Seuraa 
Viestejä8643

Tätä meidän systeemiä on voitu pitää ns. lintukotona. Pidemmän aikaa on tullut viitteitä homman luisumisesta käsistä. Tarkoitan tällä valtion harjoittamaa ryöstöpolitiikkaa.

Miten pitkälle suomalaiset voivat venyä oikeasti? Esimerkiksi monet maatalousyrittäjät syövät pääomaansa tuottaakseen vaikka sikoja. Pienyrittäjät maksavat työn tekemisestä arvonlisää tuloveron päälle. Energia, ravinto, asuminen, tarpeellinen omistaminen. Kaikki kupataan ruvelle.

Olisiko ennustajia. Milloin tämä kansa alkaa polttaa autonrenkaita Mannerheimintiellä?

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Kommentit (15)

jussipussi
Seuraa 
Viestejä45919
Paul M
Tätä meidän systeemiä on voitu pitää ns. lintukotona. Pidemmän aikaa on tullut viitteitä homman luisumisesta käsistä. Tarkoitan tällä valtion harjoittamaa ryöstöpolitiikkaa.

Miten pitkälle suomalaiset voivat venyä oikeasti? Esimerkiksi monet maatalousyrittäjät syövät pääomaansa tuottaakseen vaikka sikoja. Pienyrittäjät maksavat työn tekemisestä arvonlisää tuloveron päälle. Energia, ravinto, asuminen, tarpeellinen omistaminen. Kaikki kupataan ruvelle.

Olisiko ennustajia. Milloin tämä kansa alkaa polttaa autonrenkaita Mannerheimintiellä?
Suomi haluaa projisoida itsesä Euroopan ja Maailman mallioppilaaksi, ei mallioppilaat purnaa, ne puurtaa niska limassa auktoriteettien viitoittamaan suuntaan ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Valtiollahan ei ole mitään muuta mahdollisuutta kuin nykyinen veropolitiikka.
Valtio on myynyt sille tuloja tuottaneet valtion-yhtiöt yksityisille, ja ne rahat on syöty, myytävää ei enää ole, eikä tuloja tuottavia yhtiöitä.
Yksityiset yhtiöt istuvat sillä oksalla , jolta on hyvä komennella jopa valtiotakin, jos ei verotus meitä kohtaan "kohtuullistu" muutamme Suomenlahden eteläpuolelle.
Näin maammme hallitukset ovat suuryhtiöitten suhteen selvässä kiristysotteessa.

Kokoomus ja Demarit Lipposen aikakautena lähes vapauttivat suurituloiset veroista , joten
valtioriepu on vain tavallisten kuluttajien kulutuverojen ja eläkeläisten ja pienituloisten veronmaksajien ylläpitämä mikä lie, ei enää mikään hyvinvointioyhteiskunta.

Paul M tarkoittamaa ryöstöpolitiikkaa voitaisiin lieventää ottamalla valtioin omistukseen
hyvin menestyviä yhtiöitä, tai perustamalla uusia .
Näitten yhtiöitten voitot voitaisiin yhtiöitten ylläpitokustannuksien ja kehityskustannuksien jälkeen siirtää suoraan valtion kassaan, jolloin verotustarve joka kohdistuu kohtuuttomana kansalaisiin vähenisi. Itsekkin eläkeläisenä maksan pienistä lisäansioista 30% veroa.
Se tuntuu hyvin raskaalta verotukselta , hyvin pienistä tuloista. Eipä juuri niistä mitään jää
käteen. Tuskin nuita hommia kannattis enää edes tehdä.

Zaibowski
Seuraa 
Viestejä1387
Paul M
Olisiko ennustajia. Milloin tämä kansa alkaa polttaa autonrenkaita Mannerheimintiellä?Kun työehtoja heikennetään ja sosiaalijärjestelmää tarpeeksi puretaan, niin luulenpa, että Suomessa alkaa palamaan 10 - 20 vuoden kuluessa. Ranskassa mellakoidaan, Kreikassa, Englannissa jne. Ilmiöt saapuvat pohjolaan aina hieman jäljessä, mutta takuuvarmasti ne tulevat. Mellakoinnilla pyritään tietysti muutokseen, jos muutosta ei muuten tule.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Vaikka julkista taloutta puolustellaan sosiaalihyvinvoinnilla, on se pahasti ruvella jo. Systeemi on pöhöttynyt. Itseänsä ylläpitävä giganttinen kaiken syövä järjestelmä, jossa itse asia on jo sivuroolissa. Kunnollinen terveydenhoito on maksettava erikseen ohi tämän systeemin, koska alkuperäiseen koneistoon on sadan kilometrin jono. Virkamies virkamiehen päällä tarkoittaa samaa kuin toinen toistemme paitojen peseminen yritystoimintana.

Ulkomaille syydetty "lainaraha" surkeilla vakuuksilla on marginaalista verrattuna jo pitkään jatkuneeseen kaivostomintojen myyntiin ulkomaisille toimijoille. Miksei tästä ole puhuttu missään?

Kiinalaiset eivät käytä omia varantojaan tänä päivänä vaan sijoittavat ulkomaisiin kaivoksiin. Minkähän takia? Sen takia, että tuhannen kertaa isommasta kansakunnasta on löytynyt joku neropatti, joka on todennut ettei omia mineraalivarantoja parane tuhlata vielä vaan kannattaa ostaa ulkomaiset. Tässä suomalaisessa rupusakkikodossa ei tuollaista viisautta ole löytynyt eikä taida löytyä. Jos jossain timanttipiippu löytyy, niin se myydään heti nimelliseen hintaan jollekin Kanada Miningille. Täällä ollaan olevinaan sitten tyytyväisiä, kun saadaan työllistettyä pari kuljetustrittäjää viemään timantteja satamaan.

Eli pääomat lahjoitetaan ulkomaille, kotomainen kova työ verotetaan luurangoksi julkiseen talouteen ja julkisen talouden ahmatti syö kaiken pelkkänä koneistona. Missä renkaat?

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176

Pitäisi tehdä sellainen järjestelmä että työnteko olisi kannattavaa olisi töitä mitä voisi tehdä ja niistä saa palkkaa. Muuten tulee mellakointia.

huonommastakin työstä saa vähän enempi rahaa kun sosiaaliturvasta, kunhan työpaikkoja on ja niin edelleen.

Lähinä työttömiä on se 200 tuhatta ja piilotyöttömät ja muut. Tilastoissa yli 400 työntä tai jotain mikä saa rahansa sosiaalijärjestelmästä jonkinlaisena tukiaisena ja tähän päälle muut.

EV+
Seuraa 
Viestejä770
Zaibowski
Paul M
Olisiko ennustajia. Milloin tämä kansa alkaa polttaa autonrenkaita Mannerheimintiellä?Luulenpa, että Suomessa alkaa palamaan 10 - 20 vuoden kuluessa.Jos aika riittää. Viljapellot ovat vaalenneet ja Mayojen kalenterista loppuvat sivut...kaikki merkit ovat ilmassa, sirun ottamista myöten.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

No joo Aslakki on ainaki puhunu nuitten kaivoksien kenkkäämisestä (lahjoittamisesta)
kanukeille.
Nyt kun kullan hinta on pilvissä, niin Kittilän Suurkuusikon kaivos tuottaa kanukeille
voittoa miljoonia päivässä. (Euroopan suurin kultakaivos tuotoltaan )>Ei siis mikään pikkuinen soramonttu.

Mutta minkä sille me tavalliset mahamma, että mejän herrat ovat niin saatanan epäisänmaallisia, että todistaakseen kuuluvansa edistyksellisiin globaalia taloutta kannattaviin kansoihin lahjoittavat suomalaisten kanssallisomaisuuden ulkomaalaisille.

Mutta ehkä joskus vielä tulee aika jolloin hekin joutuvat tuomioille teoistaan.
Ootelhan,, kohta kansainvälinen vapauden aalto saavuttaa tämän turjan seuvunki, ja
epäisänmaalliset turjakhet heitethän maasta ulos.

Tosin suomalaisista on kouluutettu alistuneita nöyriä herravaltaa pölkääviä asukkaita, joten aikaa kansan heräämiseen luultavasti menee.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

http://fi.wikipedia.org/wiki/Suurikuusikon_kaivos

Kaivos tuottaa 5000 kiloa kultaa vuodessa. Suomalaiset sen alueen löysivät ja eikun heti ruotsalaisille. Nykyinen toimija osti sitten ruotsalaisen toimijan osake-enemmistön. Tästä välistä siis puuttuu suomalainen omistus, jonka joku ulkomainen sitten ostaisi.

Mitä tästäkin puuhasta mahtaa Suomeen jäädä? Päiväliikevaihto on jotain 300.000 euron luokkaa. Rikastamo on sentään siellä. Montako suomalaista se työllistää?

Googletin. Kaivos työllistää suoraan 200 henkilöä. Palkkamenot noille ovat päivässä 23.000 euroa. Epäsuorasti on vielä 300 henkilölle jotain vaikutuksia. Eli voitaisiin kuvitella 50.000 jäävän palkkavirran kautta tänne päivittäin. Laiha lohtu? Sentään jotain. Nimittäin onhan tuollaisesta toiminnasta varsinaisia kulujakin. Yksi iso kuluerä on ollut ostaa osake-enemmistö ruotsalaisilta valtaajilta. Ihmetellä sopii tuota miksei valtaus ole ollut kotimainen vaikka löytäjät ovat täältä.

Kanadalainen toimija on nimeltään Agnico-Eagle Mines Limited, jonka hallitukseen on kuulunut vuodesta 2005 muuan Pertti Voutilainen. Laitoksen rikastamo valmistui 2008.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Ihmetyttää että mikä merkillinen, kummastuttava vimma suomalaisilla on aina ojentaa kaikki rikkautensa ja aarteensa suoraan muunmaalaisten ahnaisiin kätösiin. Onko se se huono itsetunto että "eihän me voida tämmöisiä itse hyödyntää ja näillä rahastaa kun me ei olla minkään hyvän arvoisia" vai mikä helvetti?

Sitten jos joku nimeltä mainitsematon naapurimaa kohtelee suomalaisia sillä tavalla että ei ole minkäänlaisesta vastavuoroisuudesta ja tasa-arvosta puhettakaan, niin ollaan ihan susi kukassa eikä vastata samalla mitalla. Naapurimaan öykkäröinnin vielä jotenkin ymmärtää kun sehän voi tehdä mitä mielii jos ei sitä mielistellä, mutta että joku maa toisella puolella maailmaa...

Ei Suomessa tulla koskaan mellakoimaan, media on aivopessyt tyhmemmän kansanosan (n. 98 prosenttia) lampaiksi, ja muilla puolestaan ei ole mitään syytä mellakointiin.

Esimerkiksi KELA on kunnostautunut järjettömyydessään viimevuosina. Jos ihminen joka tekee kuntouttavaa työtä, on ilman hyväksyttäviä perusteita töistä poissa, menettää hän 9 euron "päiväpalkan" lisäksi myös työttömyyskorvauksensa siltä päivältä. Kun taas hyödytön loinen makailee sohvalla kattoon syljeskellen ja tuet sen kun pyörii vaan.

Mitä kavereiden juttuja kuuntelee, jos ihmisellä on edes vähän taistelutahtoa jäljellä, KELA kyllä tekee parhaansa latistaakseen sen.

Henkilökohtaisesti en voi kuin ihmetellä ettei kuntouttavan työn tekijät ole alkaneet jo vaatimaan oikeuksiaan. Tiedän helvetisti firmoja jotka ei ilman heitä pärjäisi. Suomalaisen asenne on "En minä kun ei muutkaan", ja kukaan ei keksi että jonkun pitäisi se kapina aloittaa. Tällä hetkellä yhteiskunta riistää kaiken mikä riistettävissä on. Ihmisarvo on huono-osaisilla toistaiseksi tallella, en tiedä miten on kahden vuoden kuluttua.

Goswell
Seuraa 
Viestejä12905
Paul M
Vaikka julkista taloutta puolustellaan sosiaalihyvinvoinnilla, on se pahasti ruvella jo. Systeemi on pöhöttynyt. Itseänsä ylläpitävä giganttinen kaiken syövä järjestelmä, jossa itse asia on jo sivuroolissa.Paul M
Virkamies virkamiehen päällä tarkoittaa samaa kuin toinen toistemme paitojen peseminen yritystoimintana.Paul M
Ulkomaille syydetty "lainaraha" surkeilla vakuuksilla on marginaalista verrattuna jo pitkään jatkuneeseen kaivostomintojen myyntiin ulkomaisille toimijoille. Miksei tästä ole puhuttu missään?Paul M
Kaivos tuottaa 5000 kiloa kultaa vuodessa. Suomalaiset sen alueen löysivät ja eikun heti ruotsalaisille.Fosfaatit norjalaisille. Saksasta sitävastoin ostettiin ilmaa miljardeilla, USA:sta romu paperitehdas, miljardeja takkiin.Listaa voisi jatkaa tylsistymiseen asti. Mistähän otetaan korvaavat rahat.

Maatalous on ajettu sellaiseen jamaan, että kaikki ketkä voi homman lopettaa sen tekee, osa vain on niin kusessa velkojen kanssa, ettei voi lopettaa, pankki sitten ystävällisesti kyllä kertoo koska hommat loppuu. Kaikkinainen paperinpyöritys on kunniassa, pilkunviilajan paratiisi, valvojaa ja valvojan valjojaa, valvojan valvojan valvojaa kyllä löytyy. Pienikin virhe saa ne suorastaan innostumaan, tukileikkaus tulee pienimmästäkin virheestä. Täysin kusipäistä touhua.

Kauppa kyllä kasvattaa katettaan jatkuvasti, saavat jo enemmän kuin tuottaja kaikesta, tekemättä yhtään mitään. Tuottajajhinta naudanlihalla 1,6-3,2 € kilo, mitä se on kaupassa.
Jos ei tuottajahinnat muuten pysy alhaalla, tuodaan ulkomailta joku paska, muiden hylkäämä lihaerä ja laitetaan marinadiin, kas kummaa lihanhinta pysyy mukavasti alhaalla.
Ei tätä kukaan selväjärkinen jaksa, ihan niin perseestä koko touhu kuin olla voi.

No myöhäistä kaikki nyt on, kaikki on mennyt, kiitos vaan niin vitusti aina niin viisaille päättäjillemme, ekonomisteille, pankkiireille ja talousjohtajille, huonommin ei kukaan, missään ikinä koskaan olisi asioita voinut hoitaa, vaatinee pirun pitkän koulutuksen noin hyvään tulokseen pääseminen, kiitos vielä kerran.
Kiitos.

Minun mielestä noin.

Zaibowski
Seuraa 
Viestejä1387
EV+
Jos aika riittää. Viljapellot ovat vaalenneet ja Mayojen kalenterista loppuvat sivut...kaikki merkit ovat ilmassa, sirun ottamista myöten.Totta, kyllä merkit viittaavat siihen, että mellakat (maailmanlopun sellaiset) alkavat kunnolla ensi vuonna, sillä ennustukset ovat aina toteutuneet ja jos eivät ole aina toteutuneet, niin nythän olisi korkea aika.

Sirut ovat jo täällä:

Yhdysvallat hyväksyi ihonalaisen sirun

Yhdysvaltain lääkkeistä vastaava viranomainen FDA hyväksyi ensimmäistä kertaa sirun asentamisen ihmisiin. Asia tuli käsiteltäväksi, kun Applied Digital Solutions pyysi lupaa sirujen asentamiseen.

Ihonalaiset sirut on jo käytössä monessa maassa. Niitä käytetään esimerkiksi henkilön tunnistamiseen. Yhdysvalloissakin siruja on voinut asentaa muihin kuin lääketieteellisiin tarkoituksiin.

FDA:n hyväksyntä nosti Appliedin kurssia 42 prosenttia.

http://www.digitoday.fi/page.php?page_i ... =200414755
AvunTarpeessa
Suomalaisen asenne on "En minä kun ei muutkaan", ja kukaan ei keksi että jonkun pitäisi se kapina aloittaa. Tällä hetkellä yhteiskunta riistää kaiken mikä riistettävissä on. Ihmisarvo on huono-osaisilla toistaiseksi tallella, en tiedä miten on kahden vuoden kuluttua.Raja riistämiselle tulee aina jossain vaiheessa vastaan, onhan tuo selvästi havaittavissa historiassa (ja tälläkin hetkellä).

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Zaiboski

Raja riistämiselle tulee aina jossain vaiheessa vastaan, onhan tuo selvästi havaittavissa historiassa (ja tälläkin hetkellä).Niin on vain turhan kauvon siittä kun meillä tuo raja saavutettiin, viimeksi se tapahtui kansalaissodan aikana.
Mutta ehkä nuo tapahtumat tulevat toistumaan, historialla kun on ikävä tapa toistaa itseään.

Jos nyt Mayakalenterin ja muitten ennustusten tuhooja, ei kerkejä ensiksi tekemään meistä selvää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat