Seuraa 
Viestejä3156
Liittynyt25.5.2009

1. Pohjoismainen nainen:

Toisin kuin muualla, niin pohjoismaiset naiset eivät ole tulisia, vaan oikeastaan jopa viileitä. Pitkät suorat ja vaaleat hiukset, siniset silmät ja vaalea iho. Keho on myös pakaroista poskipäihin kauttaaltaan kivan pehmeä ja pyöreä.

2. Latinalainen nainen:

Melko tummia ja hyvin tulisia naisia, kuin vastakohta pohjoismaiselle viattan näköiselle naiselle. Keho on hyvin muodokas ja käytös kutsuvaa.

3. Aasialainen nainen:

Aasialaisilla naisilla on kaunis hymy ja etenkin silmien näkeminen saa hyvälle tuulelle. Karvoitus on täysin pikimusta. Keholtaan ovat melko tyttömäisiä ja siroja, mutta kaikki naiselliset piirteet tulevat kuitenkin hyvän tasapainon takia juuri optimaalisesti esille. Ovat myös hyvin älykkäitä.

4. Venäläinen nainen:

Ovat käytökseltään kaikkein naisellisimpia, jotka eivät häpeile omaa naiseuttaan, vaan haluavat korostaa sitä ja olla siitä ylpeitä. Arvostavat miehissä vahvaa miehisyyttä ja perinteisiä arvoja. Osaavat olla kohteliaita, välittäviä ja sivistyneitä. Voivat aiheuttaa helposti muun maalaisissa naisissa kateutta.

5. Arabialainen nainen:

Ei sovi yhtään hämmästellä, että arabit haluavat peittää omat naisensa muiden katseilta. Arabialaisten naisten kasvot ovat uskomattoman himottavan näköisiä. Kun arabialaisen naisen kasvoja katselee, niin on kuin katselisi kokonaista alastosta naista, uskomattoman viettelevät kasvonpiirteet. Ei voi yhtään epäillä, etteikö arabinainen voisi saada jopa katseellaan hypnoosiin, ovat he vain niin ihastuttavia. Kuka tahansa olisi valmis tekemään mitä vain päästääkseen neitsyiden arabinaisten keskelle.

Sivut

Kommentit (125)

Äänestin etelä-Amerikkalaista lähinnä tuon kuvan perusteella. Eiköhän kaikkialta löydy kauniita yksilöitä. Mutta ehkä esim. median luoman kuvan mukaan sieltä etelästähän ne tummat ja muodokkaat tulee. En tykkää mistään ruodoista...

Olishan tuohon voinut laittaa enemmänkin maanosia, kuten Afrikka ja pohjoisamerikka(näistä vielä mustat, mulatit ja vaaleet erikseen)

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156
Liittynyt25.5.2009

Aika vaikea saada kaikki naisluokat pistettyä, niin pistin ihan vain mutulla kaikista suosituimmat. En toki kiistä, varmaan erilaiset intiaanit, eskimot, juutalaiset, aborginaalit ja muut vastaavat ovat varmasti kaikkien mielestä mielenkiintoisia tapauksia, mutta en niitä nyt jaksanut edes yrittämään tuohon listaan. Yritin kuitenkin kaikista erilaisemman näköisiä saada pistettyä siihen. Jos kuvat tai kuvaukset ei miellytä, niin saa toki pistää lisää. Jos joku mulatti kiinnostaa, niin voi pistää kohdan 'jossain muualla'. En usko kuitenkaan, että kovinkaan monen miehen mielestä mulatit olisivat erityinen kiinnostuksen kohde tai kauniita. Jos kuitenkin on, niin ei siinäkään tietysti mitään väärää ole.

EV+
Seuraa 
Viestejä770
Liittynyt24.12.2010

Aloitusviesti on kuin jostain koirien rotuoppaasta, luonteenpiirteetkin on määritelty. Minua tuo nauratti mutta kyllä joku tuostakin vielä mielensä pahoittaa.

Itse ottaisin sen naisen jolla on kaunein hymy. Ehkä sellainen arabimaailman, Venäjän ja Aasian risteyskohta kuten Turkmenistan voisi olla paikka josta tuo hymy löytyisi.

Listasta puuttuu vielä ainakin negridi, aboriginaali ja intiaani.

No kai jokainen ymmärtää, että tää on tällasta perjantai-illan huumoria...vai?

Naisethan vois vääntää samanlaisen miehistä, ja aika tuhkis saa olla, että moisesta loukkaantuis.

Barbaari
Eikai tohon osaa mitään sanoa kun menee aika alkukantaiseksi ajattelutavaksi. Riippuu ihan yksilöstä ja arvuuttelumetodi liikkuu kyllä hieman pintaa syvemmällä.No ei kai tässä mitään vaimoja olla valitsemassakaan.

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156
Liittynyt25.5.2009

Vielä parempi jos prostituutio laillistettaisiin, niin voisi käydä yhdessä illassa läpi koko yleissivistävän sarjan. Voisi vaikka kaveriporukalla sitten loppuillasta keskustella, että mikä niistä olisi se paras hieman pintaa syvemmältä. Voisi olla ihan hyvä osa peruskoulutusta, niin vähentäisi poikaoppilaiden ennakkoluuloja vieraita rotuja kohtaan. Tietysti vaarana olisi, että suominaiset jäisivät yksin, kun pojat aikuistuessaan hakisi naisia ulkomailta vaimokseen. Voisiko tälläiseen nuorisokasvatuksen koeprojektiin saada jotain valtion apurahaa? Varmaan laillisuus ei olisi ongelma, kyseessä on kuitenkin positiivinen syrjintä. Kyseinen projekti myös työllistäisi useita nuoria maahanmuuttajanaisia, joiden työllisyys on erityisen suuri ongelma.

Jokatapauksessa ns. sisäistä kauneutta on vähän paha mennä kuvista arvioimaan kun ne on vähän kuin suomalaiset miehet -ei puhu eikä pussaa. Että pysytään nyt ihan niissä ulkoisissa seikoissa vaan. ts. tämä ketju ei ole kaunosielujeesustelijoille mitä ilmeisimminkään sovelias.

Lisäkooste:

Arabi

Slaavi

Musta

Latino

Aasialainen

Pohjoismaalainen

Kippis kaikille naisille ! Japanilaiset taitavat olla kyllä alamittaisia ja pitää päästää takaisin järveen .

Ihan sama mitä "rotua", sama värkki siellä odottaa.
Toisekseen sisäinen "kauneus" on vaan rumien tahi pienten tahi lihavien ihmisten selitystä sille ettei jaksa enää runkata - on vaan tyytyminen.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat