Seuraa 
Viestejä45973

Kukkahattutädit ovat keksineet et kun kaupasta saatava olut maistuu veeltä, niin ihmiset eivät osta ruokakaupan olutta vaan tuovat sitä virosta.
Alkoholin myynti putoaa 9%.
Kulutus ei.
Keskustelua?

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (184)

Kukkahattuidiooteilta ei pääse eroon, eikä niiltä voi edes suojautua.
Pontikankeittoperinteet taas kunniaan perkele.

Täyttä paskaa koko laimentaminen. Jos haluaa juoda kännit, kuten usein halutaan niin siirrytään vain viinaan tai juodaan enemmän sitä laimennettua. Eli tällä ei saavuteta mitään. Kukkahattutädit eivät tajua että kieltämällä ei saavuteta mitään, siitä on vain haittoja. He haluavat vain saada moraalipisteitä toisten kukkahattutätien silmissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Maailmassa on paljon tyhmiä ideoita mutta tämä menee ihan kärkipäähän. Joo vittu laimentakaa vaan olutta, niin siirryn kirkkaisiin. Problem solved

Vierailija

Erittäin toimiva keino vähentää nuorten humalahakuista juomista, joten kannatan. Kunnon olutta saa nykyäänkin vain Alkosta ja ravintoloista.

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265

En hätistäisi kolmosolutta pois kaupoista, mutta ykkös- ja kolmosoluiden väliin sopisi laajempi valikoima 3,5-3,7 -prosenttisia kakkosoluita. Jotkut tummat oluet (esim. Litovel) maistuvat oikein hyviltä 3,7 -prosenttisena.

Laimentakaa kalja vedeksi ja nostakaa viinan tupakan ja bensan hinta pilviin! mulla on viisumi haussa...

Devil
Seuraa 
Viestejä1328
Sand
Erittäin toimiva keino vähentää nuorten humalahakuista juomista, joten kannatan. Kunnon olutta saa nykyäänkin vain Alkosta ja ravintoloista.
Ja Tallinnasta. Travemündessakin on hyvät valikoimat.

X

Sand
Erittäin toimiva keino vähentää nuorten humalahakuista juomista, joten kannatan.Onneksi nuorisolla ei olekaan muita päihtymistapoja, kuin keskikalja

EV+
Seuraa 
Viestejä772

Johtaa väkevämpien suosioon. Ehkä Suomesta tehdään näin viinimaa. Hassua että yhtäaikaa puhutaan oluen laimentamisesta ja viinien tuomisesta päivittäistavarakauppoihin.

Jokatapauksessa Puska voitaisiin laittaa eläkkeelle ja Guzenina-Richardson työnkiertoon. Näiltä kokemattomilta naisministereiltä tulee aina huonoimmat ehdotukset ja päänavaukset.

Ei ole pitkä aika kun raportoitiin pilven polttamisen arkipäivästyneen.
Ja ne savut eivät tule sen keskikaljan tilalle vaan rinnalle, jos nykyistä kekskikaljan myyntiä vaikeutetaan.
Viinaralli go go. Kotikasvatus hampulle go go..
Hyvin taas huomaa kuinka vähän kukkahattutädit ymmärtävät "laumaansa".

Keskikaljaa laimennetaan.
Suomi = pontikkamaa jälleen kerran.
Lapsoset ostavat ensihumalansa pontikankeittäjältä joka kulkee opaskoiran kanssa mustat lasit päässä...

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006

Tulee lisää sairauspoissaoloja ja terveydenhoitohenkilökunta joutuu entistä kovemmalle ja lääkefirmat rikastuvat kun ihmiset joutuu kantaan kaupasta kilotolkulla enemmän purkkeja. On muutenkin selkävaivoja tässä.

Cain
Ei ole pitkä aika kun raportoitiin pilven polttamisen arkipäivästyneen.
Ja ne savut eivät tule sen keskikaljan tilalle vaan rinnalle, jos nykyistä kekskikaljan myyntiä vaikeutetaan.Kaljan rinnalla ne savut nykyäänkin on.

Vierailija

Onhan tähän oluen laimentamiseen olemassa oiva ratkaisukin. Oluen laimentaminen ja homeopatia yhdistetään. Näin ollen oluen teho ei heikkene, vaan käy päinvastoin. Oluen juovuttava teho senkun vain paranee.

Eivät mahda oivaltaa että ne on juuri tälläiset ehdotukset jotka täällä edes pakottavat juomaan. Eihän tuollaista selvinpäin kestä kukaan jolla veri kiertää aivoissa.

Ketkunperä
Seuraa 
Viestejä239
Sepi
En hätistäisi kolmosolutta pois kaupoista, mutta ykkös- ja kolmosoluiden väliin sopisi laajempi valikoima 3,5-3,7 -prosenttisia kakkosoluita. Jotkut tummat oluet (esim. Litovel) maistuvat oikein hyviltä 3,7 -prosenttisena.Valikoimaa tosiaankin voisi ihan hyvin laajentaa. Riittääkö sitten tämän kokoisessa maassa riittävästi kysyntää kaikille litkuille, on eri asia. Mutta kolmosolutta sinällään ei kyllä pidä mennä lantraamaan.

Se on ihan yks ja sama mitä prosentteja on missäkin juomissa. Jo suomalainen haluaa vetää perseet niin se myös vetää riippumatta siitä miten juomien alkoholipitoisuuksia ollaan manipuloitu

Minulla on tapana ottaa yksi olut saunaan tai ruoan kera. Oluen laimentaminen vähentäisi ainakin minun alkoholinkulutusta. Enpä tosin usko, että minunlaiset on se ongelmaryhmä...

Oletetaan, että 4,7 laimennetaan 3,7 prosenttiseksi. Tämä vastaan pientä vesilasia (1.35 dl) jokaisen 4,7 % 0.5 l oluen jälkeen.

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907

Noin henk.koht, kun itse en käytä koko alkoholi voitaisiin viedä pois kaupoista, niin tulisi vähemmän ongelmia kaupassa haahuilun kannalta.

Mutta sitten vähemmän itsekkäästi ajatellen: "Voi v*ttu mitä paskaa". Puska haluaa lisää myyntiä ALKOlle.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat