Seuraa 
Viestejä45973

Jep jee. Mitähän vi*tua syyttäjän päässä oikein taas liikkuu? Tappaja on päästetty vapaaksi, mutta KERRANKIN maahanmuuttovirasto on tehnyt jotain oikein ja karkoittanut syyllisen. Nyt sitten tuo idiootti Hiivala on tehnyt valituksen loppuun käydystä jutusta. Tulee maksamaan veronmaksajille taas ihan helvetisti ja vielä parhaillaan roudataan tappaja takaisin suomeen linnaan istumaan.

Kihlakunnansyyttäjä Anssi Hiivala on valittanut käräjäoikeuden ratkaisusta.

Tilanne on jutun jatkokäsittelyn kannalta erikoinen, sillä Bockin tappanut intialaismies on karkotettu kotimaahansa. Maahanmuuttovirasto on myös määrännyt miehen toistaiseksi maahantulokieltoon Schengenin alueelle.

Syyttäjä arvioi maanantaina, että prosessista tulee hankala. Kysymysmerkki on, miten juttu saadaan asianmukaisesti käsiteltyä, kun tuomittu on passitettu pois Suomesta.

Helsingin käräjäoikeus päästi elokuussa Bockin puukottaneen miehen vapaaksi. Mielentilatutkimuksen mukaan tekijä oli tapon tehdessään syyntakeeton eli hän ei ymmärtänyt tekoaan. Mies on sittemmin parantunut mielenterveyden häiriöstä.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011091214371096_uu.shtml?ref=hakemisto

Avasin tämän aiheen uudestaan erilliseksi ketjuksi. Aikaisemmin se työnnettiin Ior Bock- ketjuun, jolla ei ole mitään tekemistä aiheen kanssa. Vasta kolmannella sivulla mainitti koko mies ja loput oli perus kannabisväittelyä.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat