Seuraa 
Viestejä316
Liittynyt15.10.2010

Itselleni tulee mieleen lähinnä ajankohtaan nähden "vallankumouksellisena" pidetty Easy Riderin hautausmaakohtaus, joka tosin nykyään vaikuttaa aika pliisulta ja liian hippimäiseltä. Toinen ehkä paremmin ajan hammasta kestänyt kohtaus löytyy Spike Leen Jungle Feverin Taj Mahal- kohtauksesta. Se on tehty niin mahtavasti ja niin loisteliain näyttelijäsuorituksin (Samuel L. Jackson ja Halle Berry) kuin vain kohtuulle voi vaatia. Varsinkin Halle Berry riehuu crack-kiimassa kuin villikissa. Koko "temppeli" on kuin yhtä hornan huurua sinne kokoontuneen suuren porukan vetäessä huumetta kai yhden mounteverestillisen verran. Kohtaus toisaalta on siinä mielessä vaarallinen, että se antaa porukasta ehkä liiankin yhteisöllisen kuvan: koko New Yorkin etninen kirjo on koolla kaikkien värisävyineen. Ilmeisesti ainoa paikka maailmassa jossa harmonia tässä mielessä on voimassa.

Easy Rider:

http://www.youtube.com/watch?v=j_5RkB0F ... re=related

Jungle Fever - Taj Mahal kohtaus

http://www.youtube.com/watch?v=xAiCSOjbOO8

Kommentit (1)

suolakaivos
Seuraa 
Viestejä460
Liittynyt14.10.2011
Gerson
Varsinkin Halle Berry riehuu crack-kiimassa kuin villikissa. Koko "temppeli" on kuin yhtä hornan huurua sinne kokoontuneen suuren porukan vetäessä huumetta kai yhden mounteverestillisen verran. Kohtaus toisaalta on siinä mielessä vaarallinen, että se antaa porukasta ehkä liiankin yhteisöllisen kuvan: koko New Yorkin etninen kirjo on koolla kaikkien värisävyineen. Ilmeisesti ainoa paikka maailmassa jossa harmonia tässä mielessä on voimassa.

Easy Rider:

http://www.youtube.com/watch?v=j_5RkB0F ... re=related

Jungle Fever - Taj Mahal kohtaus

http://www.youtube.com/watch?v=xAiCSOjbOO8
Samuel L. Jackson tervehti huumeluolassa häntä etsinyttä veljeään:

-Wellcome to the Taj Mahal, eighth wonder of the world

Halle Berry rätki Samuel L. Jacksonia tämän lippulakilla päin naamaa kun sytkäri tai sätkä oli kadoksissa, riehui naama hiestä märkänä jä kiljui löytäessään Jacksonin taskusta huumetta:

- Fuck! Get off me!
-Where the fuck you get this from? I've been suckin' dicks for your ass...and you get this shit in your pocket
-Gimme all this goddamnshit
-You and your brother you can kiss my fuckin yellow ass

"En ymmärrä tätä herkkänahkaisuutta kaasun käytöstä...Kannatan jyrkästi myrkkykaasujen käyttöä sivistymättömiä heimoja vastaan....voidaan käyttää myös kaasuja jotka ovat epämiellyttäviä ja levittävät kauhua.."

- Winston Churchill (1919)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat