Seuraa 
Viestejä45973

Tekeekö seitsenvuotias lapsi mitään vanhalla mikroskoopilla, jossa ei ole lamppua vaan pelkkä peili? Pitäisikö hankkia kehittyneempi laite?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161

onhan se nyt tyhjää parempi ja varmasti näyttää riittääkö lapsella mielenkiinto sekä myös sen kannattaako sijoittaa parempaan.

edit: käsittääkseni sehän ei ole tulossa ammattilaisen käyttöön...

toisen polven pilkkuvirhe

Joo, ei ole tulossa ammattilaiselle. Nuo muutaman kympin lelumikroskoopit vähän epäilyttävät, mutten kuitenkaan haluaisi heti ostaa kovin kallista laitetta. Ajattelin, että kaapista löytynyt vanha peli voisi välttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
Seuraa 
Viestejä40593
anneli+
Tekeekö seitsenvuotias lapsi mitään vanhalla mikroskoopilla, jossa ei ole lamppua vaan pelkkä peili? Pitäisikö hankkia kehittyneempi laite?Jos lapsi innostuu, varmasti tekee. Lampun saa halvalla, kun hommaa vaikka DealExtremestä tehokkaan leditaskulampun. Taskulamppu esim. P7 ledillä, pari akkua ja laturi vaihtaa omistajaa alle viidellä kympillä. Häikäisysuojan voi väsätä pahvista.

Jos aiot ostaa jossain vaiheesaa mikroskoopin, osta ennemmin stereomikroskooppi, jos lapsi ei vaatimalla vaadi normaalia. Sellaisessa työetäisyys objektiivin ja näytteen välillä on suurempi, jolloin 3 ulotteisten kohteiden (esim. eläimet) tarkastelu on helpompaa, ja suurennukset usein käyttökelpoisempia lasten mielenkiinnon kohteisiin.

Kuuminta hottia

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat