Seuraa 
Viestejä45973

The Best - Kept Secret to Raising a Healthy Child
A Silent Killer

Lähde: http://www.StopSIDS.org -Lopettakaa kätkytkuolemat

Sudden Infant Death Syndrome
“Our goal is to promote optimum health in babies and children through chiropractic-atlas correction and other healthy lifestyle choices. Our belief in the link between SIDS and spinal alignment is rooted in the research of our founders, chiropractors Dr. Tracey Mulhall and Dr. Craig Wehrenberg, a husband-and-wife team in practice outside Albany, New York. Dr. Wehrenberg traces his interest in SIDS to the death of his younger brother, Jeffrey Paul Wehrenberg, in 1969.”

Wehrenbergit ovat löytäneet jo yli 100 tutkimusta, jotka osoittavat aivorungon alueen liittyvän kätkytkuolemiin. Jälleen yksi alue, josta lääkärit vaikenevat...

Tämä dokumentti on (pikaista) suomennosta heidän sivuiltaan:

Uskomme, että niskan traumojen syntysyy on pääosin synnytysprosessissa. Kiroprktikot kutsuvat näitä traumoja subluksaatioiksi (virheasennoiksi), jotka aiheuttavat hermostojärjestelmän häiriöitä. Nämä virheasennot voivat aiheuttaa sydämen ja hengitystoimintaan virhetoimintoja ja häiriöitä vaurioittamalla niitä ohjaavaa selkäydintä. Nämä toimintahäiriöt voivat saada lapsen hengityksen pysähtymään tai sydämen toimintaan häiriön. Nämä kaksi tekijää, yksin tai yhdessä, voivat vaikuttaa lapsen terveyteen tai jopa kätkytkuolemaan. Nämä nikamien virheasennot voivat myös alentaa lapsen immuunipuolustusjärjestelmän tomintakykyä ja siten huonontaa vastustuskykyä tulehduksia vastaan, johtaen turhiin kuolemiin.

Usein epänormaalit puristukset tapahtuvat raskauden viimeisen muutman kuukauden aikana. Kun sikiö kehittyy kohdussa, niin se on altis kierroille ja venytyksille (VSC).

Lapsi vedetään ulos kohdusta. Lääkäreitä (ja kätilöitä?) on opetettu vetämään lasta päästä/niskasta auttaessaan synnytyksessä ensin toisen olkapään esiin, ja sitten vetämään päätä toiseen suuntaan saadakseen toisenkin olkapään ulos. Jos lapsi ei meinaa tulla ulos, niin ei vaadita kovinkaan suurta voimaa aiheuttamaan Atlas-nikaman siirtyminen, eli VSC.

Tutkijat ovat aiemminkin jo ehdottaneet yhteyttä nikamien virheasentojen ja kätkytkuolemien (SIDS) välillä. Sille on annettu nimi Atlas VSC-SIDS teoria. VSC = Vertebral Subluxation Compex, eli niskanikamien virheasentojen aiheuttama hermostojärjestelmän virhetoiminto. Kun Atlas-nikama (selkärangan ylin nikama) on virheasennossa, niin ainakin kolme erilaista komplikaatiota voi seurata, jotka voivat johtaa terveysongelmiin ja jopa kätkytkuolemaan:
1. Selkäytimen ja aivorungon kiertyminen (ja venyminen)
2. Sähköiset ja kemialliset viestit aivoista muualle ja takaisin häiriintyvät
3. Verenkierto aivorunkoon ja muihin kriittisiin alueisiin vähenee, aiheuttaen hapenpuutosta näihin alueisiin:
-Aivoverenkierron häiriö
-Laskimoverenkierron häiriöitä

On olemassa syndrooma, joka liitetään myös tähän samaan ongelmaan: ANVS (Atlas Neuro-Vascular Syndrome). Tämä syndrooma liitetään Atlas-nikaman virheasentoon ja nimenomaan näihin hermoston ja verisuoniston ongelmiin.

Eräs tärkeimmistä tutkimuksista tällä alalla oli Ronald Peron, (Ph.D, chief of cancer prevention research at New York's Preventive Medicine Institute and professor of medicine at New York University) tutkimus kiropraktikkojen hoidon vaikutuksista immuunijärjestelmään.

Dr. Pero mittasi ihmisten immuunijärjestelmiä ja tuli siihen tulokseen, että kiropraktikkojen hoidossa käyneiden immuunipuolustusjärjestelmä oli 200% parempi kuin niiden, jotka eivät hoidossa käyneet. Ja jopa 400% korkeampi kuin niillä, jotka olivat sairastuneet syöpään tai muihin vakavempiin sairauksiin.
"When applied in a clinical framework, I have never seen a group other than this chiropractic group to experience a 200% increase over the normal patients. This is why it is so dramatically important. We have never seen such a positive improvement in a group…"
Pero R. "Medical Researcher Excited By CBSRF Project Results." The Chiropractic Journal, August 1989; 32.
http://www.stopsids.org/hlthspine.html

Tässä myös:
Abraham Towbin, MD. Neuropathologist, Harvard Medical School, Develop, Med., Child Neurol, 1969, II, 54-78

Dr. Towbin osoittaa, että seitsemän kahdeksasta kätkytkuolleesta, joille hän suoritti ruumiinavauksen, kuoli selkäytimen hermostovaurioihin. Towbin kuvailee useita vastasyntyneiden selkäydin- ja aivokuorivaurioiden tyyppejä. Ensimmäiseen ryhmään kuuluvat ne, jotka kuolevat synnytyksen aikana tai pian sen jälkeen. Toiseen ryhmään kuuluvat ne, jotka selviävät useita päiviä. Kolmanteen kuuluvat ne, jotka selviävät pitempään, jopa vuosia. Kolmannelle ryhmälle hän kuvaa vielä aliryhmän, joilla on vain lievät vauriot ja lievät neurologiset oireet, jotka usein jätetään jopa huomaamatta tai laitetaan muiden tekijöiden syyksi.
http://www.chiro.org/LINKS/FULL/The_VSC_3.htm

Lisää asiasta:
http://www.stopsids.org/hlthspine.html
http://www.chiro.org/LINKS/FULL/The_VSC_3.htm

http://www.worldchiropracticalliance.or ... 95kent.htm
http://www.upcspine.com/reslib3.asp?id= ... &con=&key=
http://www.chiropediatrics.com/research ... pital.html

Mitäs sanotte?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (15)

Kyllä kätilöiden pitäisi tietää, ettei vauvan päästä saa vetää liian kovaa. Toisaalta ammattitaidottomia on jokaisessa ammattiryhmässä... Aikoinaanhan oli käytössä näitä imukuppeja ja pihtejä tms, joilla tartuttiin vauvan päähän ja sitten vedettiin.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä46508
rattus
Aikoinaanhan oli käytössä näitä imukuppeja ja pihtejä tms, joilla tartuttiin vauvan päähän ja sitten vedettiin.

Ainakin imukuppeja käytetään edelleen. Kun hapenpuute uhkaa vammauttaa lapsen, lapsi pitää saada ulos vaikka joku nikama vähän saisikin kolhuja. Sijoiltaan menneitä käsiä ja nikamia kerkiää paikkailemaan sitten myöhemmin, mutta hapenpuutteen tuotamat aivovauriot pysyvät koko loppuiän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
rattus
Aikoinaanhan oli käytössä näitä imukuppeja ja pihtejä tms, joilla tartuttiin vauvan päähän ja sitten vedettiin.Ainakin imukuppeja käytetään edelleen. Kun hapenpuute uhkaa vammauttaa lapsen, lapsi pitää saada ulos vaikka joku nikama vähän saisikin kolhuja.

Nopeus on valttia! Tietenkin. Jos ei vaihtoehtoa ole tai se on paljon pahempi...

Neutroni
Sijoiltaan menneitä käsiä ja nikamia kerkiää paikkailemaan sitten myöhemmin, mutta hapenpuutteen tuotamat aivovauriot pysyvät koko loppuiän.

Mutta miksi niitä vikoja ei korjailla? Tai ei edes tarkisteta onko nikamat kohdallaan?? Sitähän ei silmällä näe... ja se on juuri se, mitä tässä ihmettelen.

Niitä pihtejä käytetään vieläkin. Jenkeissä oli 50-luvulla joku"asiantuntija" saanut päähänsä että ne ovat turvallisempi tapa syntyä . Ne koostuu kahdesta osasta, ja ne laitetaan puolikas kerrallaan synnytyskanavaan.
synnytyspihtien käyttökorkeus laski antibioottien käyttöönoton ja porron leikkauksesta luopumisen jälkeen. Se imukuppikaan ei ole talonmiehen suudelma vaan niinku imulaite jossa on laaja kumisuulake (sellainen karhupumppu painaisi vauvaa takaisinpäin kun sen painaisi päälakeen kiinni.)

Näin ne väittävät tapahtuvan. Onkohan tuo siis pelkästään jenkeissä:
"27,000 preventable infant deaths occur every year from medically assisted delivery process"

the Chiropractic Journal
"The vagus nerve is involved in mechanisms associated with control of tidal volume, breathing rate, and respiratory reflexes. Sachis et al performed histological examinations of the vagus nerve in infants who died of SIDS and those who died of other conditions. [6]"

6. Sachis PN, Armstrong DL, Becker LE, Bryan AC: "The vagus nerve and sudden infant death syndrome: a morphometric study." J Pediatrics 1981 98(2):278.

"Mitäs sanotte?"

Sanon että kätkytkuolemien ennaltaehkäisy on aivan saatanan hyvä markkinarako: ehkäistään koko väestössä esiintyvää sairautta, jota on täysin mahdoton kohdentaa mihinkään väestöryhmään ja hoidon tulokset ovat taattuja, koska täysin marginaalinen osa hoidetuista kokee joka tapauksessa kätkytkuolemaan on selittelyjä tehtävä hyvin vähän.

Pääseekö tähän ideaan sijoittajana mukaan? Erinomainen keino hankkia löysää rahaa.

Hamppu
Seuraa 
Viestejä1159

Pitää kai sitten tehdä niinkuin Ace Ventura II:ssa. Eli painetaan äidin ylävatsasta niin että vauva lentää kaaressa pihalle.

Rollerball

Pääseekö tähän ideaan sijoittajana mukaan? Erinomainen keino hankkia löysää rahaa.

En tässä markkinoita ole luomassa vaan tuon tutkittua asiaa esille. Saat ihan itse kehittää markkinasi. Mua ei tässä raha kiinnosta eikä sitä ole mulle edelleenkään tulossa yhtään keneltäkään. Haluan vain herättä ajatuksia. Nämähän on lääketieteen tutkimuksia... mä olen vain ihmeissäni, että miksi näitä ei tutkita? Tai ehkä tutkitaan, mutta missä tulokset?

"Mua ei tässä raha kiinnosta"

Väitätkö että vaihtoehtohoidoilla ei yritetä tehdä rahaa?

Ja se että sinun paskakatsauksessasi on kaivettu pari artikkelia 80-luvulta ja yksi 60-luvulta, ei vielä tarkoita ettei kätkytkuolemia olisi tutkittu tai mitään tuloksia saatu.

Rollerball
"Mua ei tässä raha kiinnosta"

Väitätkö että vaihtoehtohoidoilla ei yritetä tehdä rahaa?


En tietenkään väitä. Työtähän nekin tekee ja veroja maksaa.

Ei kai kukaan tee juuri mitään, ellei siitä saa rahaa, paitsi huvikseen. Mä teen tätä siksi, että tää on mulle harrastus ja haluan oppia uutta. Eli tässä koko ajan opiskelen, en tee töitä... samasta syystä myös urheilen ja valmennan. Se on kivaa, kuten tämäkin uuden oppiminen. Haluan ymmärtää, että miten mut parannettiin! Pitääki lähtee kentälle...

Rollerball
Ja se että sinun paskakatsauksessasi on kaivettu pari artikkelia 80-luvulta ja yksi 60-luvulta, ei vielä tarkoita ettei kätkytkuolemia olisi tutkittu tai mitään tuloksia saatu.

Niin sitä ihmettelenkin, ettei tuoreempia juurikaan ole. Siis lääkäreiltä!
SIDS
Nääkin on vanhoja, vaikka sanovatkin, että niitä on yli sata!

parantunut
Mä teen tätä siksi, että tää on mulle harrastus ja haluan oppia uutta. Eli tässä koko ajan opiskelen, en tee töitä... samasta syystä myös urheilen ja valmennan. Se on kivaa, kuten tämäkin uuden oppiminen.

Aika huonoissa kantimissa on sun opiskelut, kun edelleen jauhat aivan samaa
juttua kuin aloittaessasi. Linkit vain lisääntyy, mutta tieto ei. Haluatkohan sinä oikeasti oppia mitään, vai esittää vain kaikkitietävyyttäsi ja haukkua lääkäreitä.
Onhan se tietenkin vaikea mitään oppia, kun kaiken aikansa käyttää yhden asian jankuttamiseen netissä.

LeMu

Aika huonoissa kantimissa on sun opiskelut, kun edelleen jauhat aivan samaa juttua kuin aloittaessasi.

Olen kyllä tässä ketjussa puhunut ihan eri asiaa kuin ensimmäisissä...
Linkit lisääntyy, koska lisää tutkimuksia löytyy.

Kyllä se tietokin on aikalailla lisääntynyt. Ymmärrän jo hiukan vaguksestakin ja siitä, missä se voi olla puristuksissa ja mitä siitä sitten seuraa...

No nyt sinne kentälle mars...

parantunut

Kyllä se tietokin on aikalailla lisääntynyt. Ymmärrän jo hiukan vaguksestakin ja siitä, missä se voi olla puristuksissa ja mitä siitä sitten seuraa...

Ai, no sitten. Tietoahan tuntuu olevan jo aika paljon. Että oikein vaguksestakin löytyy ymmärrystä. Se on hyvä, että perusteet on hallinnassa.

This is a subject nobody likes discussing. Dr. G. Gutmann, a German medical researcher, however, discovered that over 80% of the infants he examined shortly after birth were suffering from injury to the cervical spine, the neck, causing all types of health problems.

Traumatic Birth Syndrome is not a new condition. A researcher by the name of Duncan, measured the amount of force it would take to severely injure a baby's neck during delivery. He found that 90 pounds of force was enough to cause still birth, while less than that would cause the spinal joints to sprain. Duncan commented, "this is not what most obstetricians would consider a great force."

Dr. Abraham Towbin, from Harvard Medical School and the Department of Pathology, presented research at the Eighteenth Annual Meeting of the American Academy For Cerebral Palsy. In his research, he found that "the birth process, even under optimal conditions, is potentially a traumatic, crippling event for the fetus."

"Spinal cord and brain stem injuries occur often during the process of birth but frequently escape diagnosis." Dr. Towbin continues, "death may occur during delivery or, with respiratory function depressed, a short period after birth. Infants who survive the initial effects, may be left with severe nervous system defects."

Do you remember what happened to Christopher Reeve, the actor who played Superman in the movies? He was riding his horse and fell forward on his head, breaking a bone in his upper neck.

In an interview he did with Barbara Walters, you could see that he was unable to breathe without the use of a ventilator machine. He also was unable to control his elimination system. Many of his other body functions were altered as well.

"Wait a minute, how could this be", you might ask." He didn't hurt his lungs, his bowel, or his bladder, he hurt his neck."

This is precisely the point. When the neck is injured, the entire body is affected. Similarly, when there is an injury to another part of the spine, the organs and systems supplied by those nerves become dysfunctional. These spinal injuries, called the vertebral subluxation complex, can alter the course of a persons life if they are not immediately corrected.

http://www.godiscoverhealth.com/

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat