Seuraa 
Viestejä45973

Onko tullut vastaan kyseistä verkostomarkkinointi yritystä?

Kävin eräässä Moven tapahtumassa ja se sai minut vakuuttuneeksi että tässähän olisi ehkä jotain...
Mutta en silloin vielä osallistunut hommaan vaan päätin vielä kerätä tietoa yrityksesta, kunnes näin TV:stä dokkarin tästä yrityksestä.

Se dokkari sai minut vakuuttuneeksi että EN todellakaan liity tuollaiseen verkostomarkkinointi yritykseen.
Esimerkiksi Move Networksin perustajalla on miljoonien velat suomen ulosotossa ja sen sijainti paikka on tuntematon.

Ja muutenkin dokkarissa selitettiin että koko homma perustuu vain rahankeruuseen (liittymismaksu 999e)

Nähtävästi tämäkin yritys elää vain että ihmisiä liittyy yritykseen.. ja ihmisetkin loppuu jossain vaiheessa.

että semmosta..

onneks en lähteny mukaan.

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (2)

Toivoisin että tästä tulisi keskustelua...

pieni pätkä netistä löydetystä "tutkimuksesta"

-----

Oletetaan, että ostat Moven aloituspaketin, olet oman perheesi kanssa viisi asiakasta ja teet kuuliaisesti aktivointiostoksesi. Sanotaan, että kaikkien vaate-, puhelin- ja kahvittelukulujen kanssa sinulle koituu tästä ensimmäisen kuukauden aikana kustannuksia alakanttiin arvioiden 1300 euroa, jos kuluista vähennetään muutamien kymppien asiakkuusprovisiot. Kuinka monta edustajaa sinun täytyy alalinjaasi saada värvättyä, että ”ansaitset” tämän takaisin?

Kuulostaa kivalta, että parista ensimmäisestä edustajasta saa jopa 130 euroa kappaleelta, joskin ennen veroja. Paitsi 30 euron organisaatioprovision, saat myös 100 euron värväysrahan. Tyypillisesti saat tämän rahan kuudelta ensimmäiseltä edustajalta, joka liittyy alalinjaasi. Näin ”ansaitset” siis 6 * 130 = 780 euroa. Saatat saada tämän aikaan jopa vain yhdessä kuukaudessa.

Mutta montako edustajaa sinun on nyt värvättävä, että saisit loput 1300-780 = 520 euroa? Näistähän saat 30 euroa kappaleelta, joten sinun on saatava allesi vielä 520 / 30 = 17,33 eli 18 edustajaa päästäksesi parikymppiä ”voiton puolelle”. Eli yhteensä 24 edustajaa.

Bonukset auttavat tilannettasi ainoastaan harvoissa tapauksissa, sillä jo pienimmän bonuksen saaminen edellyttäisi neljän edustajan liittymistä allesi yhden ja saman viikon aikana.

Jos nyt ajattelet, että tuottaahan alalinjasi sitä paljon mainostettua passiivista tuloa, jos siellä kukaan ei ole innostunut ostamaan autoa tai plasmatelkkaria vaan vaaditun aktivointiostoksen verran, saat jokaiselta alapuolellasi olevalta edustajalta 0,75 euroa eli 75 senttiä viikossa. Laske vaikka itse. Ai niin, ja onhan sinun itsekin ostettava vähintään 60 euron edestä joka kuukausi.

Jotta kaikki Moven alimmalla tasolla olevat noin 1000 edustajaa saisivat 24 edustajaa alapuolellensa, ehdokkaita täytyisi olla 24 000. Ja jos satut olemaan yksi niistä harvoista, joilta tämä onnistuu, et vielä ole turvassa ainakaan verottajalta, 22 % arvonlisäverolta sekä tuloverotukselta. Verojen kanssa ei paljon auta sekään, että alapuolellasi olevan tekemistä asiakkuussopimuksista saat vaikkapa 30 provisiopistettä. Voi kun ne olisivatkin euroja – mutta ne ovat kymmensenttisiä.

Ehkä sitten pääset omillesi. Värväämällä 24 ihmistä allesi olet siis saanut itsellesi bulgarialaisen polkupyörän ja ehkä lenkkarit sekä veromätkyt. Jos olisit käyttämäsi ajan jakanut vaikka lehtiä, olisitkohan mitenkään voinut tienata vähempää?

Move on tietysti tässä vaiheessa saanut verkostostasi liikevaihtoa jo noin 30 000 euroa.

Ja jos et pääse omillesi, miten sitten? Mitä sinulle sitten sanotaan? Et tehnyt tarpeeksi töitä, tai sen mitä teit, teit aivan väärin. Eihän kukaan sanonut, että tämä on helppoa. Kyllä tässä menestyy, jos on edellytyksiä, mutta niin surullisen useasti aivan vääränlaiset ihmiset alkavat verkostomarkkinointiin.

------

niinpä.. miksi tämmöistä kusetusta pitää olla olemassa??

salai
Seuraa 
Viestejä9215

Täällähän "tuikku" yritti aloittaa keskustelua aiheesta: Kokemuksia Amwaystä?.
Ei tainnut vastausten taso miellyttää, kun on poistanut kehunsa.

Jos haluatte hyvää tavaraa tilatkaa tuolta: RAVEstore.

Motto: "Nopeat juovat rahat!", ja tuotteissa löytyy mm.:
"Leväperäinen luomu liukaste

Price per Unit (piece): 20.00 € (including 22 % tax)

Vaahdontien poolissa rakkaudella ja korkealla hortonoomisella taidolla kasvatetusta levästä valmistettua luomu liukastetta. Voidaan syödä käytön jälkeen tai käyttää ruuanvalmistuksessa!"

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat