen ei voi tietoisella ajattelulla vaikuttaa Darwinismin etenemiseen muutoin kuin ryhtymällä joko geneetikoksi ja alkaa manipuloimaan eläinten tai ihmisten geenejä. Tai sitten harjoittamalla jonkinlaista valikoivaa karsintaa jolla vaikutetaan joko siihen mitkä eläin tai ihmisyksilöt pariutuvat keskenään tai estää tiettyjen eläin tai ihmisyksilöiden pariutuminen.

d). Darwinismi on hidasta ja siihen vaikutetaan vain perinnöllisyyden kautta.

e). Jos joku väittää, että tieteen, teknologian tai vaikka talouden kehitys on evoluutiota, niin hän ei ikinä tarkoita evoluutio-käsitteellään mitään sellaista millä on jotain tekemistä Darwinismilla biologiassa. Tieteen ja teknologian kehitys on pikemminkin tietoisen ja kielelliset kyvyt omaavan ihmisen oppimista. Hän oppii ja keksii uusia asioita sekä ideoita ja välittää niitä toisille ihmisille käyttäen apunaan kieltä, joko puhuttua tai kirjoitettua. Tätä ihmisen oppimista tai edistykseksi kutsuttua ilmiötä ei mitenkään pidä sotkea Darwinismin kanssa yhteen, kyse on täysin eri asiasta.

Annan arvoa viestiketjun aloittajalle siitä, että evoluutio todellakin voidaan ymmärtää monella tavalla aivan väärin. Se että viljellään puolivillaista evoluutiokäsitettä, ärsyttää koska tiedän että ihmisyksilön kykyä oppia elämänsä aikana uusia asioita ei mitenkään saa sotkea Darwinismiin.

Kaapelijehu

tosikolie
Seuraa 
Viestejä663

a). Ihmisen geeniperimä on yksilöllinen koodi ja täysin muuttumaton hänen elämänsä ajan. Siis vaikka kävisit kuinka kouluja, menestyisit liiketoimissasi ja saisit maailman kaikki rahat. Geeniperimäsi ei muutu yhtään mihinkään.
---------------

Tämä että geeniperimä ei muutu elämän aikana ei mielestäni pidä paikkaansa sillä sehän sotisi sitä sopeutumis-muuntumisajatusta vastaan,,,,,luonnon perusolemusta vastaan?

Mielestäni geeniperimä muuntuu koko ajan,,muutos vaan on niin pieni että sen tulkitseminen voi olla vaikeata yksilössä elämän aikana.

Jos pariskunta tekee lapsen 20 vuotiaana, 30 vuotiaana, 40 vuotiaana, 50 vuotiaana, ei lapset ole saman-näköisiä,,siis geeniperimän yhdistymä on erilainen jonka ovat vanhemmiltaan saaneet.

On vielä silti muistettava kysymys,,,?
...että onko geeni se peruselementti vai onko silti olemassa geeniä pienempi ns.rakentaja

joka käsittelee ja ohjaa geenirakennetta,,

geenirakennetta joka määritellään atomiteorian ainejaotteluun pohjautuen

ja atomiteorian ainejaottelu ei sisällä ns.elämän elementtiä,,vai olisiko yksittäinen atomi jonkin sortin tajun omaava,,,tuskin,,,

On muistettava että geenikartta perustuu atomiteorian mukaiseen ainejaotteluun.

Eli edelleen on myös kysymys oltava mukana,,mitä on elämä?

tosikolie
Seuraa 
Viestejä663

d). Darwinismi on hidasta ja siihen vaikutetaan vain perinnöllisyyden kautta.
-----

Muuntuminen lajiperimään tapahtuu toki perinnöllisyyden kautta jatta muuntumisen perimään aiheuttaa yksilön ympäristö yhdessä yksilön oman käytöksen kanssa.

Olemme sidoksissa siihen ympäristöön missä elämme,,siis luontoon,,sekä ravinnon että perimän kanssa.

Ja ilman muita oli-joita yksilö ei voi olla olemassa.

Luonnossa ei sinänsä ole kilpailua on vain selviytymistä jossa symbioosissa ovat sekä kasvit että muut elolliset ja kaikki ovat riippuvaisia toisistaan.

Ilman maata ei ole puuta, ilman puuta ei ole paljon muuta. Hmm,,siksi avohakkuut ovat vähän huono juttu.

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä8838
Reifengas
Evoluutiossa ei ole mitään, mitä yksilön tarvitsisi ymmärtää. Riittää, kun tuottaa itsensä kaltaisia olioita.Jos näin olisi täsmälleen ollut emme olisi viruksia tai prioneja kummempia - edes niitäkään. Missä tuli mukaan ympäristön huomioiminen?

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Ilkka Luoma
Reifengas
Evoluutiossa ei ole mitään, mitä yksilön tarvitsisi ymmärtää. Riittää, kun tuottaa itsensä kaltaisia olioita.Jos näin olisi täsmälleen ollut emme olisi viruksia tai prioneja kummempia - edes niitäkään. Missä tuli mukaan ympäristön huomioiminen?Tämä on totta. "Reifengasia" hieman modifioiden: "Riittää, kun tuottaa lähes itsensä kaltaisia olioita.

Täydellinen kyky kopioida perimää tuhoaa evoluutioprosessin, lähes täydellinen toimii väistämättömänä evoluutioprosessin moottorina.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

tosikolie
onko geeni se peruselementti vai onko silti olemassa geeniä pienempi ns.rakentaja joka käsittelee ja ohjaa geenirakennettaGeenirakenne on todella parin viime vuoden aikana saadun näkemyksen mukaan monimutkaisen säätelyn kohteena. Ja säätelytekijät, sikäli kuin niitä tunnetaan, muodostavat suuria yhteistoiminnollisia verkostoja. Säätelyverkostot voivat sisältää mm. sadoittain koodaamattomia ja koodaavia geenejä, eri tavoin käsiteltyjä RNA-molekyylejä ja eri tavoin käsiteltyjä proteiineja.

Genomi ja sen aktiivinen ympäristö ovat paljon enemmän riippuvia sekä itsestään ja ehkä fyysisistä ehdoista että ulkoisista tapahtumista kuin ennen opetettiin. Ja tämä riippuvuus ei ole pelkästään satunnaista. Niinpä esimerkiksi joku proteiinia koodaava geeni voi koodata monia erilaisia proteiineja säätelyjärjestelmien tilasta riippuen. Säätelyjärjestelmiä on vielä löytämättäkin, ja niiden ko-operatiivisuuden perusteita ymmärretään vielä varsin heikosti.

Miten sitten fenotyyppi syntyy, on hämärän peitossa.

Genomin metylaatio, joka riippuu jonkin verran ulkoisista olosuhteista ja vaikuttaa geenien ilmenemiseen, voi peseytyä pois ja rakentua uudelleen ihmisen elinajan jossain vaiheessa.

Monet uskovat, että säätelyjärjestelmät ovat yhtä tärkeitä tai tärkeämpiä kuin geenimutaatiot biodiversiteetin synnyn kannalta:

Namrata Iyer
What is the central factor which
defines the level of biological complexity of an organism?
Thus, non-coding DNA, once considered junk, now appears to
house a huge regulatory network which is responsible for the
execution of complex developmental programs
and therefore is
the key to the evolution of biological complexity.

Vaikka nämä tiedot ovat peräisin kymmenistä uusista tutkimuksista, kaikki eivät pidä niitä varmoina tai edes oikeina. Esim. biologi, apulaisprofessori Larry Moran (Sandwalk) on sitä mieltä, että uudet tulokset ovat virheellisiä.

Ihmisillä, jotka alunperin luotiin tämän aikamatriisin (time matrix) suojelijoiksi on 12-ketjuinen DNA blueprint. Tämä morphogeneettinen kenttä pitää sisällään 12- ulottuvuuksisen rakenteen ja siitä voidaan käyttää nimitystä kristallikeho (Crystal Body). Biologinen rakenne ilmenee täysin kristallisoituneena nestemäisenä valokehona. Ihmisiltä kuitenkin hävisi vuosituhansia sitten erinäisten geneettisten muunnelmien takia tämä alkuperäinen rakenne.

Geneettisiä muunnelmia tekivät Anunnakien (Elohim) lisäksi myös muut korkeampien ulottuvuuksien entiteetit. Yksi tällainen entiteettiryhmä oli Jahve (Yahweh, YHWH), joka mainitaan yhdeksi Jumalan nimistä Raamatussa (2. Moos 3:14–15). Meitä on manipuloitu ja käytetty hyväksi tuhansien vuosien ajan kehittyneempien negatiivisesti orientoituneiden olentojen puolesta.

DNA on moniulotteinen ja rakenteeltaan holograafinen. Tämän takia tiedemiehet näkevät mikroskoopin läpi vain tuplahelixin (double helix). Nykyisen tietämyksen mukaan 97% ihmisen DNA:sta on toimimatonta ja sitä on päädytty tiedemaailmassa kutsumaan junkDNA:ksi eli ”roskaksi”. Vuosituhansien ajan suurimmalla osalla ihmisistä on ollut kytkettynä vain ensimmäiset kaksi.

Aiheesta löytyy kirjoituksia keskustelupalstoilta, asiaa käsitteleviä videoita pompahtelee Youtubeen harvase päivä ja jengiä tuntuisi heräävän päivä toisensa jälkeen enemmän ja enemmän. Kuitenkin tieteen saralla ollaan vielä äärimmäisen kaukana totuudesta. Kahleena ja riippakivenä tutkijoiden jaloissa tuntuisi olevan kapeakatseinen 3Dperspektiivi ja pelko murtaa totuttuja kaavoja sekä uskomuksia. On kuitenkin havaittavissa, että tämä kokonaiskuva alkaa pikkuhiljaa valottumaan tiedemaailmassa touhuaville.

Tarpeeksi asioiden parissa jumpanneille ja erilaisia selittämättömiä ilmiöitä tutkineille on valjennut, ettei junkDNA olekaan mitään roskaa, vaan se on enemmänkin käyttämätöntä potentiaalia. Kieltämättä olisihan se hienoa, jos he vielä jonakin päivänä tajuaisivat, että ihmisillä on 12-ketjuinen DNA-potentiaali. Vielä hienompaa olisi, jos he osaisivat yhdistää kaikki palapelin palaset yhteen ja todeta, että kyse on myös ulottuvuuksista, energiasta ja "muotista / pohjapiirustuksesta", joka sisältää suuren ja uskomattoman potentiaalin.

Koska kaikkia vipstaakeja ei ole käännetty päälle, niin se ilmenee kemiallisessa DNA:ssa "roskana". Tätä aiemmin todettua pohjapiirustusta ei suotta kutsuta Divine Blueprintiksi ja rakenteeltaan Silicate Matrixiksi. Ollessaan täydessä loistossaan nykyisestä hiili-pohjaisesta kemiasta ei ole jälkeäkään. DNA on ja pysyy kemiallisena ja silmiin piirtyvänä rakenteena aina tupla-helixinä, eikä siitä muutu miksikään. Sen minkä mikroskoopilla näki eilen, sen näkee myös huomenna.

Rakenne tulee aina pysymään samanlaisena, mutta "roskaksi" luokiteltu materiaali kyllä käy aina vain pienemmäksi sitä mukaa, mitä enemmän siitä on aktivoitunut. Kun DNA aktivoituu ja siirtyy tietyn tason yli, niin sen rakenne muuttuu hiili pohjaisesta hiili-silica tyyppiseksi eli osin kristallisoituneeseen rakenteeseen (quasicrystal), johtaen lopulta täysin kristallisoituneeseen silica-tyyppiseen rakenteeseen.

Nykyisen valtatieteen ongelmana on ajatella ja yrittää kehittää asioita vanhoilla totutuilla tavoilla. Muutamia sankareita kyllä mahtuu joukkoon, mutta kuten rakenteissa yleensä, niin muutama sankari ei yksinään muuta kaavoihinsa kangistuneen massan näkemyksiä, rutiineja ja tapoja toimia tai ajatella. Sopiikin miettiä mihin on unohtunut Albert Einsteinin mahtavan lausahduksen merkitys tiedemaailmassa:

"We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them"

Viime vuosina muutamat tutkijat ovat löytäneet mielenkiintoisia asioita tutkiessaan
DNA:ta. Vuonna 2007 julkaistiin tutkimus, jossa todettiin junkDNA:n olevan aktivoitumatona maan ulkopuolista (E.T) DNA:ta. Human Genome projektin pohjalta jatketut tutkimukset ovat vahvistaneet löydökset, joiden mukaan ihmisen DNA:ssa on yli 20 E.T geeniä.

Collaborative research from a gathering of exo-scientists postulate that there are genes from over 20 extraterrestrials civilizations in Human DNA. These exo-scientists have continued the work of Nobel Prize winner Dr. Frances Crick, and other scholars in this area. Current findings are consistent with reports of Professor Sam Chang, who discreetly released information on his own apparent findings, in association with the Human Genome Project.

A group of researchers working at the Human Genome Project indicate that they made an astonishing scientific discovery: They believe so-called 97% non-coding sequences in human DNA is no less than genetic code of extraterrestrial life forms. The 'off-world' human looking extraterrestrial have been claimed to have provided some of the genetic material for human evolution, and that many of these extraterrestrials have allowed some of their personnel to incarnate as 'star seeds' on Earth in human families.

These "star seeds", "star children" or "star people" are described by Brad and Francie Steiger as individuals whose 'souls' were formally incarnated on the worlds of other star systems and then traveled to Earth and decided to incarnate here in order to "boost" the spiritual evolutionary development of humanity. - Scientists confirm Extraterrestrial genes in Human DNA http://www.agoracosmopolitan.com/home/F ... 01340.html

The Purpose of DNA - Dan Winter http://interdimensionalcollective.blogs ... inter.html

Lloyd Pye Starchild Skull 2010 DNA Result - PROOF OF ALIENS GENETICALLY USING HUMANS http://www.youtube.com/watch?v=4VQ1DQ1ZFIg
Lloyd Pye - Human Genetics http://www.youtube.com/watch?v=IgvqZixAzm4

Vmat2, or the God Gene: Reading Spirituality in the Human Genome http://serendip.brynmawr.edu/exchange/node/1830

Rev. Douglas James Cottrell PhD: Type 'O' Negative blood type mystery http://www.youtube.com/watch?v=WR3wD-tITnE

Elite families & RH (-) bloodline http://www.youtube.com/watch?v=eFcrrAkmRzo
Alien Blood - Pharaohs http://www.youtube.com/watch?v=CLiJJL3fKNo

- Loistava ilmainen kirja tietoisuudesta, taloudesta ja henkisyydestä:
http://www.scribd.com/doc/61830837/Tiet ... rspektiivi

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615

[quote="jennivain"]

<vain, ja ainoastaan ainoastaan roska snipattu>

On sulla lähteet! (tosi syvältä!)

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845
Seppo_Pietikainen
jennivain

<vain, ja ainoastaan ainoastaan roska snipattu>

On sulla lähteet! (tosi syvältä!)
Jennivain on yksi esimerkki siitä, että mitä hullummaksi jutut menee, sitä pitempiä postauksia niiden taustoitukseksi tehtaillaan. Pistän noiden postausten pituuden ja usein niiden määränkin vuoksi noita tehtailevat estolistalle, sillä ketjut jossa näitä on, ja lisäksi vielä lainataan kokonaisuudessaan, muuttuvat kilometrin pituisiksi lukukelvottomiksi diipadaapajärkäleiksi. Kun tekstiä silmäillessä Jennivain pääsi 12-uloitteiseen kristallikehoon, lähdin scrollaamaan alaspäin ja sitä jatkui ja jatkui. Hän pääsi henk.koht. estolistalle.

Ihan vinkiksi vain Jennillekin, että jos on joku mullistava näkemys kuten 12-ulotteinen psykofyysinen kristalliolemus, jne. kannattaa tehdä lyhyitä, ytimekkäitä, perusteltuja ja selkeitä kommentteja asiasta, ettei lennä laakista Ö-mappiin. Ihmisten huumorintajullakin kun on omat vaihtelevat rajansa.

En muuten olisi avautunut, mutta kun melkein kaikki ketjut joita olen availlut ovat olleet täynnä salkkareita, henkiasioita, uskontoa, jne. niin keitti yli.

- Ubi bene, ibi patria -

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Pacanus Rusticanus

Ihan vinkiksi vain Jennillekin, että jos on joku mullistava näkemys kuten 12-ulotteinen psykofyysinen kristalliolemus, jne. kannattaa tehdä lyhyitä, ytimekkäitä, perusteltuja ja selkeitä kommentteja asiasta, ettei lennä laakista Ö-mappiin. Ihmisten huumorintajullakin kun on omat vaihtelevat rajansa.

.
Pelkäänpä, että edes lyhyet, ytimekkäät, perustellut ja selkeätkään kommentit "12-ulotteisesta psykofyysisestä kristalliolemuksesta" eivät riittäisi minua ihastumaan moiseeen "mullistavaan näkemykseen".

Ehkä minua vain vaivaa vaikea ja parantumaton rationalismin hinku, enkä saata pystyä kykenemään lämpenemään "newagelle".

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Kun evoluutio käsitetään sekä teleologiseksi että myös ei-biologiseksi maailman rakenteen luonnoksi, saadaankin mukaan koko töhnä animismista ja uskonnoista aina hegeliaanisiin messuihin asti. Ketjun aloittaja kunnostautuu tällaisten näkyjen mestarina.

Toinen ääripää on tietenkin deterministinen fysikalistinen maailmankuva, jossa pumpattava Barbara on "Avaruusseikkailu 2001":n HAL-tietokoneen ainoa lohtu.

Molemmilla on maaninen tarve järjestyksen ja tarkoituksen yhdistymiseen (Herrassa ja Tieteessä). Lukujärjestys on tärkeämpää kuin oppiminen, eli eläminen epätietoisuudessa.

Ilkka Luoma

Evoluutio reagoi hitaasti, mutta myös nopeasti. Hitaus on momentiltaan järjestäytyneempi, kun taas kiihtyvä nopeus aikaansaa kaaosta, jossa evoluutio on tuntemattomien yhtälöiden muutosprosessissa.
Matemaatikotkaan eivät kysele mitä numerot ovat, mutta evoluutio opettaa sisäistämään ilmiöiden liiallista nonfiguratiivisuutta.

Lähde: http://puppulausegeneraattori.fi/?avainsana=evoluutio

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat