Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kukkahattutädit ovat keksineet et kun kaupasta saatava olut maistuu veeltä, niin ihmiset eivät osta ruokakaupan olutta vaan tuovat sitä virosta.
Alkoholin myynti putoaa 9%.
Kulutus ei.
Keskustelua?

Sivut

Kommentit (184)

Täyttä paskaa koko laimentaminen. Jos haluaa juoda kännit, kuten usein halutaan niin siirrytään vain viinaan tai juodaan enemmän sitä laimennettua. Eli tällä ei saavuteta mitään. Kukkahattutädit eivät tajua että kieltämällä ei saavuteta mitään, siitä on vain haittoja. He haluavat vain saada moraalipisteitä toisten kukkahattutätien silmissä.

Maailmassa on paljon tyhmiä ideoita mutta tämä menee ihan kärkipäähän. Joo vittu laimentakaa vaan olutta, niin siirryn kirkkaisiin. Problem solved

Sand
Seuraa 
Viestejä1285
Liittynyt15.3.2011

Erittäin toimiva keino vähentää nuorten humalahakuista juomista, joten kannatan. Kunnon olutta saa nykyäänkin vain Alkosta ja ravintoloista.

I have found the missing link between the higher ape and civilized man; it is we. Konrad Lorenz.
We do not see things as they are, we see things as we are. Anais Nin

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265
Liittynyt16.3.2005

En hätistäisi kolmosolutta pois kaupoista, mutta ykkös- ja kolmosoluiden väliin sopisi laajempi valikoima 3,5-3,7 -prosenttisia kakkosoluita. Jotkut tummat oluet (esim. Litovel) maistuvat oikein hyviltä 3,7 -prosenttisena.

Devil
Seuraa 
Viestejä1328
Liittynyt16.3.2005
Sand
Erittäin toimiva keino vähentää nuorten humalahakuista juomista, joten kannatan. Kunnon olutta saa nykyäänkin vain Alkosta ja ravintoloista.
Ja Tallinnasta. Travemündessakin on hyvät valikoimat.

X

Sand
Erittäin toimiva keino vähentää nuorten humalahakuista juomista, joten kannatan.Onneksi nuorisolla ei olekaan muita päihtymistapoja, kuin keskikalja

EV+
Seuraa 
Viestejä770
Liittynyt24.12.2010

Johtaa väkevämpien suosioon. Ehkä Suomesta tehdään näin viinimaa. Hassua että yhtäaikaa puhutaan oluen laimentamisesta ja viinien tuomisesta päivittäistavarakauppoihin.

Jokatapauksessa Puska voitaisiin laittaa eläkkeelle ja Guzenina-Richardson työnkiertoon. Näiltä kokemattomilta naisministereiltä tulee aina huonoimmat ehdotukset ja päänavaukset.

Ei ole pitkä aika kun raportoitiin pilven polttamisen arkipäivästyneen.
Ja ne savut eivät tule sen keskikaljan tilalle vaan rinnalle, jos nykyistä kekskikaljan myyntiä vaikeutetaan.
Viinaralli go go. Kotikasvatus hampulle go go..
Hyvin taas huomaa kuinka vähän kukkahattutädit ymmärtävät "laumaansa".

Keskikaljaa laimennetaan.
Suomi = pontikkamaa jälleen kerran.
Lapsoset ostavat ensihumalansa pontikankeittäjältä joka kulkee opaskoiran kanssa mustat lasit päässä...

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Liittynyt30.4.2005

Tulee lisää sairauspoissaoloja ja terveydenhoitohenkilökunta joutuu entistä kovemmalle ja lääkefirmat rikastuvat kun ihmiset joutuu kantaan kaupasta kilotolkulla enemmän purkkeja. On muutenkin selkävaivoja tässä.

Cain
Ei ole pitkä aika kun raportoitiin pilven polttamisen arkipäivästyneen.
Ja ne savut eivät tule sen keskikaljan tilalle vaan rinnalle, jos nykyistä kekskikaljan myyntiä vaikeutetaan.Kaljan rinnalla ne savut nykyäänkin on.

ovolo
Seuraa 
Viestejä6228
Liittynyt7.7.2007

Onhan tähän oluen laimentamiseen olemassa oiva ratkaisukin. Oluen laimentaminen ja homeopatia yhdistetään. Näin ollen oluen teho ei heikkene, vaan käy päinvastoin. Oluen juovuttava teho senkun vain paranee.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat