Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

It has begun - Se on alkanut.

http://helsinginleiri.wordpress.com/201 ... inki-2010/

http://www.facebook.com/pages/Vallataan ... 103?ref=ts

Youtubeen "Occupy" niin näkee millaista meno muualla maailmassa.

Sivut

Kommentit (47)

Leiri nousee Helsinkiin 20/10! Camp to Helsinki 20/10!
Kirjoittanut Helsingin Leiri | Julkaistu 19.10.2011
Pidimme telttatyöryhmän kanssa äsken palaverin, jossa keskustelu oli runsasta. Meitä oli paikalla vajaa 10 henkilöä.

Aiomme siis pystyttää teltat (1kpl puolijoukkueteltta kamiinalla ja 1 kpl iso “kokousteltta”) Kansalaistorille (Sanomatalon ja Musiikkitalon kupeessa) tänään torstaina 20/10 klo 16.00 paikkeilla.


Aika pienellä porukalla aikovat Stadin vallata...

Ihan kiva..... kesällä

Pitää aika HC anarkisti olla jos jaksaa Suomen syyskeleissä siellä leiriä pitää. Suomessa kun vielä asiat on aika mallillaan vrt vaikka USA tai Kreikka.

Mouho
Seuraa 
Viestejä2673
Liittynyt29.4.2011

Olikohan tuo sama Turussa 19. päivä, ku torilla oli puolijoukkueteltta ja sit neljä poliisiautoa ja 8 poliisia jotka purkas telttaa?
En oikeen saanu selvää et mitä oli tekeillä ku ei niitä pahoja anarkisteja tai mellakoitsijoita näkyny missään, pollareita vaan...

*Enää et ole Se, mikä alkoi lukea tätä virkettä.
.....................enkä minäkään ole oikeasti Mouho.

Tässä yksi hyvä video aiheesta:

http://www.youtube.com/watch?v=vY4VZr8Ox94

Torikokous on avoin foorumi, johon kuka tahansa voi tulla ottamaan osaa yhteisten asioiden hoitamiseen.

Suomen Torikokousryhmä on yhteenliittymä kaikille Suomen "suuttuneille" eli yksityishenkilöille, jotka:
a) ovat kyllästyneitä toimimattomaan poliittiseen ja taloudelliseen järjestelmään, ts. "edustukselliseen demokratiaan" ja "velka/korkoperustaiseen rahatalouteen",
b) vaativat muutosta parempaan ja
c) ovat valmiita kantamaan siitä vastuun.

Suomessa kansanliike alkoi 15.10.2011 alkaneista torikokouksista ympäri Suomen ja se on osa ympäri maailmaa tapahtuvaa liikehdintää ((Indignant Citizens, Demokracia Real Ya, Occupy-liike jne).

LISÄTIETOA:

Suomen torikokousten web-sivu: http://torillatavataan.wordpre​ss.com/
Tapahtumat suorana: https://torikokouslive.wordpre​ss.com/
Uutisia meiltä ja maailmalta: http://www.scoop.it/t/15m-suom​i
Perusymmärrystä nykyjärjestelmästä: http://youtu.be/lW4J1e2WW68
Livekuvaa maailmalta: http://www.livestream.com/glob​alrevolution
Maailmanlaajuisen liikkeen pöytäkirjat: http://generalassemblies.info/
Euroopan liikehdintä Facebookissa: https://www.facebook.com/europ​ean1revolution
Amerikkalainen yhteenliittymä: http://www.occupytogether.org/

"Olemme tavallisia ihmisiä, jotka lähtevät joka aamu opiskelemaan, töihin tai etsimään työtä, ihmisiä joilla on perhe ja ystäviä, ihmisiä, jotka työskentelevät kovasti joka päivä tarjotakseen paremman tulevaisuuden lähipiirilleen.

Jotkut meistä pitävät itseään edistyksellisinä, toiset konservatiiveina. Jotkut meistä ovat uskovaisia, toiset eivät. Joillain meistä on selkeästi määritellyt ideologiat, toiset ovat epäpoliittisia. Mutta meitä yhdistää se, että olemme kaikki huolestuneita ja vihaisia ympärillämme vallitsevasta poliittisesta, taloudellisesta ja sosiaalisesta tilanteesta; korruptoituneet poliitikot, liikemiehet ja pankkiirit jättävät meidät avuttomiksi, vaille ääntä.

Tästä tilanteesta on muodostunut normaali, päivittäinen kärsimys ilman toivoa. Mutta jos yhdistämme voimamme, pystymme muuttamaan tilanteen. On aika muuttaa asioita, aika rakentaa yhdessä parempi yhteiskunta."

Torikokous on avoin foorumi, johon kuka tahansa voi tulla ottamaan osaa yhteisten asioiden hoitamiseen.

Jotenkin minusta tuntuu että nykypäivänä maailmaa ei torikokoustamalla ja telttoja pystyttämällä paljon muuteta, ja miten ne yhteiset asiat sieltä teltasta paremmin hoituu?Saatan toki olla väärässäkin.
"Olemme tavallisia ihmisiä, jotka lähtevät joka aamu opiskelemaan, töihin tai etsimään työtä, ihmisiä joilla on perhe ja ystäviä, ihmisiä, jotka työskentelevät kovasti joka päivä tarjotakseen paremman tulevaisuuden lähipiirilleen.

Hienosti muotoiltu tuo lause, antaa epäitsekkään vaikutelman kun ei mainitse itseään, pelkästään lähipiirinsä.Uskoiskohan noin "hyveelisten" ihmisten olemassaoloon...
Tuosta unohtui vielä yksinäiset, vanhukset, sairaat ts."heikompiosaiset"

a) ovat kyllästyneitä toimimattomaan poliittiseen ja taloudelliseen järjestelmään, ts. "edustukselliseen demokratiaan" ja "velka/korkoperustaiseen rahatalouteen",
b) vaativat muutosta parempaan ja
c) ovat valmiita kantamaan siitä vastuun.

Onko tämä nyt osa sitä Venus-projektia?
Ihanko poliittisen vastuun?

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=1609

Sadeveden kerääminen laitonta:

http://theintelhub.com/2010/07/26/colle ... our-water/

Natsi-eu suuressa viisaudessaan päätti, että vesi ja yrtit mm. valkosipuli ovat HUUMEITA:

http://www.magneettimedia.com/?p=5803

Tehotuotettu liha sisältää geenimanipuloituja aineksia, mitkä siirtyvät kehoosi. Jälkeläistesi suussa saattaa siis kasvaa karvaa!

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisu ... n-tutkimus

Lappi on myyty illuminati sotakokeille:

http://www.tiedonantaja.fi/2010-28-10/o ... lisuudelle

"Te hallitsette maailmaamme. Te olette myrkyttäneet ilman, jota hengitämme, saastuttaneet veden, jota juomme, ja omineet tekijänoikeudet ruokaan, jota syömme. Me taistelemme sodissanne ja kuolemme aatteittenne puolesta. Te puhutte yksinoikeudella meidän vapaudestamme. Me luovumme omista oikeuksistamme suojellaksemme teitä.Te olette tuhonneet meidän säästömme, tuhonneet keskiluokan, ja käyttäneet verorahamme loputtoman ahneutenne ruokkimiseen. Nyt te aiotte viedä meiltä oikeuden koulutukseen ja terveydenhoitoon. Me olemme olemassa vain korporaatioittenne orjina ja meille tarjotun viihteen aivottomina kuluttajina. Meidän olemassaolomme ainoa tarkoitus on palvella teidän loputonta rappiotanne. Te olette omineet demokratian omaan käyttöönne ja vieneet meidän oikeutemme ihmisyyteen. Olette vieneet meiltä meidän omaisuutemme, siirtäneet työpaikkamme ulkomaille ja hajoittaneet ammattiyhdistysliikkeen. Te hyödytte onnettomuuksista ja talouden syöksykierteestä. Te aiheutitte pankkikriisin ja maksatatte sen meillä nostamalla elinkustannuksiamme. Me olemme kyllästyneet ahneuteen ja korruptioon. Olemme kyllästyneet näennäisdemokratiaan . Emme halua, että rikkaiden ja köyhien välinen kuilu syvenee yhteiskunnassa. Yhdessä voimme muuttaa maailmaa!!!"

Hemmetti, tämä Tiede-foorumihan tuntuu olevan oikea synninpesä, ensin Steve Jobs tapettiin palstalaisten toimesta, ja nyt vielä paljastuu tällainen syntilista palstalaisten pimeistä toimista, mihin olen oikein joutunut?

Me taistelemme sodissanne ja kuolemme aatteittenne puolesta.

Kertoisitko tarkemmin rintamakokemuksistasi. Onko siellä teltassa paljonkin sotaveteraaneja? Et ainakaan maininnut heitä tuossa aiemmassa listassa.
Te olette tuhonneet meidän säästömme, tuhonneet keskiluokan, Olette vieneet meiltä meidän omaisuutemme ja käyttäneet verorahamme loputtoman ahneutenne ruokkimiseen.

Valitat keskiluokan tuhoamisesta ja omaisuuden viemisestä, tarjoat linkiksi Tiedonantajaa

Reiska
Seuraa 
Viestejä5306
Liittynyt6.5.2007

Eiöks ttää Riikka Söyring vasta ollu ajankohtasessa kakkosessa tai vastaavassa puhumassa vaihtoehtosesta viestinnästä ja kirjotteli kaikkea ilman mitään lähteitä, koska medialla on "lähdesuoja"? Sellanenki asia onko vastuu omista sanomisistaan.

Yks mainittu juttu oli otsikoitu oli jotenki, ettei rokotusasiantuntija ikinä rokotuttais lapsiaan. Polio on ihan jees tauti, ei siin mitää.

Geenimanipulaatio ei ole mitää muuta ko nopeutettua kasvin jalostusta. Parempaa sellasta. Viimesenki uskottavuuden vei toi "Jälkeläistesi suussa saattaa siis kasvaa karvaa!". Onkohan ny kaikki geenit DNA:ssa

Per se

Totuushan on se, että tiede EI YMMÄRRÄ geenejä.

Tästä sattuneesta syystä geenimanipulointi, on kuin sokea kokoaisia palapeliä pikaliimalla: lopputulos on arvaamaton.

Reiska
Seuraa 
Viestejä5306
Liittynyt6.5.2007
Occupy
Totuushan on se, että tiede EI YMMÄRRÄ geenejä.

Tästä sattuneesta syystä geenimanipulointi, on kuin sokea kokoaisia palapeliä pikaliimalla: lopputulos on arvaamaton.
Tiede ei ymmärrä ihmisiäkään. Ne vasta arvaamattomia onki.

Per se

LIBYA & GADDAFFI - FAKTAT MITÄ EI VOI KIISTÄÄ
--
1. Libyassa ei ole sähkömaksua. Kaikki sähkö on ilmaista asukkaille.
2. Ei ole korkoa lainoille, pankit Libyassa ovat valtion omistamia ja kaikki lainat annetaan 0% korolla.
3. Koti katsotaan ihmisoikeudeksi Libyassa - Gaddafi lupasi, että hänen vanhempansa eivät saisi asuntoa, kunnes jokaisella Libyassa olisi koti. Gaddafin isä kuoli kun Gaddafin vaimo ja äiti yhä asuivat teltassa.
4. Kaikki vastanaineet saavat 60.000 dinaaria (50.000 dollaria) valtiolta jotta he voivat saada ensiasuntonsa ja perustaa perheensä.
5. Koulutus ja terveydenhuolto ovat ilmaisia Libyassa. Ennen Gaddafia 25% prosenttia kansasta oli lukutaitoisia. Nykyään luku on 83%.
6. Jos Libyalainen haluaisi aloittaa maanviljelyksen uran, niin hän saa ilmaiseksi maan, talon asuakseen, tarvikkeita viljelykseen, siemeniä ja karjaa, kaiken tämä ilmaiseksi.
7. Jos Libyassa asukas ei löydä terveyspalveluita, mitä hän tarvitsee, niin valtio tarjoaa hänelle asutuksen ulkomailta ja vuokran autoon maktaa varten.
8. Kun Libyassa ostat auton, niin valtio maksaa siitä 50% hinnasta.
9. Bensan hinta Libyassa on 0.10 euroa litralta.
10. Libyalla ei ole ulkoisia velkoja ja sen reservit 150 miljardia dollaria ulkomailla on jäädytetty nyt terroristien toimesta kuten Amerikka.
11. Jos libyalainen ei saa töitä valmistuttuaan, valtio maksaa keskimääräisen palkan mitä työstä saisi jos hän olisi töissä.
12. Osa öljykaupasta tilitetään suoraan kaikille Libyan asukkaiden pankkitileille.
13. Äiti joka saa lapsen saa valtiolta tukea 5000 dollaria.
14. 40 leipää maksaa Libyassa 0.11 euroa.
15. 25% Libyan asukkaista on saanut yliopistokoulutuksen
16. Gaddaffi teki maailman suurimman kastelujärjestelmän, "the Great Man-Made River" jotta vesi olisi saatavilla myös aavikko alueilla.

AMERIKKA ON TERRORISTIVALTIO! OBAMA ON ANTIKRISTUS!

Reiska
Seuraa 
Viestejä5306
Liittynyt6.5.2007

Sinuna jättäisin tuota julistamista vähemmälle. Mut Gaddafi kuoli ennenkaikkea väärän talousmallinsa takia. Joku saattaa viel keksiä, et kapitalismille on vaihtoehtoja.

Per se

Olikohan ton Libya-julistuksen tarkoitus olla joku malli Suomen talousasioiden hoitoon? Olisihan moinen rahanjakelu kansalle meilläkin mahdollista, jos mekin öljylähteiden päällä istuskelisimme. Miksiköhän tuo väki tuolla Libyassa alko kapinoimaan jo se kerran ihanne- valtio oli? Terveydenhoito Kuubassakin taitaa olla ilmaista, ja vielä aika korkeaa tasoa, mutta kummasti sieltä vaan haluaa porukka poispäin matkustella...Enpä taida jaksaa enempää näin aamutuimaan

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005

Swiddu ku menivät tappamaan sen gaddafin. Sehän olisi kannattanut ottaa poikineen tänne meille huolehtimaan meidän asiat kuntoon.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat