Seuraa 
Viestejä2683
Liittynyt3.10.2006

alias Sovjet EUnion

http://www.taloussanomat.fi/kansantalou ... 1111979/12

SUOMI joutuisi maksamaan 10 miljardia euroa joka vuosi maksaakseen etelän maiden moraalittomuuden, jos mentäisiin liittovaltioon. Great ! Hyvä perintö jälkipolville...

Parempi on olla sanomatta mitään, jos ei ole mitään sanottavaa. Keskustella voi aina.

Kommentit (3)

noone
Seuraa 
Viestejä577
Liittynyt20.3.2011

Saksa ja Ranska ei ilman sotaa luultavasti vallastaan luovu, joten tavalla tai toisella suomalaiset pakotetaan maksamaan heidän omat pankkitukensa PIIGS-maiden tukipakettien kautta.

Ajatelkaa nyt, mitä siitä seuraisi jos PIIGS-maiden maksukyvyttömyys tunnustettaisiin jo nyt, päästettäisiin ne velkajärjestelyihin ja Saksan ja Ranskan pankit menisi luottotappioissaan nurin tai vaatisi laajaa pääomittamista. Merkitsisi Saksan ja Ranskan merkittävää köyhtymistä ja taloudellisen vallan vähennystä. Siinä vaiheessa olisi selvää, jos muut EU-maat auttaisivat Saksaa ja Ranskaa, vaatisivat ne niiden pankkiosakkeita pääomittamisen vastikkeeksi. Valtaa siis valuisi Saksalta ja Ranskalta muihin maihin.

Kannattaa minusta silti vastustaa PIIGS-pankkitukihuijauksia täysillä. Saksassa ja Ranskassakin löytyy kuitenkin ihmisiä, joiden mielestä taloudellisesta vallasta ei saa kynsin hampain muita alistaen pitää kiinni.

Liittovaltio on Saksan ja Ranskan etu, Suomen ja muiden maiden ei. Nähtäväksi jää, kuka lopulta kaapin paikan määrää.

Hienoa, täällä meillä Suomessa taitaa olla yksi poliitikko, joka sopisi tuon artikkelin mukaisesti sellaiseksi kansalaiseksi ja päättäjäksi kaikille euromaille, joka sanoisi: Ei tämä toimi. Kieltäytyi ministerinsalkusta, kun ei halunnut tukea toimimatonta europolitiikkaa. Edelleen, artikkelin ja plokin mukaan: Kerran se vain kirpaisee.
Täällä meillä eurostoliitossa tällaiselle henkilölle ilkutaan, irvistellään populistiksi ja impivaaralaiseksi, typeräksi juntiksi, rumakin on.

viimeksi tänään toinen ruma mies ilmineerasi, että suomalaisten on syytä kannattaa liittovaltiokehitystä ja eurooppalaista yhteisvastuuta, kun suomi on niin ulospäinsuuntautunut maa. tämä hyväkäs haluaa presidentiksi, että kerkeää saada alennuksen osavaltion puhemieheksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat