Seuraa 
Viestejä45973

"Humans are just modified fish," said Professor Currie. "The genome of fish is not vastly different from our own. We have shown that the mechanism of pelvic muscle formation in bony fish is transitional between that in sharks and in our tetrapod ancestors."

http://www.sciencedaily.com/releases/20 ... 180106.htm

Mielenkiintoinen tutkimustiivistelmä, vaikka ei sinänsä mitään uutta, mutta kivasti kerättyä näyttöä. Evoluution suuret harppaukset ovat siis tapahtuneet ennen maalle siirtymistä ja olemme todellisuudessa vain aavistuksen tuunattuja kaloja.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalathan ovat lähes samanlaisia kuin me, mutta meillä on hyvin paljon yhteistä myös voikukan kanssa, eivätkä bakteeritkaan aivan erilaisia ole.

Tamppio
Kalathan ovat lähes samanlaisia kuin me, mutta meillä on hyvin paljon yhteistä myös voikukan kanssa, eivätkä bakteeritkaan aivan erilaisia ole.Taisit sivuuttaa tutkimuksen oleellisen pointin: lihasten kehittymisen. Tuossa osoitettiin, että keuhkokalan lihaksistossa on aika pieni harppaus kädellisten lihastoon, suuri osa evoluutiosta kohti ihmistä on siis tapahtunut jo kalavaiheessa.

Pitää paikkansa, että voikukalla ja bakteereilla on paljon samaa meidän kanssa. alkuperähän on yhteinen. Jos ei olisi, se olisi tosi hämmästyttävää. Kummallakaan ei tietääkseni ole kuitenkaan lihaksia, joiden kehitys oli tutkimuksen pääpointti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat