Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tekeekö seitsenvuotias lapsi mitään vanhalla mikroskoopilla, jossa ei ole lamppua vaan pelkkä peili? Pitäisikö hankkia kehittyneempi laite?

Kommentit (6)

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161
Liittynyt1.7.2007

onhan se nyt tyhjää parempi ja varmasti näyttää riittääkö lapsella mielenkiinto sekä myös sen kannattaako sijoittaa parempaan.

edit: käsittääkseni sehän ei ole tulossa ammattilaisen käyttöön...

toisen polven pilkkuvirhe

Joo, ei ole tulossa ammattilaiselle. Nuo muutaman kympin lelumikroskoopit vähän epäilyttävät, mutten kuitenkaan haluaisi heti ostaa kovin kallista laitetta. Ajattelin, että kaapista löytynyt vanha peli voisi välttää.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30801
Liittynyt16.3.2005
anneli+
Tekeekö seitsenvuotias lapsi mitään vanhalla mikroskoopilla, jossa ei ole lamppua vaan pelkkä peili? Pitäisikö hankkia kehittyneempi laite?Jos lapsi innostuu, varmasti tekee. Lampun saa halvalla, kun hommaa vaikka DealExtremestä tehokkaan leditaskulampun. Taskulamppu esim. P7 ledillä, pari akkua ja laturi vaihtaa omistajaa alle viidellä kympillä. Häikäisysuojan voi väsätä pahvista.

Jos aiot ostaa jossain vaiheesaa mikroskoopin, osta ennemmin stereomikroskooppi, jos lapsi ei vaatimalla vaadi normaalia. Sellaisessa työetäisyys objektiivin ja näytteen välillä on suurempi, jolloin 3 ulotteisten kohteiden (esim. eläimet) tarkastelu on helpompaa, ja suurennukset usein käyttökelpoisempia lasten mielenkiinnon kohteisiin.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat