Seuraa 
Viestejä1918

Hei, sain Suomi-Kiina seurasta vinkin hankkia esim. I-Phone Applen tuotteita myyvästä liikkeestä. Vinkin juju on siinä että että ainakin tuon hedelmäfirman laitteisiin on saatavissa ohjelmisto jonka avulla voi piirtää kiinalaisia kirjoitusmerkkejä jolloin kännykkä yms. kääntää piirroksen englanniksi samantien.

Mietin vaan että onhan kinuskeilla omiakin kännykkäfimroja kuten HTC. Luulisi nyt kautta Lentävän Spaghettihirviön että Kiinaa ymmärtävän puhelimen saa halvemalla kuin Hedelmäyhtiön laitteen joka maksaa n. 500-600€ mitä tulee kampin Humac liikeen sivujen tarjouksiin.

En voi ostaa kuin käteisellä. Minulla on luottotiedot palaneet tuhkaksi ja mulla on edunvalvoja joka estää määräaikaisten osamaksusopimusten tekemisen näin pääsääntönä. Olen myös myymässä mun n. 2,5-vuotiasta Fujitsu Siemensin läppäriä pois, nyt se on arvioitettavana eräässä tietämyslaiteliikkeessä. Siitä voi saada kaiketi hyvn pesäpippelin ko. laitteen hankkimiseen..

Ps. jos joku haluaa ostaa mun läppärin täällä palstalla niin pornostelukuvista joutuu maksaan 0,40 €/kpl. Muussa tapauksessa koneen muisti tyjennetään ihan totaalisesti.! ( Danielle Gamba etc..)

-

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat