Seuraa 
Viestejä45973

Olisiko täällä foorumilla kiinnostusta pitämään kirjallisuuseuraa?

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (21)

Päätetään sitten, että jokainen lukee kerran kuukaudessa yhden kirjan uja sitten siitä keskustellaan. Ehdotan ensimmäiseksi kirjaksi Bo Carpelanin Kesän varjot.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sinänsä kyllä voisin olla kiinnostunut. En tosin ehtine aktiivisesti lukea ja kommentoida romaaneja juuri nyt. Carpelan ei ole ehkä ykkösenä listoillani, mutta ei minulla mitään aktiivia häntä vastaankaan ole. Jos löytyy muutama muu, niin lupaan yrittää ehtiä lukemaan tuon. Se onkin ennestään outo minulle.

Vaari
Seuraa 
Viestejä3335

Ehdotus on erittäin kyllä. Kirjakin kelpaa. Minä myös otan molemmista vaarin ja palaan asiaan.

"Etenen, sillä muistini lyhyempi kuin kehä, jota kierrän." (Markku Envall)

Toivon Coachin yllätyksellisen kulttuurialoituksen, sen aiheuttaman innostukseni ja toimittaja Nykäsen luomalta romaanihenkilö Raidilta lainaamani lakonisen lupaukseni myötä myös, että otttaisimme huomioon sitten kommenteissamme myös suomen kielen perussäännöt. Tässä on mahdollisuus nimittäin sekä kouluttaa että kouluttautua.
49

EDIT:
49... jolla ei ole koskaan ollut kylliksi oppia ojassa olemisesta auton auttamista lukuun ottamatta. "Lyöntivirheet sikseen" voisi tähän sanoa Raid :D. Iskenpä nyt kannettavani kannen tältä illalta kiinni. ja siirryn akkujen lataukseen.

Yritän ehtiä mukaan. Minulla on nytkin pari kirjaa työn alla: Saul Bellow'n Herzog ja Heinrich Böllin Erään klovnin mietteitä - kumpikin kirja-alen satoa. Carpelanin voisin koettaa löytää kirjastosta, nuo omat kun voivat odottaa hyllyssä.

Siis mukana, jos suinkin ehdin.

Yhdyn aiempaan kommentoijan viestiin. En kirjoita mitään, muuta kuin ylioppilastutkintoa. Sen jälkeen toivottavasti aikaa hyvälle kirjallisuudelle.

Riemumielellä mukana.
Kirjoitin 1969 ylioppilaaksi. Pääseekö näin vanhatkin ??
Pilkkusääntöpuoli ja moni muukin asia tais jäädä historian hämärään. Intoa olis vaikka toisille jakaa. Korrektin kielen ja muiden kaunotaiteiden kanssa taitaa olla hakusalla.
Huoliiko väki huolimatontakin kielenkäyttöä mukaan???

Bo Carpelain hmm.. Onko kyseessä kirjallisuus-nobel palkittu iso italialainen taiteilija, joka on tunnettu yhteiskunnallisista ankaran hauskoista satiireistaan?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat