Seuraa 
Viestejä45973

Tuli viikko sitten kysymyksiä herättävä elokuva koskien vampyyreitä.

Ensinnäkin vampyyrit leimahtavat tuleen kun joutuvat auringonvaloon. Ilmeisesti siis vampyyrin ihon- ja kehonkoostumus sellainen että auringonvalo (ei keinovalo) saa vampin kehon palamaan kuin soihtu. Mikä on tälläinen aine ja koostumus joka leimahtaa auringon valosta tuleen? Onko auringon valon sisältämä UV-säteily laukaiseva tekijä? Itse en keksinyt muuta syytä miksi auringonvalolla on tälläinen dramattinen vaikutus mutta keinovalolla ei ole. Jos näin on niin vampyyrejä ei sitten ole töissä kaupan kassoilla kun siellä on niitä UV-valoa käyttäviä setelintunnistimia. Vai onko tämä syy miksi jotkut kassat käyttävät hanskoja rahaa käsitellessään? Miksi vampyyrejä ei torjuta UV-valolampuilla?

Tarttuko vampyyrin puremasta jokin virus joka saa aikaan sen että purtu muuttuu vampiksi? Onko siis vampyyrisyys jonkinlainen virustauti? Tälläinen tauti olisi varmaan helppo torjua ja parantaa rokotuksella.

Ps. alkaa mennä usko koko vampyyritouhuun kun ei saa selviä vastauksia miten homma toimii.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Kyllä hyvinkin usein vampyyrejä tapetaan nimenomaan lampuilla eli keinovalolla. Mennään niiden pesään ja kolistellaan vähän aikaa ja sitten "naps"...and there was LIGHT!

Tehokkaalla taskulampulla (näitä uusia teholamppuja..) saa porattua vampiiriin reiän!

Pojat, pojat. Te ette ymmärrä ollenkaan kontekstia. Vampyyrit elävät esiteollisessa maailmassa, jonka logiikkaa säätelee luonnonlakien sijasta uskonnon ja myytin logiikka (vampyyrien tapauksessa synnin ja kadotuksen teemat). Tämän seurauksena vampyyrien tuhoutumista ei voi tarkastella ahtaan luonnontieteellisestä näkökulmasta, vaan siihen on ainoastaan mahdollista pureutua - jos ylipäänsä jollakin tavalla - eläytyvän ymmärtämisen keinoin.

Vampyyrit ovat tuhon ja kadotuksen olentoja, jotka on tuomittu elämään pimeydessä. Pelkääkö tällainen olento aurinkoa? Kyllä, ja hyvällä syyllä. Entä pelkääkö tällainen olento UV-lukulaitetta? Ehkäpä ei. Eivätkö UV-lukulaitteet edusta juuri pimeyttä ja kadotusta sen modernissa muodossa? Toimittavathan ne kapitalistis-patriarkaalisen sivilisaation tehtävää tarkkailla ja rangaista.

Kysy pelinjohtajaltasi, jos et tiedä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kamis
Seuraa 
Viestejä8

[quote="Lyde"]Tuli viikko sitten kysymyksiä herättävä elokuva koskien vampyyreitä. oliko yhtään tämännäköistä?

tietämykseni näistä asioista on samaa korkeaa tasoa kuin suuhygieniani

KBolt
Perkele...kyllä vain taskulampun valo toimii.no normaali keinovalo ei tepsivän. Mitä jos laittaa teholedeistä taskulamppuun vihreä-, punainen-, sininen-ledit ja viellä extrana uv-a ledi?

Luulisi tuosta syntyvän sellainen spektri että kyllä roihahtaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat