Seuraa 
Viestejä45973

Nykyisten teorioiden mukaan avaruus laajenee ja kaareutuu.

Minä oletan avaruuden olevan ei yhtään mitään.

Silti avaruudessa on olemassa ylämäet ja alamäet.

Ajatellaan tähteä josta työntyy ulos koko ajan esim. fotoneja.

Jos entropia vaikuttaa myös fotoneihin, työntyy fotoneista ulos kertaluokkaa pienempiä tihentymiä.

Tähdet ovat melko isoja suhteessa fotoneihin ja jos fotoneista työntyy samassa suhteessa pienempiä tihentymiä, mitä fotonit ovat pieniä suhteessa tähtiin, voit ajatella miten paljon näitä kertaluokkaa pienempiä tihentymiä työntyisi ulos fotoneista ja miten paljon enemmän näitä kertaluokkaa pienempiä tihenytymiä työntyisi esim. kohti Maapalloa, Aurinkokuntaa, linnunradan galaksia kohti, kuin niistä pois päin.

Näin tähdistä ulos työntyvät fotonienergiakentät työntyisivät kohti ylämäkeä.

Vauhti pysähtyisi, jos takana ei työntyisi vastaavaa fotonienergiakenttää joka työntää edellään menevää fotonienergiakenttää kohti superjoukkojen välistä avaruutta jossa saavutettaisiin vuoren huippu, jonka jälkeen alkaisi alamäki. Tähdistähän työntyy koko ajan ulos fotonienergiakenttää joka työntää edellään menevää fotonienergiakenttää jne.

Mitä lähemmäksi jonkun galaksijoukon galaksin tähtikunnan planeettaa fotonit työntyisivät, sitä jyrkemmäksi alamäeksi mäki muuttuisi.

Tämä siksi että planeetat ja tähdet varjostavat tilaa ja pysäyttävät itseensä fotoneita ja fotoneista matkan aikana ulos työntyneitä kertaluokkaa pienempiä tihentymiä!

Näin vastus planeetoista, tähdistä ja galakseista pois päin pienenee sitä enemmän, mitä lähemmäksi niitä päästään.

Uusien fotoneiden välisellä alueella ei liiku niin paljon kertaluokkaa pienempiä tihentymiä samaan suuntaan uusien fotoneiden kanssa ja juuri siksi ylä ja alamäet, you know.

Eihän näkyvän maailmakaikkeuden galaksienkaan välisellä alueella liikkunut 10 miljardia vuotta sitten niin paljon fotoneita kuin nykyisin. Eli mitä vanhempia fotoneita, sitä kauempaa niitä kohti tulee kertaluokkaa pienempiä tihentymiä jotka liikkuvat vanhojen fotoneiden kanssa samaan suuntaan.

Eli uusienkin fotoneiden välisellä alueella liikkuu paljon kertaluokkaa pienempiä tihentymiä, mutta niitä liikkuu enemmän sinne päin mistä uudet fotonit ovat peräisin.

Aurinkoa kohti liikkuvien fotoneiden välisellä alueella liikkuu paljon kertaluokkaa pienempiä tihentymiä joita osuu Auringon ohi meneviin fotoneihin ja näin niiden liikerata taipuu havaitulla tavalla ja juuri siksi Auringonpimennyksen aikana Auringon viereltä näkyvät tähdet näyttävät olevan eri paikalla kuin niiden tiedetään olevan.

Jos asia on näin, ei kaareutuvan avaruuden käsitettä tarvita selittämään valon taipumista Auringon ohituksen yhteydessä.

Eikä laajenevan avaruuden käsitettä tarvita selittämään valon yleistä punasiirtymää!

.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (38)

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Unohdit ne kolme hymiötä viestisi lopusta. Se oli sinun tavaramerkkisi. Vai onko uuden nikin myötä uudet käytännöt?

くそっ!

Millaisia neutriinot ja saman kokoluokan tihentymät oikeasti ovat?

Minusta neutriinotkin koostuvat vielä todella paljon pienemmistä tihentymistä.

Tähdet koostuvat atomien ytimistä joissa on äärimmäisen paljon pienempiä tihentymiä kuin mitä tähdet ovat.

Entäoä jos neutriinot ja fotonit koostuvat kertaluokkaa pienemmistä tihentymistä?

Silloinhan niistä voisi työntyä koko ajan ulos näitä kertaluokkaa pienempiä tihentmiä jotka aikanaan törmäisivät muihin neutriinoihin ja fotoneihin.

Silloin neutriinoihin ja fotoneihin kohdistuisi koko ajan ulkoinen paine joka puristaisi niistä ulos näitä kertaluokkaa pienempiä tihentymiä jne.

Entäpä kun neutriinoja jatkossa tutkitaan enemmän ja niitä lähetetään Maapallon läpi ja jopa niin että ne liikkuvat Maapallon ytimen läpi?

Jos huomataankin että niiden nopeuksissa tapahtuu isojakin vaihteluita, niin miten suu sitten laitetaan, häh?

Jos Auringosta tulevisat neutriinoista työntyisi ulos kertaluokkaa pienempiä tihentymiä jotka törmätessään atomien ytimiin, siirtäisivät työntävän voimansa niihin, niin silloin nykyiset vetävään voimaan / kaareutuvaan avaruuteen perustuvat matemaattiset kaavat menisivät kertaheitolla uusiksi ja koko vetävän voiman olemassa olo kyseenalaistuisi!

.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Hillman
Seuraa 
Viestejä1108

Tiedäkkeös onko Suomessa enemmän ylä vai alamäkiä, älkää googlatko heittäkää puhdas arvaus tai tieto?

Donek eris felix, multos numerabilis amicos

Midian
Seuraa 
Viestejä209
Jukka Savorinen
Entäpä kun neutriinoja jatkossa tutkitaan enemmän ja niitä lähetetään Maapallon läpi ja jopa niin että ne liikkuvat Maapallon ytimen läpi?

Minäpä ennustan, että jos neutriinoja lähetetään suoraan maapallon läpi keskipisteen kautta, mitataan niille nopeudeksi c tuolle matkalle.

Kas lempijuomaani, Alkoholia!

Vierailija
Hillman
Tiedäkkeös onko Suomessa enemmän ylä vai alamäkiä, älkää googlatko heittäkää puhdas arvaus tai tieto?

Alamäkiä. Johtuu planeetan pallomuodosta.

Jos ajatellaan nousuhumalan olevan ikäänkuin mukava alamäki, niin silloin alamäkiä on enemmän, koska seuraavan aamun ylämäen eli krapulan jälkeen elämä voittaa ja taas on mukavoo alamäkeä tiedossa kun ruoka ja juoma alkaa taas maistumaan ja silleen.

Ps. Maapallo nautti aimo annoksen energiaa maaliskuussa ja siitä näyttävä röyhtäisy Japanissa.

Sen jälkeen nousuhumalassa, joten paljon voimakkaita Tornadoja ja Hirmumyrskyjä. Voimakkaita Hurrikaaneja vielä tiedossa? Ehkäpä seuraavan puolen vuoden aikana vielä, jää nähtäväksi. Vertaa 2004 Joulukuun röyhtäisyä ja vuotta 2005.

Talvet olivat vuoden 2004 röyhtäisyn jälkeen lämpimiä, koska energia avaruudesta työntyi Maapallon keskustaan ja vapautti sieltä normaália enemmän energiaa joka viiveellä ulos lämmittämään meriä ja ilmakehää.

Sen jälkeen krapula ja monta erittäin kylmää talvea.

Mennäänkö näin myös 2011 Maaliskuisen ruokailun ja näyttävän röyhtäisyn jälkeen?

Jos puhallat hiillokseen, kuumenee se ensin, mutta kylmenee sitten nopeammin.

Oliko se tämä uutinen jossa kerrottiin melko erikoisesta ja ainutlaatuisesta havainnosta jossa avaruudesta tuli erikoisen kauan aikaa energiaa kaukaisesta kohteesta?

http://www.physorg.com/news/2011-04-swi ... osion.html

OSP malli kykenee yhdistämään mikro ja makromaailman tapahtumat yhdeksi kokonaisuudeksi.

Ajatellaan miten sodat aloitetaan yllätyshyökkäyksellä jonka jälkeen yllätyshyökkäyksen kokija voi aloittaa vastaiskun ja riisua vastustajan aseista ja kuljettaa heidät sotavankeina alueidensa läpi, niin etteivät he aiheuta vahinkoa.

No, Maapalloa kohti tulleessa energiassa olleista tihentymistä työntyi ulos kertaluokkaa pienempiä tihentymiä jotka saivat aikaan paljon vahinkoa eli sen näyttävän röyhtäisyn, josta vapautunut energia riisui meitä lähestyneet tihentymät "aseista" ja näin ne eivät enää aiheuttaneet vahinkoa samalla tavalla kuin ne kertaluokkaa pienemmät tihentymät jotka olivat Maapallon luona jopa noin kuukautta aikaisemmin.

Vastaavalla tavalla toimii esim. Maapallon magneettikenttä, you know.

Kun sotilaat aikoinaan hyökkäsivät, he heittivät esim. keihäitä tai ampuivat nuolia.

Kyllä ne fotonit ja neutriinotkin "ampuvat" kertaluokkaa pienempiä tihentymiä ja silleen!

Ja juuri siksi niihin tulee muista fotoneista ja neutriinoista kertaluokkaa pienempiä tihentymiä, jolloin niihin kohdistuu ulkoinen paine joka puristaa niistä ulos näitä kertaluokkaa pienempiä "keihäitä" ja silleen!

.

Hillman
Seuraa 
Viestejä1108
CE-hyväksytty
Hillman
Tiedäkkeös onko Suomessa enemmän ylä vai alamäkiä, älkää googlatko heittäkää puhdas arvaus tai tieto?

Alamäkiä. Johtuu planeetan pallomuodosta.

Ei pitäne paikkaansa, sillä toiseen suuntaan kuljettuna mäki on päinvastainen!

Donek eris felix, multos numerabilis amicos

Vierailija
Hillman
CE-hyväksytty
Hillman
Tiedäkkeös onko Suomessa enemmän ylä vai alamäkiä, älkää googlatko heittäkää puhdas arvaus tai tieto?

Alamäkiä. Johtuu planeetan pallomuodosta.

Ei pitäne paikkaansa, sillä toiseen suuntaan kuljettuna mäki on päinvastainen!

Miten niin?

Voiko nämä kertaluokkaa pienemmät hiukkaset vaikuttaa kertaluokkaa isompien hiukkasten suuntaan / nopeuteen?

artsi
Voiko nämä kertaluokkaa pienemmät hiukkaset vaikuttaa kertaluokkaa isompien hiukkasten suuntaan / nopeuteen?No enkös minä juuri niin kirjoittanut aiheen avauksessa!

Aurinkoa kohti liikkuvien vanhojen fotoneiden välisellä alueella liikkuvat kertaluokkaa pienemmät tihentymät jotka ovat peräisin Aurinkoa kohti ja Auringon ohi menevistä vanhoista fotoneista, saavat Auringon ohi menevien vanhojen fotoneiden liikeradan taipumaan kohti Aurinkoa Auringon ohituksen yhteydessä ja näin kaukaiset tähdet näyttävät olevan eri paikassa auringon pimennyksen aikana.

Voisimme siis tehdä tieteellisen kokeen ja viedä avaruuten erittäin pitkän kourun joka varjostaisi tilaa ja pysäyttäisi toisesta suunnasta tulevat vanhat fotonit ja niistä ulos työntyneet kertaluokka pienemmät tihentymät.

Nyt kourun toisessa päässä olevalla kaukoputkella voisi havannoida kaukaisia tähtiä ja huomata niiden näyttävän olevan eri paikassa kuin niiden tiedetään olevan!

Jos näin havaittaisiin, olisi turhaa enää höpöttää kaareutuvasta avaruudesta, koska ei suht ohut kouru mitään avaruutta kaareuta! Eikä avaruus muutenkaan mitään kaareudu!

.

Ps. Laitoin muutaman kysymyksen Syksylle ja laitan ne tähän, jotta en tuhlaisi turhaan ikuista energiaa, koska yleensä kysymykseni eivät pääse esille Syksyn blogissa syystä tai toisesta.

"Mr. Pressure kirjoittaa: Kommenttisi on arvioitavana.
17. lokakuuta 2011 kello 14.28

“Kolmanneksi pitäisi selvittää, mistä kiihtyvä laajeneminen oikein johtuu. Tässä oletetaan maailmankaikkeuden tasaisuuden lisäksi, että laajenemisnopeus liittyy maailmankaikkeuden ainesisältöön yleisen suhteellisuusteorian kertomalla tavalla. Sillä tapaa saadaan selville, että jos maailmankaikkeus sisältäisi vain tavallista ainetta, laajeneminen hidastuisi aina, koska aineen eri osat vetävät toisiaan puoleensa.”

Vetävätkö aineet toisiansa aivan sata varmasti puoleensa?

Käsittääkseni vieläkään ei osata kertoa mitään syvällistä tästä maagisesta vetävästä voimasta? Vai joko osataan?

Eikö käsite kaareutuvasta avaruudesta ole vain ihmisen hatustaan tempaisema käsite?

Samoin kuin käsite laajenevasta avaruudesta?

Miten laajenevaa avaruutta voisi tutkia tieteellisesti?

Millaisilla laitteilla laajenevaa avaruutta voisi tutkia tieteellisesti? Eihän sitä voi havannoida suoraan!

On vain havaintoja kaukaisista kohteista, jotka havaitaan fotoneiden välittämän informaation avulla?

Miten valon yleinen punasiirtymä voisi todistaa aukottomasti laajenevan avaruuden olemassa olon?

Eikö laajeneva avaruus todellakin ole vain ihmisen keksimä käsite jonka avulla yritetään selittää havainto valon yleisestä punasiirtymästä?"

.

artsi
Voiko nämä kertaluokkaa pienemmät hiukkaset vaikuttaa kertaluokkaa isompien hiukkasten suuntaan / nopeuteen?
Ajatellaan miten tähdestä ulos työntyvät neutriinot liikkuisivat fotoneita nopeammin.

Nyt niihin osuisi samaan suuntaa liikkuvista fotoneista ulos työntyviä kertaluokkaa pienempiä tihentymiä nopeammin etuosaan kuin takaosaan ja näin niihin kohdistuisi edestä päin kovempi vastus joka saisi neutriinojen vauhdin hidastumaan samaksi kuin ympärillä samaan suuntaan liikkuvien fotoneiden vauhti on. Tässä vaiheessa ympärillä liikkuvista ja kauempanakin liikkuvista fotoneista ulos työntyneet kertaluokkaa pienemmät tihentymät jotka törmäävät nyt samalla vauhdilla etenevään neutriinoon, törmäisivät siihen joka suunnasta samalla nopeudella ja siksi neutriino jatkaisi valonnopeudella eteenpäin.

Entäpä kun neutriino liikkuisi esim. Maapallon sisällä jossa fotoneita ei liikkuisi? Nyt neutriinojen vauhtia ei olisi kontrolloimassa fotoneita ja fotoneista ulos työntyviä kertaluokkaa pienempiä tihentymiä, niin kuin avaruudessa on!

.

Ps. Miten nykyiset fysiikan teoriat selittävät sen että valonnopeus on maksiminopeus?

vai yrittävätkö nykyiset fysiikan teoriat edes selittää asioita syvällisesti?

.

Jukka Savorinen
artsi
Voiko nämä kertaluokkaa pienemmät hiukkaset vaikuttaa kertaluokkaa isompien hiukkasten suuntaan / nopeuteen?No enkös minä juuri niin kirjoittanut aiheen avauksessa!
.Miksi sitten fotoni liikkuu aina kiinteää valonnopeutta, eikä kertaluokkaa pienemmät hiukkaset työnnä siihen takaapäin lisää vauhtia?
- vai pitääkö vastaantuleva hiukkasmassa vauhdin tasaisena? jos, niin miksi sitten kuitenkin avaruus laajenee kiihtyvällä vauhdilla?

artsi
Jukka Savorinen
artsi
Voiko nämä kertaluokkaa pienemmät hiukkaset vaikuttaa kertaluokkaa isompien hiukkasten suuntaan / nopeuteen?No enkös minä juuri niin kirjoittanut aiheen avauksessa!
.Miksi sitten fotoni liikkuu aina kiinteää valonnopeutta, eikä kertaluokkaa pienemmät hiukkaset työnnä siihen takaapäin lisää vauhtia?
- vai pitääkö vastaantuleva hiukkasmassa vauhdin tasaisena? jos, niin miksi sitten kuitenkin avaruus laajenee kiihtyvällä vauhdilla?
Mistä päättelet että avaruus laajenee?

Oletko havannoinut laajenevaa avaruutta ja havainnut sen laajenevan?

Millaisilla laitteilla havannoit laajenevaa avaruutta?

Eikö olekin niin että oikeasti on havannoitu kaukaisia kohteista, joita voidaan havannoida sen takia että niistä työntyy ulos kertaluokkaa pienempiä tihentymiä eli fotoneja jotka välittävät informaation kaukaisista kohteista?

Entäpä kun kaukaisista kohteista tulevat fotonit ohittavat meitä lähempänä olevan superjoukon galakseja ja jatkavat näistä ulos työntyneiden fotoneiden mukana meitä kohti.

Entäpä kun meitä lähempänä olevien superjoukkojen galaksien tähdistä ulos työntyvät fotonit liikkuvat aavistuksen nopeammin meitä kohti kuin kaukaisemmista superjoukoista meitä kohti työntyvät fotonit?

Silloinhan uudemmat fotonit ja niistä ulos työntyvät kertaluokkaa pienemmät tihentymät törmäävät nopeammin vanhempien fotoneiden takaosaan ja näin niiden vauhti kiihtyy,

JOLLOIN VALO VENYY ELI PUNASIIRTYY

ILMAN että AVARUUS MUKA LAAJENISI!

Avaruus on ei yhtään mitään ja se ei siksi laajene, kaareudu, veny tai pauku millään tavalla eli ei muutu millään tavalla!

Occam leikkaa kaiken turhan pois oikeasta fysiikan kaiken teorista ja näinhän tää vaan menee!

.

Jukka Savorinen
artsi

Miksi sitten fotoni liikkuu aina kiinteää valonnopeutta, eikä kertaluokkaa pienemmät hiukkaset työnnä siihen takaapäin lisää vauhtia?
- vai pitääkö vastaantuleva hiukkasmassa vauhdin tasaisena? jos, niin miksi sitten kuitenkin avaruus laajenee kiihtyvällä vauhdilla?
Mistä päättelet että avaruus laajenee?
.En mistään, en usko että "avaruuden laajeneminen" on patentoitu tuotemerkki.
Voi olla että "avaruus laajenee", tai sitten voi olla että kappaleet säteilevät jotain joka työntää kappaleita pois toisistaan, mutta tuo "avaruuden laajeneminen" kuitenkin on fakta, ja minusta voi puhua avaruuden laajenemisesta keskustelussa, oli implementaatio mikä hyvänsä.

Voitko itse jotenkin todistaa teoriasi muuten, kuin toteamalla: "Occam leikkaa kaiken turhan pois oikeasta fysiikan kaiken teorista ja näinhän tää vaan menee!" ??

En ymmärrä tosta sinun teoriastasi, eli mikäli pienemmän hiukkaset törmäävät ei-fotoni tyyppiseen hiukkaseen, niin silloin sen nopeus muuttuu, mutta jos ne törmäävät fotoni tyyppiseen hiukkaseen, niin tapahtuu puna/sinisiirtymää? Miten teoriasi selittää fotonin ja nonfotonin erot? Miksi toinen reagoi miten reagoi, onko olemassa muun tyyppisia reagointeja?

Kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Jos ja kun avaruus on ei yhtään mitään, on täydellisen väärin väittää avaruuden laajenevan.

Ei laajeneva avaruus ole fakta.

Valon yleinen punasiirtymä on fakta.

Se ei ole kuitenkaan aukottomasti todiste laajenevasta avaruudesta.

Myös väite kaareutuvasta avaruudesta on vain ihmisen keksimä käsite jolla selitellään varmasti havaittua ilmiötä eli valon liikeradan muuttumista Auringon ohituksen yhteydessä.

Eli tieteellisesti todistettu että valo taipuu Auringon ohituksen yhteydessä.

Se ei kuitenkaan aukottomasti todista että avaruus kaareutuu.

Kuitenkin monet julistavat että avaruuden kaareutuminen on 100 %: sen varma asia.

MIKSI?

Ps. Neutriinoista ja fotoneista ulos työntyvät kertaluokkaa pienemmät tihentymät siirtävät liike-energiansa kaikkeen mihin törmäävät.

Jos ne menevät kohteen läpi, eivät ne siirrä kaikkea liike-energiaansa kohteeseen, mutta niistäkinhän työntyy ulos vielä pienempiä tihentymiä jotka voivat törmätä siinä kohteessa olevaan asiaan, jonka läpi ne liikkuvat.

Aivan kuten neutriinot eivät törmää Maapalloon, mutta neutriinoista ulos työntyvät tihentymät törmätessään Maapallon ja meidän atomien ytimiin, siirtävät liike-energiansa siihen asiaan johon törmäävät!

Näin Auringosta ulos työntyvät neutriinot siirtävät osan "liike"energiastaan meihin ja Maapalloon, jolloin työnnymme pois päin laajenevasta Auringosta kaareavlla radalla suht samassa suhteessa kuin laajenemme kolmiulotteisesti ulos päin jo olemassa olevaan ikuiseen avaruuteen joka on ei yhtään mitään!

.

Eli nykyisten fysiikan teorioiden mukaan olisi olemassa hiukkasia joissa oleva asia olisi jotenkin erikoisella tavalla kavntittunutta?

Tulee mieleen biljardiballomainen hiukkanen, joka ei tunnu hyvältä ajatukselta.

Eiköhän se mene silleen, että kaikissa tihentymissä oleva asia vaihtuu ajan kanssa kokonaan. jos tihentymä ei ennen sitä törmää johonkin tiheämpään ja isompaan kokonaisuuteen, johon se abroboituu.

Näin myös fotoneista työntyisi ulos pienempiä tihentymiä joista voisi myös työntyä ulos pienempiä tihentymiä jne.

Miten fotoni muka lähtisi liikkeelle yks kaks valonnopeudella?

äärimmäisen paljon loogisempaa on olettaa että atomien ytimistä työntyy koko ajan pois päin fotoneita paljon pienempiä tihentymiä joista voi yhdistyä uusi fotoni, jos vastaan tulee sopivan tiheyden omaavaa asiaa joka vuorovaikuttaessaan atomin ytimestä työntyvien tihentymien kanssa, saisi niistä yhdistymään uuden fotonin jossa olevan asian vauhti olisi kiihtynyt pois päin atomin ytimestä jo hyvän aikaa ennen kuin siitä syntyi uusi fotoni.

Heijjaastuko sama fotoni aineesta nykyisten teorioiden mukaan?

Eli kimpoaako fotoni aineesta, hidastamatta vauhtiansa? Eli pysähtyy yks kaks ja liikkuu jo saman tien toiseen suuntaan samalla valonnopeudella?

Äärimmäisen paljon loogisempaa on olettaa että ainetta kohti menevä fotoni saa vastaan tulevasta asiasta syntymään uuden fotonin ja ainetta kohti työntynyt fotoni jatkaa sen jälkeen matkaansa atoimin ydintä kohti, kunnes kohtaa vielä tiheämpää asiaa johon fotonissa oleva asia absorboituu ja tempautuu pois päin laajenevan atomin ytimestä jne.

.

Alkuräjähdysteoria vs. Onesimpleprinciple

Listaan muutamaan käsitteen joita alkuräjähdysteoria käyttää ja joita ihminen ei voi ymmärtää.

1. Laajeneva avaruus

2. Kaareutuva avaruus

3. Ylimääräinen tilaulottuvuus

4. Kaiken alku totaalisesta olemattomuudesta jossa aluksi ei ole edes avaruutta jne

5. Muutakin outoa kyseisestä teorista löytyy ja siksi väitänkin että alkuräjähdysteoria on pseudotiedettä ja että näin tullaan muidenkin toimesta ymmärtämään aikanaan.

Sanoin jo monta aikaa sitten että alkuräjähdysteoria on keisari alasti ja niin sanon edelleen!

Onesimpleprinciple malli ei sisällä yhtään sellaista käsitettä jota ihminen ei ymmärrä ja jota ei luonnossa havattaisi suoraan omin silmin.

Jos olen väärässä, niin kerro siitä ja perustele väitteesi tässä ja nyt.

Kiitos.

.

kysymys kaikille.

jos haluaisit saavuttaa mahdollisimman nopean vauhdin ja sinulla olisi käytössäsi äärettömän paljon energiaa = ikuista konkreettisesti olemassa olevaa asiaa, niin millä tavalla saisit ikuista asiaa liikkumaan erittäin nopeasti?

Nyt voit käyttää mielikuvitustasi.

miten muokkaisit ikuista asiaa ja miten saisit osan ikuisesta asiasta liikkkumaan mahdollisimman nopeasti johonkin tiettyyn suuntaan?

.

MIHIN LIIKE PERUSTUU?

Niin, kertokaapa mihin liike perustuu.

Minä väitän että on olemassa vain ja ainoastaan yksi asia joka saa aikaiseksi liikkeen ja se on sisäinen paine joka saa aikaan työntymisen josta työntävää voimaa.

Jousen voi työntää kasaan ulkoisen paineen avulla, jousi suoristuu eli silloin meillä on liikettä joka syntyy sisäisen paineen avulla joka saatiin aikaiseksi ulkoisen paineen avulla eli työntämällä jousi kasaan.

Ihmiset saavat aikaiseksi liikettä vaikka avaruuden tyhjyydessä jos ovat kosketusetäisyydellä toisiinsa nähden.

He voivat työntää toisiansa käsillään toisiansa kohti ja saada aikaiseksi aikaisempaa tiheämmän ihmiskeskittymän kun käpertyvät saman aikaisesti kippuralle.

Nyt yksi ihminen voi ponnistaa itsensä irti ihmiskeskittymästä, jolloin hän liikkuu tiettyyn suuntaan ja samalla hän ihmiskeskittymän liikkumaan vastakkaiseen suuntaan, mutta niin että ihmiskeskittymä loittonee alkuperäisestä paikasta hitaammin kuin hän itse.

Koko ajan ihmisissä olevat tihentymät laajenevat kolmiulotteisesti.

Ja kaikki näkyvässä maailmankaikkeudessa olevat laajenevat tihentymät liikkuvat / työntyvät pois päin tietyltä alueelta joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella samasta syystä eli siitä että siellä on giganttinen tihentymä jonka sisällä on valtava paine, joka saa tiheään puristunutta asiaa työntymään tuon giganttisen tihentymän sisältä ulos, jossa tiheään puristunut asia pääsee suoristumaan, aivan kuten jousi johon kohdistunut ulkoinen paine on poistettu.

No eipä siinä muuta liikkeen, liikkeen nopeuden tai suunnan muutoksen aikaan saamiseksi tarvita, eikä muuta voimaa ole edes olemassa, joten unohtakaa vetävä voima / kaareutuva avaruus ja muutkin höpö höpö voimat.

On vain yksi oikea luonnonvoima ja sen teille kertoo savolaiset ajatukset maailmankaikkeudesta!

.

Ps. Vai kykeneekö joku kertomaan syvällisesti miten joku toinen asia saisi muka aikaiseksi liikettä tai jo olemassa olevan liikkeen vauhdin tai suunnan muutoksen?

.

By the way.

Avausviestissä taisi olla esillä avaruuden ylä ja alamäet, mutta niin että siinä kerroin vain miten fotonien ja neutriinojen kokoluokan tihentymien liikeradat muuttuvat jne.

Kun puhutaan atomeista koostuvista asioista, pitää ymmärtää aineen läpi liikkuu ainakin neutriinoja joista siis työntyy ulos kertaluokkaa pienempiä tihentymiä jotka välittävät sitä yhtä ja ainutta oikeaa voimaa eli työntävää voimaa.

Odotan siis mielenkiinnolla kun neutriinoja lähetetään Cernistä Maapallon läpi pidemmälle kuin oliko se Gran Sassoon.

.

Sivut

Kuuminta hottia

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat