Seuraa 
Viestejä45973

Miten sais Simpsoneitten tv-sarja paremmaks? Oon sitä mieltä että aika hyppii aivan liikaa siinnä. Vähä niiku Family Guy:ssa. Voisko siitä tulla hauskempi katottava jos grafiikkaa vähän parannettais ja olis enemmän ku 2 & half m3n?

Kommentit (4)

Tee oma sarjasi.
Simpsonit on ainoita sarjoja, jotka suhtautuvat asioihin niin, että jopa me yksinkertaiset ihmiset voivat tuntea olevamme osa sitä.
Sisällöllisesti hienoa.
Teknisesti en osaa sanoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Simpsonit on hyvä sarja. Pointti on, että ei huononna sitä. Huononnusta esiintyy silloin, kun pyritään tekemään jokin teemajakso, jossa ei sitten olekaan vitsejä / rellestämistä, kun se on vaan sitä teemaa. Teema-asiaa ajaa myöskin jokin juoni, kuten Bart vs tyyppi joka haluaa Bartin kuolevan, ei se vaan ole hauskaa kun se menee liian vakavaksi vaikka koitetaankin ympätä huumoria sekaan. Turha kehitellä juonta kun voisi vaan antaa mielikuvituksen lentää.

Sitten Simpson leffa oli vähän tylsä, vastaavasti kuten Mr. Bean leffa. Eli nämä leffat olivat pidennettyjä jaksoja, missä jaksoa oli pikemminkin venytetty kuin tehty oikeasti hyvä leffa. Leffoissa on eri rytmi kerronnassa kuin sarjoissa, ja sen lisäksi pitää muistaa, että mikä tahansa leffa ei vaan jaksa kiinnostaa. Esim. jos Simpson-leffan teemana on draama, niin yllätys yllätys, en välttämättä halua katsoa draamaa.

Leffoissa pyritään myös laajentamaan propseja, esim. otetaan kehiin isommat näyttämöt kuten urheiluareena yms., mutta ei se leffa pelkistä propseistakaan elä. Ja sitten leffan trailerissa melkein näkyikin leffan parhaat vitsit / kohtaukset -> miksi katsoa leffaa, kun on sen jo melkein nähnyt, etenkin jos muut leffan osat ovat paljon tylsempiä. Voisi vaan katsoa trailereita illat pitkät, jos siihen mennään.

Video

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat