Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015
Jeesus
Matt. 18:6 Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.

Mark. 9:42 Ja joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat, sen olisi parempi, että myllynkivi olisi pantu hänen kaulaansa ja hänet olisi heitetty mereen.

Luuk. 17:2 Hänen olisi parempi, että myllynkivi pantaisiin hänen kaulaansa ja hänet heitettäisiin mereen, kuin että hän viettelee yhden näistä pienistä.
[size=150:3sxkcy8c]Pedofiili kehuskeli teoillaan - vankitoverit silpoivat[/size:3sxkcy8c]
[size=85:3sxkcy8c]Iltalehti, Maanantai 3.10.2011 klo 11.55, http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201110 ... 1_ul.shtml[/size:3sxkcy8c]

Nuoren tytön raiskauksesta tuomittu mies tapettiin hammasharjalla, jonka varteen oli sulatettu partakoneenteriä.

13-vuotiaan tytön raiskauksesta tuomittu vanki surmattiin erittäin raa'asti vankilassa Britanniassa. Asiasta kertovat muun muassa Daily Mail ja The Sun.

Lehtien mukaan 23-vuotias Mitchell Harrison surmattiin sen jälkeen, kun hän oli kehuskellut teoillaan. Surmaa on kuvattu "teurastukseksi". Lehtien mukaan surmavälineenä käytettiin hammasharjaa, jonka varteen oli sulatettu partakoneenteriä.

- Verta oli kaikkialla, vankilan lähde kertoo.

Hyökkäys tapahtui Franklandin vankilassa Britanniassa, jonka turvatoimien sanotaan olevan huippuluokkaa. Kahta vankia syytetään nyt murhasta.

Surmattu Mitchell oli tuomittu vähintään neljäksi ja puoleksi vuodeksi vankilaan, koska hänen katsottiin olevan erittäin vaarallinen nuorille naisille. Hän oli houkutellut 13-vuotiaan teiniuhrinsa autoonsa ja pakottanut tytän riisuuntumaan ennen kuin raiskasi hänet kahdeksi. Se oli jo kolmas kerta, kun Harrisonin epäiltiin ahdistelevan seksuaalisesti nuoria tyttöjä.

Kommentit (6)

iMuke
Seuraa 
Viestejä1351
Liittynyt13.3.2008

Ihan oikein. Paitsi tietenkin jos on uskominen raamattu -nimistä satukirjaa. Sen mukaan hänet olisi tietenkin pitänyt heittää mereen myllynkivi kaulassa, joten partaterällä viiltely oli siis väärin.

RaahenTiikeri
Seuraa 
Viestejä973
Liittynyt18.2.2009
iMuke
Ihan oikein. Paitsi tietenkin jos on uskominen raamattu -nimistä satukirjaa. Sen mukaan hänet olisi tietenkin pitänyt heittää mereen myllynkivi kaulassa, joten partaterällä viiltely oli siis väärin.-väärin!

Raamatussa sanotaan viettelee.Kun taas tässä rikoksessa "Hän oli houkutellut 13-vuotiaan teiniuhrinsa autoonsa ja pakottanut tytän riisuuntumaan ennen kuin raiskasi hänet kahdeksi."

Myllynkivi kuuluu vain (onnistuneille)viettelijöille.Sen sijaan en tiedä mitä raamattu pakottamisesta sanoo.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30901
Liittynyt16.3.2005

Periaatteessa se on tietysti väärin alkaa jakaa oman käden oikeutta, mutta onhan tämä niitä juttuja, joissa voisi katsella toisaalle kuin paskiainen saa mitä ansaitsee. Kyllä nuo murhaajat varmasti pelastivat aika monta naista karmealta kohtalolta.

i_gabe
Seuraa 
Viestejä153
Liittynyt15.1.2009

En koskaan puolla kuolemantuomiota, oli se sitten kenen tahansa antama.

Miten nämä raamatun kohdat tähän liittyy?

Arviointipalvelu sai minun silmissä kolauksen.

Olen saattanut olla tätä mieltä

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat