Seuraa 
Viestejä45973

Kuninkaalliseen mieleemme tuli yhtäkkiä kysymys:

Kuka menestyjä on ollut vähiten kouluja käynyt kautta aikain?

Ihan miltä alalta tahansa...

Kunhan on "yleisesti" tunnettu jne...

Meitä Kunkkua ei lasketa!
Kuninkaallisuus kun on periytyvää.....

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (39)

Ent. Soneran pääjohtaja merkonomi, Harri Koponen.
Noo oli lisäksi MBA, mutta kuitenkin.

Ruotsin kuningaskin sai hommansa kuulemma sukulaistensa avulla

...niin, se menestyminen kai mitataan kansanenemistön tai vaikka jonkun random äänekkään kannattajaryhmän äänesteksellemänä?

Vai..? Vrt. tiedettä tekevät äänekkäimmät; kreationismin on oltava totuuden juurilla koska lukumäärältään runsaat vannovat sen nimeen. :/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Et ilmeisesti englantiakaan MBA= Master of Bussiness Adiministration eli ylempi korkeakoulututkinto kauppatieteissä.

Se menestyminen on niin monin eri mittarein mitattavissa.

Mummo
Et ilmeisesti englantiakaan MBA= Master of Bussiness Adiministration eli ylempi korkeakoulututkinto kauppatieteissä.

Se menestyminen on niin monin eri mittarein mitattavissa.

Jaa jotta maisteri?

Me Kunkku kuvittelimme jo jotain koripalloon liittyvää...

niih
Hunni Attila? Tsingish Khan?

Ihan hyviä vaan eipä tuolloin kovin paljoa ole ollut koulutusmahdollisuuksia..?

Ehkä tulee rajata ajatus lähinnä "nykyaikana" vaikuttaneisiin suurmiehiin/naisiin?

Adolf Hitler? (ou shit...)

niih
Hunni Attila? Tsingish Khan?

Ei oikein vertailukelpoista. Ei ollut kouluja tarjolla.
Entä hammasharjaviiksinen korpraali, eli tämä tunnettu
saksalainen, mikäsenniminytolikaan, Aatu?

Edit. heidän kuninkaallinen korkeutensa jo ehti.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Nykäsen Matti on suomalaiseksi aika koulujakäymätön suuruus.

Mike Tyson voisi olla vertailukohta Amerikasta; tuskin kovin korkeaa koulutusta hänellä on. Mahtoiko oppia kovin hyvin edes lukemaan.

Ding Ding
Mike Tyson voisi olla vertailukohta Amerikasta; tuskin kovin korkeaa koulutusta hänellä on. Mahtoiko oppia kovin hyvin edes lukemaan.

Rahaton ex-vankila kundi ei mielestäni ole kovin hyvä menestyksen merkki.

Einstein kait jätti koulun kesken, eikä tainnut muutenkaan saada hyviä arvosanoja fysiikasta.

Näin Wikipediassa Hitleristä:

Adolf Hitler syntyi 20. huhtikuuta 1889 Braunau am Innissä, pienessä kaupungissa 90 km länteen Linzistä, Ylä-Itävallassa, Itävalta-Unkarissa. Hänen isänsä Alois Hitler oli tullivirkailija. Alois Hitler oli syntynyt aviottomana, ja käytti 40:een ikävuoteensa saakka äitinsä sukunimeä Schicklgruber. Hitlerin äiti Klara Hitler (os. Pölzl) synnytti yhteensä kuusi lasta. Ainoastaan Adolf ja nuorempi Paula-sisar jäivät henkiin. Alois Hitler ja hänen toinen vaimonsa saivat vielä pojan, Alois nuoremman ja tyttären Angelan.

Nuorena Hitler oli hyvä oppilas, mutta kuudennella luokalla (1900-1901) Linzin Realschulessa hänen menestyksensä loppui ja hän joutui uusimaan luokan. Opettajiensa mukaan hänellä ei ollut "halua tehdä koulutyötä". Hän jätti koulun kesken isänsä kuoleman jälkeen vuonna 1903. Nuoruudessaan Hitler haaveili taidemaalarin urasta, mutta häntä ei hyväksytty Wienin taideakatemiaan kahdesta yrityksestä (1907 ja 1908) huolimatta. Maalauksissaan Hitler kuvasi pääasiassa kaupunkimaisemia, joissa näkyvät ihmiset olivat lähinnä hahmotelmia, sekä perinteisiä kukka-asetelmia. Hitler elätti itsensä maalaamalla postikortteja ja avustuksilla. Äitinsä kuoltua 1907 Hitler sai orvonavustusta, mutta lahjoitti sen sisarelleen. Hän peri kuitenkin hiukan rahaa tätinsä kuoltua.

Jo Wienissä asuessaan Hitler innostui politiikasta. Hän alkoi vihata marxismia ja liberalismia sekä erityisesti monikulttuurista Habsburgien hallitsemaa Itävalta-Unkarin valtakuntaa. Hitlerin varat loppuivat pian sen jälkeen, kun hänen hakemuksensa taideakatemiaan oli hylätty toisen kerran, ja 1909 hän joutui muuttamaan kodittomien suojaan ja 1910 varattomien työläisten asuntolaan.

Vuonna 1913 hän sai hiukan rahaa isänsä perinnöstä ja muutti Müncheniin Saksaan välttääkseen asepalveluksen. Hänet kuitenkin kutsuttiin Itävalta-Unkarin keisarilliseen armeijaan, mutta terveystarkastuksessa Hitler havaittiin palvelukseen kelpaamattomaksi.

Ensimmäisen maailmansodan syttyessä elokuussa 1914 Hitler liittyi kuitenkin vapaaehtoisena Baijerin armeijaan. Hän palveli Ranskassa ja Belgiassa lähettinä 16. baijerilaisessa reservirykmentissä. Hänen sotilasuransa oli moitteeton, mutta hänet ylennettiin vain korpraaliksi, koska hän ei ollut Saksan kansalainen. Hitler piirsi myös sarjakuvia ja ohjeita armeijan lehteen.

Eikä tarkoituksenamme ole ihannoida Hitleriä!
Pankaa paremmaksi, jos voitte..?

Fidel on peruskoulutukseltaan muistaakseni arkkitehti. Miettiköön kukin tykönään, lisääkö tämä vielä entisestään arkkitehtien suurta ja verirusk...betoninharmaata syntikuormaa

Espi000
Gene Simmons - vailla ammattitutkintoa ja multimiljonääri

Sinänsä mielenkiintoista tuo oletus, että miljoonat merkitsevät menestystä. Evoluutiomielessä menestystä on vain jälkeläisten määrä. Muuten voisi aprikoida vaikka Van goghia ja vastaavia. Hänen taiteensa on ollut käsittämättömän menestyvää ja Simmonssin teot tuskin elävät juuri ollenkaan. Jos tuohon ottaa vielä onnellisuuden mukaan, niin kuvio alkaisi olla hivenen monipuolisempi.

Tuo menestyksen kytkeminen rahaan on yleensä elämään äärimmilleen rajoittavaa ja henkiselle hyvinvoinnille tuhoisaa.

D

No juu, en minä edes pidä Kissistä ja Herra Gene Simmons Tuntuu puheidensa perusteella olevan paljon kiinnostuneempi rahasta ja materiasta kuin "taiteestaan", että en häntä erityisemmin arvosta, mutta viihdepuolella menestystä ovat osakseen saaneet monet kouluttamattomatkin, joita tässä kyselyssä ei oltu vielä mainittu. Ketjun aloituksessahan sanottiin: "Ihan miltä alalta tahansa... "

Mielipiteidensä(ja musiikin) perusteella enemmän kunnioitusta minulta saa kyllä Lemmy, niinkuin pipostani voi päätellä <---

Lasketaanko nyt epävirallista opiskelua mukaan? Eli käytännön oppimista ja sellaista, jos lasketaan, ketju on täysin mieletön.

John Rockefeller oli maailman rikkain mies jossain vaiheessa vaikka ei ollut paljon kouluja käynyt.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat