Seuraa 
Viestejä45973

Joo eli tarttis olisi tislauskolonnille (pannut ja silta, vesivaipalla) ja tarkkuuslämpölevylle, jolla pitäisi voida säädellä lämpötilaa vähintään 380 asteeseen asti ja vähintään asteen tarkkuudella. Mulla on tiedossa pari firmaa josta saisi yhdellä soitolla koko hoidon ja varmasti laatukamaa, mutta rahaa palaa niin että hirvittää.

Siksi kysäisen täältä, että sattuisiko jollakulla lojumaan ylimääräinen kolonnisetti tai lämpölevy jouten, tai tietääkö joku mistä niitä voisi saada edullisesti? Myös ulkomaiset firmat kelpaavat. Näin hintavertailua varten.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Bushmaster
380 asteeseen asti ja vähintään asteen tarkkuudella.Tarkkaa puuhaa?
Halpahalleista saa digitaalisia uunilämpömittareita 10 eurolla, poista saavutetusta lämpötilasta ilmoittava summeri ja laita tilalle transistorikytkin. Piipitys pätkii, eli kannan ja maan välille vaikka 100 uF elko.
Olis tossa erittäin suuri määrä laboratoriolasia, joita en tarvii, en kuitenkaan myy koska touhusi taitaa olla laittomia.

No ei todellakaan ole tarkoitus tehdä mitään laitonta, mutta fenon vainoharhat nyt eivät ole mitään uutta. Kyseessä on siis synteettisten polttoaineiden tutkimustyö, ei mitään sen vakavampaa.

Muuten, asiaan liittyen, löysin varastosta suht. uuden 2kW yksilevyisen lämpölevyn, jonka halkaisija on noin 200mm. Paljonko näillä keittolevyillä yleensä saa irti lämpöä maksimissaan? Lämpötilan kontrollointi onnistuu toki laitteiston lämpömittarilla, mutta silloin puhutaan lämpötila-alueesta muutamien kymmenien asteiden tarkkuudella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat