Seuraa 
Viestejä1628
Liittynyt4.9.2009

Nykyisiä ”finanssineroja” voi siis hyvällä syyllä nimittää tämän päivän terroristeiksi kun arvioidaan sitä tuhon suuruutta, mitä he ovat ahneudellaan ja toiminnallaan maailmanlaajuisesti aiheuttaneet.
Ruoan ja öljyn hinta ovat nousseet kilpaa jolloin ruoka loppuu ensimmäiseksi kaikkein köyhimmiltä. Esimerkiksi Pohjois-Afrikan levottomuudet saivat alkunsa ruoasta. Siellä kotitalouden menoista ruokamenot olivat n. puolet. Kun ruoan hinta kaksinkertaistui, ruutitynnyri oli valmis räjähtämään. Ei auttanut, vaikka IMF oli hetkeä aikaisemmin kehunut näitä maita ”hyvästä taloudenpidosta”.
Osama Bin Laden on nuhteeton kolkkapoika verrattuna investointipankkiireihin. Edesmennyt terroristi ei ole yltänyt lähellekään siihen tuhon, pelon ja epätoivon määrään, jonka investointipankkiirit ovat toiminnallaan aikaansaaneet.

http://ariojapelto.blogspot.com/2011/08 ... aivan.html

Kommentit (3)

Jep. Kyllä ne pahimmat terroristit löytyy tosiaan vallanpitäjien piiristä. Saavat aivan rauhassa toteuttaa mielivaltaansa ainakin vielä...

Asian voisi kiteyttää myös niinkin, että osa haluaisi olla pahempi terroristi kuin onkaan mutta rahkeet eivät siihen riitä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat