Seuraa 
Viestejä45973

Ei töitä tiedossa loppuelämäksi eikä tyttöystävää. Eikä paljon ymmärtäviä ystäviäkään ole. Taidan olla ainoa jolla ei ole töitä/opiskelupaikkaa. Ei täällä saa kokevansa itseään hyväksi kovinkaan usein. Elämä tuntuu välillä tosi hienolta, mutta aina se totuus iskee sieltä. Yksin työttömänä lopun elämän katsoen kun muut ovat rakastettuja ainakin joskus ja menevät elämässä eteen päin.

Tämmönen paskan purkaus.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (221)

Tänään oli uutisissa, että syrjäytyneitä nuoria on jopa 50 000, joten et tosiaankaan ole ainut luuseri tässä maassa.

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5152
Yksin työttömänä lopun elämän katsoen kun muut ovat rakastettuja ainakin joskus ja menevät elämässä eteen päin.Muutaman vuoden päästä viimeistään jo osa porukasta peruuttelee takaisinpäin. Ja eteenpäin voi mennä niin monella tapaa.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
PSYbuse
Seuraa 
Viestejä1365

Nykypäivänä ei työelämässä taideta tuntea käsitettä 'elinikäinen työpäikka'. Siihen täytyy vaan sopeutua. Opiskelu kannattaa aina, jos vaan motivaatiota riittää. Itse oon ainakin huomannu, että kyllä niitä töitä löytää, kunhan on itse aktiivinen, eikä luota työn saannissa ainakaan täysin työkkäriin. Eikä niistä naisista loppujen lopuksi ole kuin harmia..

Eli häntä pystyyn vaan ja kohti uusia haasteita!

Mielipiteeni voi muuttua, muttei se tosiasia, että olen oikeassa.
http://www.youtube.com/watch?v=1orMXD_Ijbs

Itse oon ainakin huomannu, että kyllä niitä töitä löytää, kunhan on itse aktiivinen, eikä luota työn saannissa ainakaan täysin työkkäriin.
Vielä jos edes jonkinasteista nöyryyttä hallitsee niin aina paranee työnsaantimahdollisuus..

Kun ei ole autoa ja 0e rahaa niin ei lähtä kovin kauas töitä hakemaan. Kouluun haen, mutta pelottaa etten taaskaan pääse. Ammatillinen koulutus ei kiinosta enää tässä vaiheessa.
Välillä pari viikkoakin menee ns "elämästä iloiten" mutta aina se todellisuus iskee jossain vaiheessa. Noh se on elämää kai!

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Mutta mikä kumma siinä sitten on etteivät ne viikot jolloin ihmisellä on hyvä olla ole muka yhtälailla todellisuutta?

Minäkin olen yksin ja vituttaa kuin pientä eläintä, mutta hetkittäin tulee fiiliksiä että on ihan kiva olla. Turhan usein ne fiilikset tulee kyllä ruoka-aikaan, mutta onhan noita sellaisiakin asioista joista ei tarvitse pelätä rujoksi paisuvansa. Luonto, kirjallisuus, elokuvat jne. Loppujen lopuksi elämä on kai enimmäkseen lopulta aika yksitoikkoista, ja jos olisi se kumppani, työ tai mitä itsekukin eniten kaipaa, niin aikamoiseen putkeen siinä päätyy kumminkin ja päivät toistuvat pääasiassa samanlaisina.

Ne joilta puuttuu jotain oleellista joutuvat vaan itse järjestämään itselleen täytettä päivään. Puuduttavaa se on, mutta pitänee miettiä niitä kaikkia vapauksia mitä asiassa on. Ainakaan ei ole ketään kokoajan jäkättämässä ja määräilemässä.

SavanniNorsu
Kun ei ole autoa ja 0e rahaa niin ei lähtä kovin kauas töitä hakemaan. Kouluun haen, mutta pelottaa etten taaskaan pääse. Ammatillinen koulutus ei kiinosta enää tässä vaiheessa.
Välillä pari viikkoakin menee ns "elämästä iloiten" mutta aina se todellisuus iskee jossain vaiheessa. Noh se on elämää kai!Mihin kouluun hait?

Sosiaalialalle. Vähän epäilytti, mutta tuntui jotenkin oikealta. Alkoholisteja olisin tahtonut auttaa.
Hieman heikko itsetunto ja valintakoe oli semmonen johon en osannut vastata oikein perustein.
Myös haastattelussa jännitin ja siitä ei oikein tullut mitään. ymmärrän etten ollut ehkä vielä se sopivin.

Noh ehkä oli turhaa itkua tuo tyttöystävä asia. Johtuu varmaan sittä, etten koe itseäni pidetyksi joten tahtoisin joskus sitä läheisyyttä/hyväksyntää jostain. On sitä tullu tavattuakin jotain tossa kesän aikaan, mutta komeiden kundien perään ne loppujen lopuksi lähtee Eikä tosin näteillä tytöillä tunnu olevan päässä oikeasti mitää järkevääkään . Tosin läheisyyttä jää silti kaipaamaan joskus.
Lopetan itkemisen ja menen nukkumaan.

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907
KBolt
Itse oon ainakin huomannu, että kyllä niitä töitä löytää, kunhan on itse aktiivinen, eikä luota työn saannissa ainakaan täysin työkkäriin.
Vielä jos edes jonkinasteista nöyryyttä hallitsee niin aina paranee työnsaantimahdollisuus..

Jossain tapauksissa nöyryyttä pitäisi karsia olan takaa, että olisi mahdollisuuksia. Tuskin haukkumalla itsensä suoraan tai epäsuorasti täysin paskaksi ihmisperseeksi sitä työpaikkaa saa koskaan.
Ei näin:
Työ olisi kiva, mutta jos ei, niin anteeksi olemassaoloni ja ampusitko minut, kun tuskin edes itse osuisin ja varmaan osuisin johonkin toiseen.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Eri sukupolvilla on aivan eri realiteetit työmaailmassa.

Suurelta osin alle 30-vuotiaiden todellisuus on koulutuksesta riippumatta harjoitteluja, pätkää, kaupankassaa ja puhelinmyyntiä, lääkäreitä lukuunottamatta.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä40545
SavanniNorsu
Noh ehkä oli turhaa itkua tuo tyttöystävä asia. Johtuu varmaan sittä, etten koe itseäni pidetyksi joten tahtoisin joskus sitä läheisyyttä/hyväksyntää jostain.Ei se turhaa ole. Monelle seksuaalisesti rakastetuksi tuleminen on lopultakin tärkeämpää kuin työ ja taloudellinen menestys.

On sitä tullu tavattuakin jotain tossa kesän aikaan, mutta komeiden kundien perään ne loppujen lopuksi lähtee Eikä tosin näteillä tytöillä tunnu olevan päässä oikeasti mitää järkevääkään .Ilmeisesti olet aika nuori. Ikäisilläsi tytöillä on menossa omat kasvuprosessinsa, joissa ei hieman ujommalla ja menestymättömämmällä pojalla ole valitettavasti sijaa, mutta kunhan pidät elämänhallinnan käsissäsi etkä katkeroidu tai ajaudu älyttömään naisvihaan, kolmekymppisenä naisilla on jo täysin toinen ääni kellossa, kun he ovat oppineet mitä niillä komeilla kundeilla on oikeasti annettavanaan. Silloin "kunnon mies" (eli ei juoppo, äidin holhokki ym. vajakki) kelpaa, vaikka olisikin persaukinen eikä näyttäisi mallipojulta. Toki vain silloin, jos itse pystyt hyväksymään vastaavan naisen, halutuimmat pysyvät pissiksinä hamaan keski-iän katkeruuteen.

PeterH
Seuraa 
Viestejä2875
Neutroni
(...) kolmekymppisenä naisilla on jo täysin toinen ääni kellossa, kun he ovat oppineet mitä niillä komeilla kundeilla on oikeasti annettavanaan. Silloin "kunnon mies" (eli ei juoppo, äidin holhokki ym. vajakki) kelpaa, vaikka olisikin persaukinen eikä näyttäisi mallipojulta.

Valitettavan usein tämä tapahtuu vasta kun kaikki seksuaalinen pääoma on haaskattu veivaripoikiin, ikärupsahdus alkaa painaa ja ehkä ollaan vielä yksinhuoltajoiduttukin. Tuhlaajatytön paluu tapahtuu vasta käyttökelvottomana.

etkä katkeroidu tai ajaudu älyttömään naisvihaan

Mitä on tämä paljon puhuttu katkera naisviha? Nykymittapuulla vaikuttaa siltä, että jos vain edes ääneen ilmaisee tyytymättömyytään huonoon naismenestykseensä, on jo "naisvihaaja".

Samaahan voitaisiin myös soveltaa myös köyhiin: Köyhät pysyvät köyhinä koska ovat sisimmässään rahanvihaajia. (huomaatteko nyt miten turhauttava ja umpikujaan vievä mitätöinti on kyseessä?)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
PeterH
Neutroni
(...) kolmekymppisenä naisilla on jo täysin toinen ääni kellossa, kun he ovat oppineet mitä niillä komeilla kundeilla on oikeasti annettavanaan. Silloin "kunnon mies" (eli ei juoppo, äidin holhokki ym. vajakki) kelpaa, vaikka olisikin persaukinen eikä näyttäisi mallipojulta.

Valitettavan usein tämä tapahtuu vasta kun kaikki seksuaalinen pääoma on haaskattu veivaripoikiin, ikärupsahdus alkaa painaa ja ehkä ollaan vielä yksinhuoltajoiduttukin. Tuhlaajatytön paluu tapahtuu vasta käyttökelvottomana.Valitettavasti naisena ei saa mitään kiitosta eikä palkintoa siitä että EI ole harrastanut näitä veivaripoikia, vaan pariutumishakuisena on viettänyt pääosan parhaasta ikäkaudestaan pitkissä liitoissa. Sitten kun tulet keski-ikäisenä jätetyksi tai olet pakotettu jättämään jostain syystä sietämättömäksi käyneen miehen/suhteen, ei ole olemassa mitään pistetilastoja joiden perusteella on erityisen viehättävä ikäistensä vapaiden miesten silmissä. Se kun ei näy naamasta keiden kanssa on tullut pariteltua, vai onko tullut enimmäkseen kudottua sukkaa!


Mitä on tämä paljon puhuttu katkera naisviha? Nykymittapuulla vaikuttaa siltä, että jos vain edes ääneen ilmaisee tyytymättömyytään huonoon naismenestykseensä, on jo "naisvihaaja".Vaikkapa sellaista että naista hakiessaan mies sanoo suoraan kaikenlaista ikävää ääneen. Haukkuu naiselle muita naisia, tai alkaa möläyttelemään seikkoja tapaamansa naisen ulkoisesta habituksesta, harrastuksista ja elämästä noin ylipäätään. Tuskinpa miehetkään innostuvat naisesta joka treffeillä haukkuu miehet yhtenä könttänä suoraan suohon.

Fiksu mies ei ala itkemään eikä raivoamaan naiselle sitä että hän ei ole saanut muita naisia. Tarjolla oleva nainen kokee sen loukkaavana, koska se kuulostaa siltä että kaikki muut naiset ovat häntä itseään suunnattomasti tärkeämpiä. Ei siellä treffeillä olisi tarkoitus olla eksien kummitusten tai saamatta jääneiden haavekuvien kanssa, vaan sen lihaa ja verta olevan, paikalla olevan ihmisen kanssa.

Jos käy niin hyvä tuuri että osuu kohdalle ihminen jonka kanssa ajatukset menevät yksiin ja sydämetkin lyövät samaan tahtiin, niin tottakai jossain vaiheessa voi kehittyä sellainen "me vs. maailma" -salaliittolaistunne jonka myötä sitten kehtaa jo vähän kiukutellakin siitä mitä kaikkea shaissea elämässä on tullut vastaan. Mutta jos tässä jää levy päälle, ei tarvitse ihmetellä miksi toinen etääntyy, ellei sitten ole samanveroinen marisija.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä40545
PeterH
Neutroni
(...) kolmekymppisenä naisilla on jo täysin toinen ääni kellossa, kun he ovat oppineet mitä niillä komeilla kundeilla on oikeasti annettavanaan. Silloin "kunnon mies" (eli ei juoppo, äidin holhokki ym. vajakki) kelpaa, vaikka olisikin persaukinen eikä näyttäisi mallipojulta.

Valitettavan usein tämä tapahtuu vasta kun kaikki seksuaalinen pääoma on haaskattu veivaripoikiin, ikärupsahdus alkaa painaa ja ehkä ollaan vielä yksinhuoltajoiduttukin. Tuhlaajatytön paluu tapahtuu vasta käyttökelvottomana.Ei nainen käytössä kulu, vaan päinvastoin, oppii kaikenlaista kivaa. Se on omasta asenteesta kiinni. Lapsista tietysti on oma haittansa, mutta ei niitä sentään kaikilla ole. Ja lapset ovat rasittavimmillaan vauvoina, siinä voi jopa voittaa, kun ottaa sellaisen, joka on jo tehtaillut yhden tai kaksi ja tekee itse sen yhden oman lellikin. Naisilla on kuitenkin tapana haluta useampia lapsia. Kolmen kympin iässä aktivoituvat myös siihen asti erittäin pidättyväisesti eläneet nössötytöt, jos kokemattomuus miellyttää enemmän.

Mitä on tämä paljon puhuttu katkera naisviha? Nykymittapuulla vaikuttaa siltä, että jos vain edes ääneen ilmaisee tyytymättömyytään huonoon naismenestykseensä, on jo "naisvihaaja".Rousseau jo kertoikin oleelliset kohdat. En minä tarkoittanut sinun "nykymittapuutasi", vaan älytöntä naisten syyllistämistä kaikista ongelmista omassa elämässä ja sen julkituomista jopa tutustumistilanteissa.

PeterH
Seuraa 
Viestejä2875
Rousseau
Valitettavasti naisena ei saa mitään kiitosta eikä palkintoa siitä että EI ole harrastanut näitä veivaripoikia, vaan pariutumishakuisena on viettänyt pääosan parhaasta ikäkaudestaan pitkissä liitoissa.

No saavatko ne 40-vuotiaat neitsyt-peräkammarinpojatkaan paljoa kiitosta? Kysymys on tässä tapauksesta haluttavuudesta. Jo henkilö on hottis eli hänellä on mahdollisuuksia seksiin vaikka millä mitalla mutta ei hyödynnä niitä periaatesyistä, siitä kai ansaitseekin kiitosta kun ei rellestä; mutta peräkammarin hirsiseinään sulautuja onkin sitten ihan toinen juttu. Niin miehissä kuin naisissakin.

Väitetään myös tuplastandardiksi sitä, että jos mies nai ympäriinsä, hän on sankarisonni, kun taas jos nainen nai ympäriinsä, hän on jakorasia. Kyseessä ei ole mikään kaksinaismoraali, sillä toisessa tapauksessa kyseessä on vaikeasti saavutettava asia, kun taas toisessa sormia napsauttamalla saatava itsestäänselvyys.

Rousseau
Jos käy niin hyvä tuuri että osuu kohdalle ihminen jonka kanssa ajatukset menevät yksiin ja sydämetkin lyövät samaan tahtiin, niin tottakai jossain vaiheessa voi kehittyä sellainen "me vs. maailma" -salaliittolaistunne

Sellaiset ovat yleensä jo varattuja.

Neutroni
Se on omasta asenteesta kiinni.

Eikös se nyt ole ihan tunnettu ja tuttu tilanne baarissa, että jos häntäheikki lähestyy yhtä naista ja saa pakit (muiden naisten nähden), ja sitten lähestyy seuraavaa, niin varmana tulee taas pakit kaikkien seuraavienkin kanssa koska yksikään nainen ei halua olla ns. toissijainen kohde, vaan että nimenomaan hänestä ollaan kiinnostuneita.

Kai siltä "kaikenlaista kivaa oppineelta" naiseltakin lienee sitten aivan yhtä asiallista ja oikeudenmukaista miehen kysyä: "Olisinko kelvannut sinulle silloin kun olit vielä sinkku, lapseton ja 25 kiloa kevyempi?"

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
PeterH
Rousseau
Valitettavasti naisena ei saa mitään kiitosta eikä palkintoa siitä että EI ole harrastanut näitä veivaripoikia, vaan pariutumishakuisena on viettänyt pääosan parhaasta ikäkaudestaan pitkissä liitoissa.

No saavatko ne 40-vuotiaat neitsyt-peräkammarinpojatkaan paljoa kiitosta? Kysymys on tässä tapauksesta haluttavuudesta. Jo henkilö on hottis eli hänellä on mahdollisuuksia seksiin vaikka millä mitalla mutta ei hyödynnä niitä periaatesyistä, siitä kai ansaitseekin kiitosta kun ei rellestä; mutta peräkammarin hirsiseinään sulautuja onkin sitten ihan toinen juttu. Niin miehissä kuin naisissakin.

Väitetään myös tuplastandardiksi sitä, että jos mies nai ympäriinsä, hän on sankarisonni, kun taas jos nainen nai ympäriinsä, hän on jakorasia. Kyseessä ei ole mikään kaksinaismoraali, sillä toisessa tapauksessa kyseessä on vaikeasti saavutettava asia, kun taas toisessa sormia napsauttamalla saatava itsestäänselvyys.

Rousseau
Jos käy niin hyvä tuuri että osuu kohdalle ihminen jonka kanssa ajatukset menevät yksiin ja sydämetkin lyövät samaan tahtiin, niin tottakai jossain vaiheessa voi kehittyä sellainen "me vs. maailma" -salaliittolaistunne

Sellaiset ovat yleensä jo varattuja.

Neutroni
Se on omasta asenteesta kiinni.

Eikös se nyt ole ihan tunnettu ja tuttu tilanne baarissa, että jos häntäheikki lähestyy yhtä naista ja saa pakit (muiden naisten nähden), ja sitten lähestyy seuraavaa, niin varmana tulee taas pakit kaikkien seuraavienkin kanssa koska yksikään nainen ei halua olla ns. toissijainen kohde, vaan että nimenomaan hänestä ollaan kiinnostuneita.

Kai siltä "kaikenlaista kivaa oppineelta" naiseltakin lienee sitten aivan yhtä asiallista ja oikeudenmukaista miehen kysyä: "Olisinko kelvannut sinulle silloin kun olit vielä sinkku, lapseton ja 25 kiloa kevyempi?"
Mitä asiallista ja oikeudenmukaista on mennä vittuilemaan tuikituntemattomalle ihmiselle?

Miltä se sinusta vaikuttaisi jos nainen joka tulee torjutuksi jäisi haastamaan riitaa ja ivailemaan? Oletat ettei sellaista voi tapahtua että nainen tulee torjutuksi? Noh, ei me naisetkaan kelle tahansa "kelvata" eikä kyse ole aina edes varallisuudesta tai kauneudesta, vaan sellainenkin seikka on olemassa kuin maku. Maailman kauneinkin nainen saattaisi olla jonkun miehen mielestä epäkiinnostavan näköinen, tai oloinen.

Ei kannata kuvitella että sen vuoksi että hakee kumppania tai seksiseuraa ikäänkuin "omistaa" kaikki ne vastakkaisen sukupuolen edustajat joista vähänkin kiinnostuu. Kyllä voin kertoa että tuntuuhan se pahalta kun joku (harvemmin vastaan osuva) mies jostain syystä ei sitten tulekaan olemaan missään tekemisissä kanssasi, kun ei pidä pärstästäsi, tai haluaa elämältä jotain muuta (esim. lapsia) jne. mutta ketä se mitenkään oikeasti auttaa, huojentaa tai lohduttaa että antaa kyseisen miehen kuulla "kunniansa" ja haukkuu hänet pataluhaksi sen lapsellisen tunteensa takia että byääh jäikin tämä mies saamatta, ihan kuin kyseessä olisi jokin esine!

Onko se jotenkin yllättävää kerta toisensa jälkeen että muilla ihmisillä onkin ihan oma tahtonsa ja mieltymyksensä? Ja jos ei nyt itse satu olemaan kuuminta haluttavinta hottia niin ei kai siitä voi alkaa ketään syyttämään? En lähtisi syyttämään edes ihmistä itseään, jos hän on perusasiat hoitanut eli käyttäytyy asiallisesti, ruokkoaa itsensä eikä siis haise ja näytä roskatynnyristä revityltä jne. Asiaan pitää suhtautua kuin lottovoittoon. Jatkuvasti on kuponki vetämässä ja lotto menossa, mutta millä todennäköisyydellä voi voittaa? Ei järin millään.

Ja se voitto tietenkin olisi se että löytyisi se kumppani jonka kanssa sovitaan yhteen jne. Mutta tietysti voi sellainenkin flaksi käydä että osuu edes neljä oikein ja lisänumero, ja jotkut pärjäilevät vaikkapa vuosikausia senkin turvin. Mutta se ei auta että repii lottokupongin, eli siis vaikkapa että alkaa rähjäämään siellä ja täällä. Juttu voi vaikka kiertää ja saa aika huonon maineen. Eiköhän kiukkuisen kusipään maine ole sitäpaitsi huonompi juttu kuin iloisen antajan...

xork
Seuraa 
Viestejä384

Tekemättömyyden vitsaus piilee siinä, että se edistää tekemättömyyttä ja paikallaan makaamista. Ennen pitkää ylös nouseminen ja ruuanlaittokin ovat ylivoimaisia tehtäviä. Mutta kyse ei ole suoraan fyysisestä heikkoudesta vaan henkisestä. Millä tahansa ajan hetkellä ihminen voi päättää, mitä tekee. Siksi kai rutiinit ovat hyvästä; kun tekee aina vähän, niin koskaan puhti ei ole niin olematon kuin sellaisella, joka ei tee mitään.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
xork
Tekemättömyyden vitsaus piilee siinä, että se edistää tekemättömyyttä ja paikallaan makaamista. Ennen pitkää ylös nouseminen ja ruuanlaittokin ovat ylivoimaisia tehtäviä. Mutta kyse ei ole suoraan fyysisestä heikkoudesta vaan henkisestä. Millä tahansa ajan hetkellä ihminen voi päättää, mitä tekee. Siksi kai rutiinit ovat hyvästä; kun tekee aina vähän, niin koskaan puhti ei ole niin olematon kuin sellaisella, joka ei tee mitään.Asiaa! Voin allekirjoittaa tuon että vähäinenkin tekeminen pitää tekemisen liekkiä yllä. Ehkä henkitoreissaan, mutta kuitenkin.

Mitä vähemmän tekee, sitä vähemmän tekee. Lopulta tekee mieli vain maata ja kuolla.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat