Seuraa 
Viestejä45973

Totesin tuossa tänään pestessäni pihoja ja paikkoja että nykyinen painepesuri on auttamattomasti liian luuska. Sillä ei lähde esimerkiksi kiveykseen ja kallioon ja pintoihin pinttynyt sammal ja lika irti kuin painamalla suuttimella aivan kiinni, jolla työ sitten kestääkin ikuisuuden.

Eli uusi painepesuri olisi tarvis ostaa. Mietiskelin tuossa ihan logiikalla, että veden syöttöpaineen ei välttämättä tarvitse olla aivan hirveä, joku 100-200 baria varmaan riittää, kunhan syöttöveden määrä on riittävän suuri, eli joku 600-1000 litraa tunnissa pitäisi vähintään saada kulkemaan suuttimesta, jotta sillä tekisi jotakin. Letkuliitäntä on tosin normaali 6 barin vesijohtoverkko puutarhaletkulla, joten siitä ei ihan hirveitä kapasiteetteja saa irti, mutta luultavasti aivan riittävästi.

Onko jengillä mitään suosituksia hyvän hinta-laatusuhteen peliksi? Myös käytettyjä katselen tässä, firmojen konkurssipesistä voi saada tosi hyviä vehkeitä tosi halvalla, ongelma vaan että voi joutua ajamaan toiselle puolen maata ja hinta nousee silti kilvassa liian korkeaksi.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat