Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008

Niin, näitä hiukkaskiihdyttimiähän on ollut varmaan siinä vaajaa satavuotta, niin varmastihan ne on jotain teknisiä ja muuten arkipäivään vaikuttavia keksintöjä tuonut ihmiskunnalle. Vai voiko niitä vanhoja kiihdyttimiä verrata näihin nykyisiin laitteisiin? esim cyclotron taisi olla ensimmäinen kenties?

Eli siis mitä hyödyllisiä teknisiä kehityksiä nämä laitteet ovat tuottaneet ihmiskunnalle niin tutkimusdatan tai laitteen toiminnan myötä, että sen laitteen kehityksen seurauksena? Jotain arkipäivän jutskia, ihan mitä vain. Siis sanomattakin selvää on se, että fysiikasta ja maailmankaikkeuden rakenteesta näillä laitteilla ollaan saatu valtavasti tietoa ja sehän näiden laitteiden pääasia onkin, mut olisi kiva tietää näitä vähän arkisempiakin juttuja jotka hyödyttävät suurta osaa kansasta ja voisi sitten mainita näitä juttuja jos joku kehtaa väittää, että nämä olisi muka jotai jonninjoutavia kapistuksia ja että menee vain rahat hukkaan jne.

Entäs mitäs tämä uusin lhc-kiihdytin on meille tuonut? Että onko sen laitteen kehitys tuottanut jotain mielenkiintoisia juttuja kans?

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat