Seuraa 
Viestejä29

Nyt on elämää kriittisempi kysymys. (Kirjoitin tämän jo yhden kerran, mutten tiedä minne meni, sorry jos meni tuli kahteen kertaan)
Kuulemma hyvät konjakit maistuu aina hieman suklaalle, mutta tätä en ole itse havainnut. Eikä A-Marketin tai ravintoloiden asiantuntijat tunnu tietävän tällaista Suomessa myytävää konjakkia.
Kyse ei ole varsinaisesti vedonlyönnistä, mutta aika lähellä sitä. Eli miten pystyisi Fazerin Sinistä liuottamaan konjakkiin, lämmittämällä tottakai, mutta sillai, ettei nasseet jämähtäisi jäähdytettäissä ?
Auttakaa ammattilaiset, pliis

t. tunnus

Ken lipputangoista viirit kiskois ja päästäis tuulen liuhumaan.
J.L: Tauko / Tauko-1 1978

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

tunnus
Nyt on elämää kriittisempi kysymys. (Kirjoitin tämän jo yhden kerran, mutten tiedä minne meni, sorry jos meni tuli kahteen kertaan)
Kuulemma hyvät konjakit maistuu aina hieman suklaalle, mutta tätä en ole itse havainnut. Eikä A-Marketin tai ravintoloiden asiantuntijat tunnu tietävän tällaista Suomessa myytävää konjakkia.
Kyse ei ole varsinaisesti vedonlyönnistä, mutta aika lähellä sitä. Eli miten pystyisi Fazerin Sinistä liuottamaan konjakkiin, lämmittämällä tottakai, mutta sillai, ettei nasseet jämähtäisi jäähdytettäissä ?
Auttakaa ammattilaiset, pliis



Ravistele esimerkiksi Van Houten kaakaojauhetta (ja sokeria) konjakkipullossa ja suodata juoma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
syytinki
Seuraa 
Viestejä10536
fenomenologi
tunnus
Nyt on elämää kriittisempi kysymys. (Kirjoitin tämän jo yhden kerran, mutten tiedä minne meni, sorry jos meni tuli kahteen kertaan)
Kuulemma hyvät konjakit maistuu aina hieman suklaalle, mutta tätä en ole itse havainnut. Eikä A-Marketin tai ravintoloiden asiantuntijat tunnu tietävän tällaista Suomessa myytävää konjakkia.
Kyse ei ole varsinaisesti vedonlyönnistä, mutta aika lähellä sitä. Eli miten pystyisi Fazerin Sinistä liuottamaan konjakkiin, lämmittämällä tottakai, mutta sillai, ettei nasseet jämähtäisi jäähdytettäissä ?
Auttakaa ammattilaiset, pliis



Ravistele esimerkiksi Van Houten kaakaojauhetta (ja sokeria) konjakkipullossa ja suodata juoma.

Tepsiikö tuo jalluun myös.

syytinki
fenomenologi
tunnus
Nyt on elämää kriittisempi kysymys. (Kirjoitin tämän jo yhden kerran, mutten tiedä minne meni, sorry jos meni tuli kahteen kertaan)
Kuulemma hyvät konjakit maistuu aina hieman suklaalle, mutta tätä en ole itse havainnut. Eikä A-Marketin tai ravintoloiden asiantuntijat tunnu tietävän tällaista Suomessa myytävää konjakkia.
Kyse ei ole varsinaisesti vedonlyönnistä, mutta aika lähellä sitä. Eli miten pystyisi Fazerin Sinistä liuottamaan konjakkiin, lämmittämällä tottakai, mutta sillai, ettei nasseet jämähtäisi jäähdytettäissä ?
Auttakaa ammattilaiset, pliis



Ravistele esimerkiksi Van Houten kaakaojauhetta (ja sokeria) konjakkipullossa ja suodata juoma.

Tepsiikö tuo jalluun myös.



Joo, vai tarkoitatko sitä lehteä?

Kuukauden tykätyin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat