Seuraa 
Viestejä45973

Ostin aikanaan käytettynä helsinkiläisestä Audiostarista vahvistimen ja kaiuttimet. Vahvistimessa oli pieniä rahinoita alun perinkin, mutta kaiuttimet toimivat kiitettävästi.

Nyt kuitenkin parivaljakon kummatkin osat ovat kärsineet ajan hampaasta, pölystä ja häpeällisesestä huonosta kohtelusta.

Toisesta kaiuttimesta (JBL L20T) on diskanttielementin (035TI) johdin murtunut, eikä hätäkorjausten jälkeen kestänyt kovinkaan kauaa käyttöä. Olen asiaa jäljittänyt niin pitkälle, että tuota alkuperäistä varaosaa ei enää tehdä, vaan se on korvattu uudemmalla elementillä (052TI), jota kaupataan $150:n kappalehintaan.

Olisiko ehdotuksia, mistä etsiä korvaavia ja mielellään edullisempia elementtejä? Jos oikein hifistelemään lähtisi, pitäisi diskanttielementti korvata kummastakin kaiuttimesta, jolloin hinta olisi hivenen suolainen.

Vahvistimen (Harman/Kardon HK6650R) valitsimet ja osa potikoista rahisevat ja pätkivät. Missä päin pääkaupunkiseutua vanhoja kunnon hifivahvistimia edes huolletaan? Löytyykö vanhaan laitteeseen enää korvaavia potikoita ja onko niiden vaihtaminen taloudellisesti kannattavaa?

Maksoin tuosta setistä aikanaan 750 euroa. Aikaa ja vaivaa säästäisi, jos vain nielisi tappionsa ja ostaisi uudet vehkeet, mutta nettifoorumeilla puhutaan sekä vahvistimesta että kaiuttimista niin ihastuneeseen sävyyn, että haluaisin vielä saada ne käyttööni.

Ehdotuksia ja kokemuksia otetaan vastaan.

  • ylös 0
  • alas 0

Kuuminta hottia

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat