Seuraa 
Viestejä45973

Applen pomo Steve Jobs on joutunut väistymään omistä terveydellisistä syistään ja Tim Cook- sanomatta selvin homoseksuaali pääjohtaja saa nyt oman pätevyytensä 'koetukselle', joka parhaimmillaan toimii esimerkkinä myös muille 'asemaansa tyytyville vähemmistöille.

Tunnustetuin Gay:

Tim Cook

http://www.marmai.fi/uutiset/applen+uud ... sa/a674924

Applen pääjohtajan paikalle nousi torstaina Tim Cook (kuvassa), poikamies, jonka yksityisestä elämästä ei tiedetä paljoakaan. Cookilla on isot saappaat täytettävänä Steve Jobsin erottua johtajan pestistä. Jobs on perheellinen heteromies ja nyt Yhdysvaltain mediassa kuumaksi puheenaiheeksi on nousemassa Cookin seksuaalinen suuntautuminen.

Uutisissa ei mainittu Cookin olevan nyt maailman vaikutusvaltaisin homomies.

Homojen roolimalliksi Cook on mainio. Hän on tylsä järjestelmällisiä menetelmiä käyttävä kaveri, joka on kaukana räikeästä trendikkäästä stereotyyppisestä homosta. Hän on fiksu, vahva, maskuliininen mies, joka näyttää esimerkkiä, ettei homous ole este uralla etenemiselle alan huipulle.

Cook toimisi myös roolimallina suurelle yleisölle, sillä monet kuvittelevat kaikkien homojen olevan samanlaisia kuin TV:ssä näkyvät stereotyyppiset neitimäiset miehet.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat