Seuraa 
Viestejä45973

Yle uutisoi ke 14.9. Kokoomuksen menneen perussuomalaisten edelle suosituimmaksi puolueeksi. Myöhemmin samana päivänä ylen kuuden uutisissa...

Soini: "Meidän Kreikka politiikka ja kritiikki on ollut oikeata puolitoista vuotta ja nyt annetaan signaalia, joka ei ole puolueen linjan mukaista."

Halla-ahon facebook kirjoitus:
"Yksinkertainen tosiasiahan on, että demokratia (=vaalit) estää mitä tahansa poliittista hallitusta ryhtymästä mihinkään sellaisiin toimiin, joilla *oikeasti* olisi mitään vaikutusta Kreikan konkurssitalouteen. Juuri nyt Kreikkaan tarvittaisiin sotilasjuntta, jonka ei tarvitsisi välittää suosiostaan, ja joka voisi panna lakkoilijat ja mellakoijat kuriin panssarivaunuilla."

Mielestäni Halla-ahon ajatusketjussa ei ole mitään vikaa. Jos Suomessa palkkoja leikattaisiin 10%, koko suomi menisi yleislakkoon, aivan kuten Kreikka nyt. Ainoat maat, jotka voivat viedä tällaiset uudistukset läpi ovat Kiina ja Pohjois-Korea. Halla-aho käyttää voimakkaita sanoja, kuten sotilasjuntta ja panssarivaunut, mutta jos sanat voi lukea suuttumatta, Halla-ahon voi vain todeta puhuvan asiaa.

Olisi mielenkiintoista tietää onko perussuomalaisilla todellakin ollut linjausta, jossa kielletään Kreikan hallituksen toimintakyvyn kritisoiminen. Persut kritisoivat kaikkea mikä liittyy Kreikan tilanteeseen. Tuntuisi oudolta, että juuri Kreikan hallituksen arvostelu olisi rajattu kritiikin ulkopuolelle.

Kun Vanhanen on poistunut poliittiselta näyttämöltä media on löytänyt uuden silmätikun Jussi Halla-ahosta.

Mielestäni Soinin tempaus oli nerokas irtiotto negatiivista julkisuutta saaneesta Halla-ahosta. Soini käänsi uhkaavan kannatusta vähentäneen tilanteen voitokseen. Timppa pyörittää median pikkusormensa ympärille, eikä media edes käsitä sitä.

Seuraavia kannatusmittauksia odotellessa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Vierailija

A sanoo X. A:lle pisteet suorasanaisuudesta.
B sanoo X on paskaa.
A sanoo että B ei ymmärrä ja että kyseessä on ajojahti, joten B on paskaa, X totta.
A1 Sanoo että A on paskaa, X totta.

A on paskaa
B on paskaa
A1 on Jumala ja
X:n totuusarvo 2

Ainii ja persut on jutkuja, jutkut neekereitä ja neekerit persuja.
Ihan loogista.

jees

Ainii ja persut on jutkuja, jutkut neekereitä ja neekerit persuja.
Ihan loogista.
Aamun paras.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat