Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

-[size=150:ywsmu4o9]I[/size:ywsmu4o9]hmiset yleensä valitsee puolisokseen itsensä tyylisen puolison, sekä ulkonäöltä suht samantyyppisen sekä luonteeltaan kuten usein myös taustoiltaan samanlaisen - saman "luokan" edustajat.
-Tämä lienee pitkälti biologista koska olettaisin että eläinkunnassakin lajit suosii oman tyyppisiä lajikumppaneitaan ja sitävastoin syrjii erinäköisiä koska he kokevat sen olevan uhka lajilleen ja lajinsa säilymiselle., siksi esim. albiinoeläimiä syrjitään ja kenties samasta syystä mustia syrjitään valkoisten maissa.
-Toisaalta taas saatetaan (etenkin naaraat) unohdaa nuo kaikki edellämainitut seikat mikäli esim. uros yksilö on menestyvä elinympäristössään missä hän elää. Esim luonnossa joku muita lajikumppaneita parempi ominaisuus jolla saa tuplasti ruokaa lajitovereihinsa nähden. Ihmisen maailmassa taas esim. julkisuus tai suuri määrä rahaa joka kertoo siitä että yksilö on jotenkin ylivertainen ja siten hänen kanssaan kannattaa tehdä lapsia.
-Yksi mielenkiintoinen pohtimisen aihe on myös että miten eri ihmistyyppien kehitys on suuntautumassa, esim. a. aggressiiviset yksilöt jotka on fyysisesti vahvoja jotka ajattelee paljon vaistoillaan. b.älykkäät miehet jotka on lauhkeita ja rauhallisia kuin naisia konsanaan, ei tod siis mitään alpha uroksia. Naiset usein mielellään makaa alphamiesten kanssa mutta haluaa nössön miehen hoitamaan lapsia koska alpha miehet ei siihen useinkaan halua ruveta. Kondomi ja ehkäisy on kuitenkin mullistanut kaiken ja nykypäivänä etenkin kehittyneissä maissa naiset käyttää ehkäisyä alphamiesten kanssa vaikka makaakin niitten kanssa ja tekee lapset nössöjen kanssa after all ja johtaako tämä siihen että alpha miesten määrä vähenee yhä enemmän ja enemmän länsimaissa, vai onko näin, kunhan spekuloin?

Kommentit (9)

Zaibowski
Seuraa 
Viestejä1387
Liittynyt5.3.2011

Kristinusko muodostaa mielenkiintoisen vastuksen tälle alfa-ajatukselle. Kristinuskon piirissä kehoitetaan luopumaan omaisuudesta ja kääntämään toinenkin poski, ei todellakaan mikään alfauskonto, mutta silti levinnein (lähinnä universaalin sanomansa tähden). Uskontojen "häviön" seurauksena alfa-ajattelu saa ilmeisesti enemmän sijaa, mutta jos naiset olisivat pelkästään suosineet alfoja, niin muunlaisiahan ei olisikaan.

Toisaalta veikkaan kehitysmaiden miesten olevan enemmän alfoja länsimaisiin miehiin verrattuna, ankarat olosuhteet, josta seurauksena ankariin oloihin sopeutuneet geenit ja toisinpäin.

Ihmiset hakevat tietääkseni parikseen erilaisia ihmisiä, ei samankaltaisia, jotta geenit monipuolistuisivat.

Niin tuolla eläinmaailmassa alfauros kalauttaa kilpakosijaa kalloon, muutenhan se ei olisi enää alfa. Se olisi kuollut alfa. Alfa on se vahvin hallitsija, ei niitä sovi joka oksalle.
Ihmismaailmassa tilanne on hiukan mutkikkaampi, kun ihminen on pääasiassa yksiavioinen, eikä sitä kilpakosijaa voi pistää hengiltä. Oikeastaan ihmismaailman alfa on se eläinmaailman kilpakosija, joka ei ole löytänyt omaa paikkaansa ja asemaansa, ja kulkee levottomasti kukkoillen, saaden ihastusta etenkin naarailta.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30831
Liittynyt16.3.2005
kevät
Niin tuolla eläinmaailmassa alfauros kalauttaa kilpakosijaa kalloon, muutenhan se ei olisi enää alfa.Itse asiassa raju väkivalta on eläinkunnassa harvinaista tuossa yhteydessä. Paljon yleisempää on, että urosten arvo selviää jostain turhamaisesta pikkujutusta. Tyyliin riikinkukon pyrstön pituus tai hirven sarvien koko. Yhteenotot ovat harvinaisempia ja useimmat niistä ovat pullistelua tai korkentaan painia ja vain ani harvoin veri päässä taistelua. Suhteellisten tasavahvojen yksilöiden kuolemaan johtavassa taistelussa se voittajakin kärsii usein vakavia vammoja ja on helppo saalis seuraavalle kilpakosijalle.

vapaatyyli
-[size=150:hv7b86tc]I[/size:hv7b86tc]hmiset yleensä valitsee puolisokseen itsensä tyylisen puolison, sekä ulkonäöltä suht samantyyppisen sekä luonteeltaan kuten usein myös taustoiltaan samanlaisen - saman "luokan" edustajat.
-Tämä lienee pitkälti biologista koska olettaisin että eläinkunnassakin lajit suosii oman tyyppisiä lajikumppaneitaan ja sitävastoin syrjii erinäköisiä koska he kokevat sen olevan uhka lajilleen ja lajinsa säilymiselle., siksi esim. albiinoeläimiä syrjitään ja kenties samasta syystä mustia syrjitään valkoisten maissa.Enpä tiedä missä määrin tuo on biologiaa ja missä määrin käytännön sanelema pakko, koska ne halutuimmat ottavat toisensa ja muille jää sitten omantasoisia.

Naiset usein mielellään makaa alphamiesten kanssa mutta haluaa nössön miehen hoitamaan lapsia koska alpha miehet ei siihen useinkaan halua ruveta. Kondomi ja ehkäisy on kuitenkin mullistanut kaiken ja nykypäivänä etenkin kehittyneissä maissa naiset käyttää ehkäisyä alphamiesten kanssa vaikka makaakin niitten kanssa ja tekee lapset nössöjen kanssa after all ja johtaako tämä siihen että alpha miesten määrä vähenee yhä enemmän ja enemmän länsimaissa, vai onko näin, kunhan spekuloin?Ehkä jollain aikavälillä. Mikä ei varmasti olisi paha asia, koska ne kilpailulliset alfat ovat ajamassa ihmiskuntaa kovaa vauhtia suuriin ongelmiin.

Oman kokemuksen mukaan turvallisuushakuiset ihmiset ottavat yleensä kaltaisiaan, ymmärrettävistä syistä. Riskejä ottavammilla on enemän vaihtelua, ehkä jopa ainakin joissain piirteissä suoranaista erilaisuuden hakuakin. Varsinkin naisista on hyvin vaikea päätellä millaisista miehistä he pitävät, vaikka muuten tuntisi naisen hyvin.

Zaibowski
Kristinusko muodostaa mielenkiintoisen vastuksen tälle alfa-ajatukselle. Kristinuskon piirissä kehoitetaan luopumaan omaisuudesta ja kääntämään toinenkin poski, ei todellakaan mikään alfauskonto, mutta silti levinnein (lähinnä universaalin sanomansa tähden). Uskontojen "häviön" seurauksena alfa-ajattelu saa ilmeisesti enemmän sijaa, mutta jos naiset olisivat pelkästään suosineet alfoja, niin muunlaisiahan ei olisikaan.Voidaan tietenkin myös pohtia sitä ovatko nämä kristityt alfauroot koskaan sitten erityisemmin noudattaneet näitä riskinuskon vähemmän alfaurosmaisia piirteitä. Eli onko uskonnolla todellisuudessa nyt sitten mitään tekemistä asian kanssa vai ei.

Tume34
Zaibowski
Kristinusko muodostaa mielenkiintoisen vastuksen tälle alfa-ajatukselle. Kristinuskon piirissä kehoitetaan luopumaan omaisuudesta ja kääntämään toinenkin poski, ei todellakaan mikään alfauskonto, mutta silti levinnein (lähinnä universaalin sanomansa tähden). Uskontojen "häviön" seurauksena alfa-ajattelu saa ilmeisesti enemmän sijaa, mutta jos naiset olisivat pelkästään suosineet alfoja, niin muunlaisiahan ei olisikaan.Voidaan tietenkin myös pohtia sitä ovatko nämä kristityt alfauroot koskaan sitten erityisemmin noudattaneet näitä riskinuskon vähemmän alfaurosmaisia piirteitä. Eli onko uskonnolla todellisuudessa nyt sitten mitään tekemistä asian kanssa vai ei.Useat uskonnot ja kulttuurit sisältävät kummallisen sotilaiden ja/tai pappien (Platonilla 'vartijat') ryhmän, joiden seksuaalisuus on 'vääristynyt' (sublimaatio) veljeskunta-pappeus-aatteeseen, joissa usein on ankara naisiin kohdistuvan seksin kielto. Naisille on räätälöity vastaava laitos feminismin kunniaksi ja kenties jo ennen näitä vekkuleita omikron-miehiä. Kristinuskossa tällainen tapa on murtunut kokonaan vain protestantismissa. Toivoisin jonkun evoluutiobiologin valaisevan asiaa.

Zaibowski
Seuraa 
Viestejä1387
Liittynyt5.3.2011
Tume34
Eli onko uskonnolla todellisuudessa nyt sitten mitään tekemistä asian kanssa vai ei.Kristinusko on vaikuttanut länsimaalaiseen kulttuuriin 2000 vuoden ajan, eli taikauskoiset ihmiset ajattelivat Jumalan seuraavan jatkuvasti tekemisiään, tuo ei ole voinut olla vaikuttamatta kulttuureihin, niiden tapoihin, uskomuksiin ja käytäntöihin.

Tietysti paavit juhlivat kovastikin jossain vaiheessa ollen näitä ns. alfauroksia, mutta kyllä he joutuivat siitä maksamaankin, viran/omaisuuden menetyksellä tai jopa hengellään, kun yleinen mielipide kääntyi heitä vastaan ja saivat tarpeeksi vihamiehiä.

No, muistanpa yhdenkin eläinaiheisen luonto-ohjelman, missä pari alfaksi pyrkivää urosta otti yhteen, tapettiin samalla se naaraskin siinä. Ja eikun kohti uusia kukkoilumaita. Väkivälta on hyvin yleistä, etenkin sarvipäillä, eikä terveyskeskuksissa paikkailla verovaroilla.

Zaibowski
Seuraa 
Viestejä1387
Liittynyt5.3.2011
Zaibowski
Toisaalta veikkaan kehitysmaiden miesten olevan enemmän alfoja länsimaisiin miehiin verrattuna, ankarat olosuhteet, josta seurauksena ankariin oloihin sopeutuneet geenit ja toisinpäin.Sorry ot, mutta tuosta voi vetää sen johtopäätöksen, että kehitysmaista saapuvat miehet/naiset ovat auttamatta meitä länsimaalaisia alfempia vaistoiltaan että kulttuuriltaan, mistä seuraa sopeutumisvaikeuksia länsimaisessa kulttuurissa. Uskonto ei siis sinällään aiheuta sopeutumisongelmia, vaan ankariin oloihin sopeutuneet geenit.

Suomitv:ssä pyörivässä vastanaineet tositv-show:ssa näkyy hyvin kuinka parinvalinta tapahtuu ja kuinka lähes kaikki parit kuuluu ns. omaan luokkaansa.

Pari 1: Tyypillinen alfa-male- alfa-naaras pari jossa kummatkin ovat fyysisiä ja dominoivia ihmisiä. Tämän parin edustajat pystyisi seurustelemaan parin 2 ihmisten kanssa.

Pari 2 Sama pätee kuin edellämainittuun, tyypillinen alfapari. Periaatteessa parin 1 ja 2 henkilöt voisi vaihtaa ristiin keskenään ja suhde voisi onnistua mutta muitten parien kanssa homma tuskin toimisi.

3 pari: He ovat paljon leppoisempia kummatkin ja niin samanoloisia että heitä voisi luulla sisaruksiksi. Kumpienkin rotu, luonne ja tausta ovat samanlaisia. Rodustaan johtuen on hieman kyseenalaista kiinnoistuisiko joku muista pareista heitä kohtaan seksuaalisesti, kaikki ainakin pitää heistä noin luonteeltaan. Epäilen sitä.

pari 4 : Tyypillinen ei-alfa pari jotka ovat lepposia, vetäytyviä mormoneita joitten ulkonäkö myös on suht samanlainen: hoikkia, pitkiä ja blondit hiukset, samanlaiset kasvonmuodot.

Pari 5: "Yllättäen" myös pari 5 on paitsi ulkonäöltään niin myös luonteeltaan kuin 2 marjaa, kummatkin ovat hiljaisia, outoja, laihoja ja hoikkia. On todnäköistä että pari 5 edustajat eivät sopisi kenellään muille edellämainituista suhdetta ajatellen.

Pari 6 : Tyypillinen spontaani ei-alfa pari myöskin jotka omaavat hieman muita suuremmat ulkonäköpiirteet mutta silti rakenteeltaan suht samanlaisia hoikkia ja pitkiä. Voisi kuvitella että pari 6 ja 4:sen edustajat voisi muodostaa suhteita ristiin koska luonne ja ulkonäkörakenne ei eroa kovin paljoa mutta mormonien tausta vesittää sen.

Enpä tiedä missä määrin tuo on biologiaa ja missä määrin käytännön sanelema pakko, koska ne halutuimmat ottavat toisensa ja muille jää sitten omantasoisia.

Niin ehkäpä näin, tosin lienee kyseenalaista kuka duunari, perusmatti ylipäätänsä haluaisi seurustella jonkun supermallin kanssa. Kyllähän hän mielellään panisi sitä mutta tuskin hän oikeasti haluaisi edes seurustella sen kanssa, eiköhän hän itsekin tietäisi ettei se toimisi ja pian tulisi naapurin-pirkkoa ikävä.
Ihmiset hakevat tietääkseni parikseen erilaisia ihmisiä, ei samankaltaisia, jotta geenit monipuolistuisivat.

Uskoisin että olemme kummatkin oikeassa, uskoisin että kumpaakin tapahtuu: sekä sitä että etsiään suht samankaltaisia ja sitä että halutaan mahdollisimman eksoottinen. Tosin tässäkin kannattaa pohtia puhummeko seksistä vai parinvalinnasta, monet mielellään harrastanee seksiä ulkomaisten kanssa mutta suurimmassa osissa maista jo kulttuuri/tausta pelkästään pakottaa ottamaan puolisokseen omanlaisensa. Parinvalinnassa vaikuttanee esim. tausta, luonne, ulkonäkö, rotu, senhetkinen tilanne jne... ja jos noista jo 2-3 täyttyy esim. luonne ja tausta niin yksilö joustanee omista "toivemiehen ulkonäkö haaveistaan" ja ottaa sen.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat