Seuraa 
Viestejä9265

Olen saanut ymmärtää että ihminen tarvitsee ihan hengissä ja terveenä pysymiseen monia erilaisia ravinteita joita se voi saada vain syömällä/juomalla. Silti on näitä ihmisiä jotka ovat vuosikausia, ehkä jopa kymmeniä vuosia syöneet vain ja ainoastaan vaikkapa sipsejä. Joku lapsi oli syönyt vain suklaata. Kyllähän näitä on.

Haluan tietää miten se on mahdollista, mikseivät ole kuolleet? Pärjääkö ihminen sittenkin hyvin niukilla ravinteilla?

くそっ!

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (31)

Vasta tuli telkkarista ohjelma (TV5) jossa nuorinainen (25v.) söi ainoastaan ranskanperunoita ja hieman vaaleaa leipää. Mitään muuta ruokaa hän ei pystynyt edes laittamaan suuhunsa, vaan sai oksennus reaktion, jos yritti.

Näin ohjelmasta vain osan, jossa tätä yritettiin vieroittaa ranskalaisten syönnistä ja totuutettiin muuhun ruokaan.

Ihmeellistä oli, että tämä nainen ei ollut ylipainoinen, huonoihoinen tai vastaavaa , vaan hyvin terveen näköinen, vaikka oli tätä ruokavaliota noudattanut ihan pienestä lapsesta lähtien.

Ohjelman nimi oli muistaakseni: Koukussa ranskanperunoihin tai vastaava.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Niin ja juuri tuota mitä tarkoitankin. Kuinka on mahdollista? Osaako kukaan selittää sitä? Kaiken järjen mukaan ihmisen pitäisi mennä suht nopeasti heikkoon kuntoon. Koska ei kertakaikkiaan voi saada kaikkea oleellista ravinnetta jostain sipseistä tai ranskiksista ja leivästä. Ei niissä ole kaikkea. Ei niissä ole juuri mitään muuta kuin energiaa!

Pitääkö tästä vetää johtopäätös ettei ihmisen sitten oikeasti tarvitsisikaan syödä kuin vaikka ranskiksia? Tarvitaanko me edes mitään ravinteita? Ja jos tarvitaan niin miksei kaikki näköjään tarvitse? Onko ne ihmiset jotain uutta geeniperimää joka pärjää ilman ravinteita?

くそっ!

Ihmeellistä oli, että tämä nainen ei ollut ylipainoinen, huonoihoinen tai vastaavaa , vaan hyvin terveen näköinen
tästä voimme olla montaa mieltä...

tätä yritettiin vieroittaa ranskalaisten syönnistä ja totuutettiin muuhun ruokaan.
Aivan, koska nainen oli viittä vaille vainaa...

Tarvitaanko me edes mitään ravinteita?
Kyllä tarvitaan ja ne saadaan normaalista monipuolisesta ruoasta. Tarvitaanko lisäravinteita? Ei, ja sen mm. tuo ohjelma osoitti.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä40522

Ihminen pysyy pitkään hengissä hyvin epäoptimaalisellakin ravinnolla, jossa monien ravintoaineiden pitoisuus on paljonkin pienempi kuin suositukset. Varsinkin nuorena voi syödä pitkään hyvin huonosti, mutta kyllä ne krempat joskus alkavat. Itse en usko siihen, että nuo, jotka väittävät syövänsä "pelkkää suklaata", eivät söisi koskaan mitään muuta. Varmaan syövät joskus vähän muutakin ja saavat sellaisen määrän ravintoaineita, mikä pitää hengissä.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä40522
Ronron
Koska ei kertakaikkiaan voi saada kaikkea oleellista ravinnetta jostain sipseistä tai ranskiksista ja leivästä. Ei niissä ole kaikkea. Ei niissä ole juuri mitään muuta kuin energiaa!Kyllä perunassa ja viljassa on hyvin monia tarpeellisia ravintoaineita. Hiilihydraattia, rasvoja, proteiinejä ja koko joukko hivenravinteita. Vaikka jotain jää puuttumaan ja suhteet lienevät epäoptimaaliset, ei se sentään hengen päälle käy. Ainakaan lyhyellä aikavälillä.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Neutroni
Ronron
Koska ei kertakaikkiaan voi saada kaikkea oleellista ravinnetta jostain sipseistä tai ranskiksista ja leivästä. Ei niissä ole kaikkea. Ei niissä ole juuri mitään muuta kuin energiaa!Kyllä perunassa ja viljassa on hyvin monia tarpeellisia ravintoaineita. Hiilihydraattia, rasvoja, proteiinejä ja koko joukko hivenravinteita. Vaikka jotain jää puuttumaan ja suhteet lienevät epäoptimaaliset, ei se sentään hengen päälle käy. Ainakaan lyhyellä aikavälillä.Niinno.. onko kymmenen vuotta lyhyt aikaväli?

くそっ!

Jos ihminen on ollut vuosia tälläisellä "sipsi/ranskalais/kokis" ruokinnalla jo vuosia esim. nuoresta pitäen, niin toipuuko keho tästä vai jättääkö "jäljet" terveyteen eli sen vahingon, joka on jo tapahtunut, jos tälläinen henkilö päättää muuttaa ruoka ja elämäntapa tottumuksensa terveelliseksi. Miten on?

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Uppopaistetuissa ranskalaisissa perunoissa on luullakseni kaikkia tarvittavia ravinteita paitsi B12-vitamiinia, joten kyllä sillä hengissä pysyy. Proteiinit tosin voivat olla yksipuolisia, joten kovin lihaksikkaaksi ei voine tulla.

Opettaja
Seuraa 
Viestejä1983

Jostakin muistelen lukeneeni, että pelkästään kaurapuuroa syömällä tulisi toimeen.
Kyllähän suklaassakin on aika paljon kaikenlaista tarpeellista, riippuu tietysti mitä siihen on sotkettu.

Ilmeisesti ihminen on aika sitkeä eli elää tämän biologisesti suunnitellun ikänsä
20 - 30 vuotta vaikka mitä söisi. Jatko saattaa sitten olla kivuliaampaa.

axu
Vasta tuli telkkarista ohjelma (TV5) jossa nuorinainen (25v.) söi ainoastaan ranskanperunoita ja hieman vaaleaa leipää. Mitään muuta ruokaa hän ei pystynyt edes laittamaan suuhunsa, vaan sai oksennus reaktion, jos yritti.

Näin ohjelmasta vain osan, jossa tätä yritettiin vieroittaa ranskalaisten syönnistä ja totuutettiin muuhun ruokaan.

Ihmeellistä oli, että tämä nainen ei ollut ylipainoinen, huonoihoinen tai vastaavaa , vaan hyvin terveen näköinen, vaikka oli tätä ruokavaliota noudattanut ihan pienestä lapsesta lähtien.

Ohjelman nimi oli muistaakseni: Koukussa ranskanperunoihin tai vastaava.
Tuollaiset lapsen tasolle jäänneet akat pakkohoitoon, jossa pakkosyötetään kunnon ruokaa. Luoja, että vihaan nirsoja paskoja.

Perunassa on hivenaineet, proteiinia ja C-vitamiinia eli joo selviää.

Opettaja
Seuraa 
Viestejä1983
Aschenisto
Perunassa on hivenaineet, proteiinia ja C-vitamiinia eli joo selviää.C-vitamiinin puute taitaa olla ainoa joka nopeasti tappaa?

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615

Kannattaisikohan mahdollisimman puhtaan ja luonnollisen energian kannattajien tutustua perus-Newtoniikkaan: E=mgh?

Kuinkakohan paljon elämän ylläpitämiseksi tarvittavaa energiaa tarvittaisiin hyppäämällä esim. 100 m. korkeudelta maahan? Hivenaineet sun muut mömmöt varmaankin tulisi nauttia juuri ennen hyppyä.

Olisikohan tämä mahdollinen ratkaisu maailman nälkäongelmaan?

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Kulaushaikara
Seuraa 
Viestejä1023
KBolt

Tarvitaanko me edes mitään ravinteita?
Kyllä tarvitaan ja ne saadaan normaalista monipuolisesta ruoasta. Tarvitaanko lisäravinteita? Ei, ja sen mm. tuo ohjelma osoitti.Eikä muita tutkimuksia sitten enää tarvitakaan! Telkkarihan sen jo todisti!

Kulaushaikara
Seuraa 
Viestejä1023

Piti vielä kirjoittaa, että terve ihminen ei tarvitse juuri mitään lisäravinteita. Hänellä on kyky ottaa kaikki ruuasta, jos hän vain saa ravinteikasta ruokaa.

Sen sijaan on kokemuksellista näyttöä siitä, että jotkut häiriötilat, jotka ovat sangen tyypillisiä aikakaudellemme, ovat jotenkin liitoksissa ravinteisiin. Esimerkiksi autistien hoidossa luontaistuotteilla on ollut merkittäviä vaikutuksia. Autistiset lapset ovat lisäaravinteita saatuaan alkaneet kommonikoida ja ovat olleet pitkiä aikoja ilman tyypillisiä raivokohtauksia. Mistä se sitten johtuu, se onkin toinen juttu. Autisteille mm. rasvahapot ovat tuoneet apua, mutta myös muut aineet. Heillä tuntuukin olevan laaja kirjo puutostiloja. Johtuuko se kehityshäiriöstä? Mistä se sitten johtuisi? Puutoksesta? Kukaan ei osaa vastata, mutta yksi mielenkiintoinen näkökohta lisäainekeskusteluun.

Usealla ihmisellä on myös jotain häikkää suolistossa, minkä takia tulee puutostiloja. Astma ja allergiat ovat kenties juuri tällaisia. Jokin tai jotkin aineet häiritsevät suolistoa... onko se sitten hyvien bakteerien puute vai viljojen aiheuttama vuotava suoli? Teorioita riittää.

Entäpä masennus, tuo paljon puhuttu kansantaudiksi noussut sairaus? Onko sekin viruksen aiheuttamaa vai kenties rasvahappojen puutosta vai kenties jodin tai D-vitamiinin, aminohappojen? Entäpä jos jokaisella onkin oma syynsä? Moni on saanut apua kilpirauhaslääkkeistä, alkujaan siis voisi olla jodin puutos?

Minusta ainakin avoimia asioita on hyvin paljon eikä tuollainen vouhottaminen "kaikki tarpeellinen saadaan ruuasta" auta ketään. Nimittäin ne ovat enimmäkseen juuri sairaita, jotka kokeilevat lisäravinteita. Terve ei osaa etsiä "lisäpotkua". Ehdottomasti olen sitä mieltä, että hivenainetutkimuksia pitäisi tehdä Suomessa enemmän. Miksi ihmeessä mittaamme automaattisesti hemoglobiinin? Mutta emme muita aineita kehossa? (Ja se oli juuri rauta, joka on tuhoisinta lisäravinteena!)

Itse en vetäisi monivitamiinitabuja kuin kuurina erittäin sairaana.

Meillä olisi mahdollista saada kaikki ruuasta, jollemme söisi tätä ruuaksi sanottua moskaa, jota ravintolat tarjoilevat ja einestehtaamme syytävät. Miksi muuten käsikauppalääkkeenä myytävistä lääkkeistä suurin osa on vatsalääkkeitä?

Tässä linkki Suomen lääkemarkkinoiden jakautuminen eri lääkkeisiin 2010:
http://www.laaketeollisuus.fi/Tiedostot ... 4kkeet.pdf

Tuon mukaan vitamiineja ja hivenaineita myytiin saman verran kuin käsikaupan yskän- ja flunssalääkkeitä. Tässä ei varmaankaan ollut kuin apteekeissa myytävät tuotteet? Kuka tietää?

Liviltä tuli 17.10 klo:23.05 ohjelma miehestä, (29v.) joka ei ollut koskaa syönnyt lämmintä ruokaa.
Jo kaksi viikkoisena oksensi, jos sai edes lämmitettyä maitoa.

Tämän miehen ateria oli ollut yli20v. sipsit ja cheddar-juusto. Ohjelmassa yritettiin saada hänet ymmärtämään ruokansa seuraukset ja syömään terveellisesti. Ei onnistunut, kuin salaatin osalta, sitä hän ohjelmassa söi ja kaikki muu aiheutti oksennusreaktion ja vastenmielisen tunteen..

Mies näytti terveeltä harrasti ja teki pitkää työpäivää? Ohjelmassa kerrottiin tälle miehelle, että mitä tästä ruokavaliosta seuraa ja siinä tarjottiin dementiaa ja hermoperäisiä juttuja keski-ikään mennessä. Kaikkea en muista, kun nahka valui silmille.

Kyllä ihminen on ihme peli -Todella ihmeellinen.

Eniten kuitenkin ihmettelin, että tämä mies oli ammatiltaan automekaanikko. Hän oli britti. Nehän asuu saaressa, eikä niiden pitäisi osata tehdä kuin veneitä....No erikoinen kaveri ja tämäkin sitä vahvistaa. (ammatinvalinta)

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14249
Kulaushaikara
Piti vielä kirjoittaa, että terve ihminen ei tarvitse juuri mitään lisäravinteita. Hänellä on kyky ottaa kaikki ruuasta, jos hän vain saa ravinteikasta ruokaa.

Sen sijaan on kokemuksellista näyttöä siitä, että jotkut häiriötilat, jotka ovat sangen tyypillisiä aikakaudellemme, ovat jotenkin liitoksissa ravinteisiin. Esimerkiksi autistien hoidossa luontaistuotteilla on ollut merkittäviä vaikutuksia. Autistiset lapset ovat lisäaravinteita saatuaan alkaneet kommonikoida ja ovat olleet pitkiä aikoja ilman tyypillisiä raivokohtauksia. Mistä se sitten johtuu, se onkin toinen juttu. Autisteille mm. rasvahapot ovat tuoneet apua, mutta myös muut aineet. Heillä tuntuukin olevan laaja kirjo puutostiloja. Johtuuko se kehityshäiriöstä? Mistä se sitten johtuisi? Puutoksesta? Kukaan ei osaa vastata, mutta yksi mielenkiintoinen näkökohta lisäainekeskusteluun.


Autistit ovat kiinnostava ryhmä siten, että supplementaatiolle myönteisemmät lääkärit käyttävät paljon antioksidantteja ja mm. raskasmetallien kelatoijia, koska autistilasten aivot eivät oikein kykene luonnostaan pääsemään niistä eroon, mikä voi pahentaa oireistoa ajan kanssa. Itse taudin epidemiologiaahan ei edelleenkään varmuudella tiedetä, vaikka monia teorioita ympäristömyrkyistä ja geeniekspression muuttumisesta onkin esitetty.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Ronron
Olen saanut ymmärtää että ihminen tarvitsee ihan hengissä ja terveenä pysymiseen monia erilaisia ravinteita joita se voi saada vain syömällä/juomalla. Silti on näitä ihmisiä jotka ovat vuosikausia, ehkä jopa kymmeniä vuosia syöneet vain ja ainoastaan vaikkapa sipsejä. Joku lapsi oli syönyt vain suklaata. Kyllähän näitä on.

Haluan tietää miten se on mahdollista, mikseivät ole kuolleet? Pärjääkö ihminen sittenkin hyvin niukilla ravinteilla?
Ihminen on sitkeää lajia,tauti tulee kuitenkin ennen pitkään tuollaista ruokavaliota noudattaville.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat