Seuraa 
Viestejä6
Liittynyt19.8.2010

Olin eilen apteekissa töissä ja itshoitopuolelle tuli kolme eri henkilöä (väliä näillä henkilöillä oli n. 2 tuntia) kyselemään samaa asiaa?

Eli kaikki kolme valittivat kovaa kutinaa sormissa. Etäältä katsottuna sorm(i)en iho näytti ihan terveeltä, mutta kun katsoin lähempää, niin niissä oli semmoista "röpelöistä" ihoa erotettavissa sormen sivussa, joka kuitenkin oli normaalin ihon väristä. Se oli kaiken kaikkiaan hankalasti erottuva, eikä siis näyttänyt miltään ihottumalta.

Kaikilla kolmella oire oli vain toisen käden sormissa ja jokaisella vaiva oli alkanut kämmenestä. Oireena oli alueen kova kutina, ihoalueen tunnottomuus ja koskettaessa lievä kipu (vähän niin kuin allodynia).

Tuli vähän epäuskoinen olo kun kolme erillistä asiakasta valittaa samaa oiretta, johon en ole aiemmin useamman vuoden apteekkiurallani törmännyt. Mitään en niihin myynyt ja neuvoin jokaisen erikeen näyttämään lekurille sormeaan.

Mitäköhän tuo siis voisi olla?

Kommentit (2)

Hahmo
Seuraa 
Viestejä6
Liittynyt19.8.2010

Tätä minäkin epäilin, mutta en löytänyt niille tyypillisiä käytäviä mistään kohtaa. Lisäksi iho muistutti ehkä hieman arpeutunutta ihoa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat