Seuraa 
Viestejä45973

Ja jos pidät, niin minkälaisia ja miksi?

Onko niillä tunnearvoa vai puetko niitä päällesi vain koristautuaksesi?

Kihlasormus jätettäköön äänestyksen ulkopuolelle...

  • ylös 1
  • alas 2

Sivut

Kommentit (68)

Ranneketju ja kaulakoru.. Kai ne roikkuu mukana sen takia ku niihin on jo niin tottunu. Mut joskus vaan kokeilin ja sitten huomasin, että nehän näyttääki hyvältä.

Kolme kaulakorua (joihin meinaa kuristua vähän väliä) ja sormus. Ei sen kummempaa merkitystä, kunhan heiluvat mukana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse vastasin että en, vaikka en vielä oikein laske itseä mieheksi. Itse katson, että on mies vasta kun on 21 ja jalat oman pöydän alla.

Alapäämies
Itse vastasin että en, vaikka en vielä oikein laske itseä mieheksi. Itse katson, että on mies vasta kun on 21 ja jalat oman pöydän alla.

Miksi sitten "Alapäämies"?

Vierailija

rannekello on mukana siitä syystä, että siitä näkee kelloajan.(paikallisen) Joskus on ollut kaulaketjukin.

Tällä hetkellä on päällä kalevala kaulakoru mallia hirverpää, joka kuului edesmenneelle äidilleni, sekä 6 kpl korvakoruja, joiden olemassaoloa en edes yleensä muista, kun ovat olleet niin kauan. Joitain sormuksia sillointällöin käytän, mutten yleensä näin kotosalla.

Yhtä rippilahjaksi saatua kultaista kaulaketjua. En tosin koskaan edes liittynyt kirkkoon. Mitä nyt kävin leirillä lahjojen ja tekemisen puutteen vuoksi.

Vasemmassa korvanlehdessä 2kpl hopeisia renkaita, kaulassa samassa ketjussa kaksosten merkki ja puolikas sydän myös hopeisina.
Vasemman nimettömän sormusta ei lasketa mutta sekin on.

Kaulaketju on aina, onnex pääsin tossa jonkin aikaa sitten eroon kahleesta eli rinkulasta vasemman käden nimettömässä (pääsin samalla eroon kahleen antajasta). Nyt suunnittelen tatuoinnin ottamista, silti olen täysin hetero.

En käytä.

Joskus on kello, sormus tai kaulaketju mukana kulkenut, mutte ne olivat joko tiellä tai sitten unohtelin niitä aina jonnekin, hajamielinen kun olen. Kihlasormusta voisin pitää, kun ensin osuisi kohdalle se "oikea" nainen.

Kuten kimmosal, olen joskus harkinnut tatuointia. En tosin ymmärtänyt tuota hetero-kommenttia? Tekeekö tatuointi sinusta homon? No, riippuu tietysti siitä tatuoinnista..

kunkku
Ja jos pidät, niin minkälaisia ja miksi?

Onko niillä tunnearvoa vai puetko niitä päällesi vain koristautuaksesi?

Kihlasormus jätettäköön äänestyksen ulkopuolelle...

En ole homoseksuaali.

En minäkään ole lesbo vaikka naisena en käytäkään koruja. Mitä ne korut siinä merkkaa? Luonnossahan miehet niitä koristeellisempia ovat. Naturaalimpaahan se miesten koristautuminen siltä kannalta on.

Miten homoseksuaalisuus ja korut oikein liittyvät yhteen?
En ainakaan omalla kohdallani havainnut korviksien ottamisen muuttaneen alastomia miehiä yhtään sen kiihottavammiksi katsella. Kaulaketjun vaikutus oli yhtä vähäinen. Tatuointikin on ja toisen ottamista suunnittelen, mutta olen yhä täysin hetero.

Menes Keski-Eurooppan korvarenkaasi kanssa heilumaan. En kyllä suosittele, mutta voithan aina kokeilla

Niin ja muista, vasempaan!

Jaa, että korut ja tatuoinnin miehellä viittaisivat homoseksuaalisuuteen. Kannattaa ihmeessä mennä Hell`s angelsin kerhotiloihin huutelemaan, että ompas hintarilla hieno mopo

Korujenkäytöllä ja tatuoinneilla ei ole kyllä mitään tekemistä seksuaalisen suuntautumisen kanssa.

Olen kyllä heilunut korvakorujeni kanssa keskieuroopassakin, eikä kukaan ole ikinä sanonut niistä yhtään mitään. Itseasiassa en muista täällä suomessakaan , että kukaan olisi niistä maininnut, paitsi joku jostain Juudaksen perseestä ihmisten ilmoille eksynyt satunnainen nappiverkkariurpo , joiden mielipiteet nyt eivät pahemmin hetkauta.

Ps. Pahoittelen sanan hinttari käyttöä, minulla ei ole mitään homoseksuaaleja vastaan.

Pps. Ilmauksen "Juudaksen perseestä ihmisten ilmoille eksynyt satunnainen nappiverkkariurpo" käyttöä en pyydä anteeksi.

Espi000
Kannattaa ihmeessä mennä Hell`s angelsin kerhotiloihin huutelemaan, että ompas hintarilla hieno mopo

Reps! Putosin melkein tuolilta.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Espi000
Korujenkäytöllä ja tatuoinneilla ei ole kyllä mitään tekemistä seksuaalisen suuntautumisen kanssa.

Olet niin nuori. Nykyisin korvakoru ei aina kerro käyttäjänsä seksuaalisesta suuntautumisesta, mutta vielä vähän aikaa sitten yksi korvakoru oli homojen käyttämä tapa erottua heteroista:

Wikipedia:

In the latter part of the 20th century, some Americans and Europeans adopted the convention that when a man pierced just one of his ears, it symbolized his being gay. In some circles, it was the left ear, while in others, the right. Men with bilateral ear piercings were relatively rare, and were sometimes interpreted as effeminate or bisexual. However, the convention tended to vary from one region to the next, and was not always followed. Sometimes, men would pierce a particular side to symbolize their preferred role in a relationship (see hanky code), or for personal style preference. Since the early 1990s, the concept has largely lost its signficance.

Jos 80-luvulla miehellä oli yksi korvakoru, hän oli yleensä homo. Nykyisin ei yleensä, paitsi yli 40-vuotiailla miehillä. Sitä en tiedä, ovatko homot hyvillään korvakorujen käytön leviämisestä heteropiireihin.

Kyllä minä tämän tiesin, tosin tulee muistaa, että korvakorujen käyttö on liittynyt myös muihin alakulttuureihin. Puhuinkin nykyhetkestä, joka ilmeisesti saapuu joillekin vasta, kun postiauto on korjattu. Nuoruus onkin sitten suhteellista...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat