Seuraa 
Viestejä3164

kiukuttaa ainakin minua, pidänhän itseäni suhteellisen nopeana lukijana ja sukkelana sivujen silmäilijänä. Mutta toisin kuin kirjaa selatessani, en voikaan Internetissä olevia julkaisuja lukiessani edetä sivulta toiselle toivomaani tahtiin, vaan joudun odottamaan kunkin sivun (useinkin hi-das-ta) latautumista. Toisinaan kunkin Internet-sivuston sisällysluettelo helpottaa verkkoselailua mutta aina ei esimerkiksi sisällyksistä ole suoraa linkkiä kullekin sivulle vaan ne joutuu käymään läpi sivu sivulta. Plarailijan puuhia tämä tukaloittaa, ja ainakin minun ajatukseni katkeilee niin usein, että pakolliset tauot selailussa häiritsevät ns. opiskeluani todella paljon.
Onko muilla samanlaisia ongelmia vai olenko tässä asiassa ainoa valittaja- ?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisäksi nopeus riippuu hyvin pitkälti liittymästä. Eli jos sinulla ei vielä ole laajakaistaa, kannattaa hankkia sellainen.

Kuinka nopea yhteys? Jos on 54kbps modeemi niin on turha odottaakkaan nopeata sivun päivitystä. Selainkin vaikuttaa, jos kyseessä on FF, niin voin antaa muutaman vinkin.

1. Avaa uusi välilehti (Ctrl+T) ja kirjoita osoiteriville about:config. Avautuu pitkä lista.

2. Kirjoita suodatariville: network.http.pipelining . Ja muokkaa ylempää vaihtamalla arvoa trueksi, jos se oli false.

3.Nyt tee samalla tavalla kuin 2. kohdassa mutta kirjoita suodatariville: network.http.proxy.pipelining . Ja laita sen arvo trueksi.

4. Nyt haet network.http.pipelining.maxrequests -kohdan ja laita arvoksi 10

Vierailija

Krhm, "54kbps modeemi"...

Mainokset ja kaikennäköiset graafiset turhakkeet viivästyttävät usein sivujen latautumista, senkin takia Firefox 1.5.0.1 adblockilla on käytännöllinen... puhumattakaan siitä, että threadin aloittajan kone saattaa hyvässä lykyssä toimia matoja levittävänä zombikoneena juosten kustun tietoturvan (tai jopa sen totaalisen puutteen) vuoksi.

Siksi olisi tärkeää tietää, mikä palomuuri, mikä virustorjunta, mikä spywaren putsaaja sekä yhteys on aloittajan käytössä.

Kuuden, eli klo 18sta aikaan internet muuttui tahmeaksi.
Luin Murosta, että vekarat pommittavat DOSseillaan piratismin vastustajien koneita,
johtuisiko hitaus siitä?

kysyy Welho 40M

ps. onko muilla selvää hidastelua?
Sekunnin sivuja joutuu odottamaan jopa 30 sekuntia

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Elisan kaapeliverkossa on tahmeutta täällä päin iltaisin noin 20--21.

Jaa että sellaista ne murottajat kertoo. Mutta eiköhän se liikennehuippu kuluttajayhteyksissä iltasin 18-21 johdu ihan vaan puhtaasta ruuhkasta kun joka taloudessa youtubetetaan ja facebookataan.

Youtube vaatii raakaa kaistankäyttöä, Facebook taas jatkuvan pikkupakettien liikenteen. Summana hiton paljon liikennettä. Lisäksi Youtube-videoita harvoin tallentuu koneen välimuistiin, joten videon toistoa varten koko video joudutaan usein lataamaan uudelleen.

Google ja Facebook saisivat joutua maksamaan aiheuttamansa liikenteen aiheuttaman sähkönkulutuksen ympäristövaikutukset.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Mulla alkoi tulla mittarin mukaan äsken letkusta 3x mitä sopimuksessa lukee. Sitten meni windoussi umpijumiin. Utorrent oli verkossa ja n. 300 yhteyttä. Umpijumi kyllävarmaan juontaa utp.n käytöstä. Ainakin kavättalvella kun se oli käytössä, windoussi hyydähteli. Paan disabloiden utp.n kunhan starttaan taas winkulan tuosta tulille.

On muuten jotain sotaa ollut p2p-puolella. TPB jumii raskaasti ja sisällä oli eilen illallakin vain reilu 10 miljoonaa käyttäjää, kun normaalisti on ollut viime aikoina yli 40 miljoonaa.

- Ubi bene, ibi patria -

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat