Suklaan fuusioituminen ?

Seuraa 
Viestejä29
Liittynyt17.3.2009

Nyt on elämää kriittisempi kysymys. (Kirjoitin tämän jo yhden kerran, mutten tiedä minne meni, sorry jos meni tuli kahteen kertaan)
Kuulemma hyvät konjakit maistuu aina hieman suklaalle, mutta tätä en ole itse havainnut. Eikä A-Marketin tai ravintoloiden asiantuntijat tunnu tietävän tällaista Suomessa myytävää konjakkia.
Kyse ei ole varsinaisesti vedonlyönnistä, mutta aika lähellä sitä. Eli miten pystyisi Fazerin Sinistä liuottamaan konjakkiin, lämmittämällä tottakai, mutta sillai, ettei nasseet jämähtäisi jäähdytettäissä ?
Auttakaa ammattilaiset, pliis

t. tunnus

Ken lipputangoista viirit kiskois ja päästäis tuulen liuhumaan.
J.L: Tauko / Tauko-1 1978

Kommentit (4)

Vierailija
tunnus
Nyt on elämää kriittisempi kysymys. (Kirjoitin tämän jo yhden kerran, mutten tiedä minne meni, sorry jos meni tuli kahteen kertaan)
Kuulemma hyvät konjakit maistuu aina hieman suklaalle, mutta tätä en ole itse havainnut. Eikä A-Marketin tai ravintoloiden asiantuntijat tunnu tietävän tällaista Suomessa myytävää konjakkia.
Kyse ei ole varsinaisesti vedonlyönnistä, mutta aika lähellä sitä. Eli miten pystyisi Fazerin Sinistä liuottamaan konjakkiin, lämmittämällä tottakai, mutta sillai, ettei nasseet jämähtäisi jäähdytettäissä ?
Auttakaa ammattilaiset, pliis



Ravistele esimerkiksi Van Houten kaakaojauhetta (ja sokeria) konjakkipullossa ja suodata juoma.

syytinki
Seuraa 
Viestejä8917
Liittynyt18.8.2008
fenomenologi
tunnus
Nyt on elämää kriittisempi kysymys. (Kirjoitin tämän jo yhden kerran, mutten tiedä minne meni, sorry jos meni tuli kahteen kertaan)
Kuulemma hyvät konjakit maistuu aina hieman suklaalle, mutta tätä en ole itse havainnut. Eikä A-Marketin tai ravintoloiden asiantuntijat tunnu tietävän tällaista Suomessa myytävää konjakkia.
Kyse ei ole varsinaisesti vedonlyönnistä, mutta aika lähellä sitä. Eli miten pystyisi Fazerin Sinistä liuottamaan konjakkiin, lämmittämällä tottakai, mutta sillai, ettei nasseet jämähtäisi jäähdytettäissä ?
Auttakaa ammattilaiset, pliis



Ravistele esimerkiksi Van Houten kaakaojauhetta (ja sokeria) konjakkipullossa ja suodata juoma.

Tepsiikö tuo jalluun myös.

Vierailija
syytinki
fenomenologi
tunnus
Nyt on elämää kriittisempi kysymys. (Kirjoitin tämän jo yhden kerran, mutten tiedä minne meni, sorry jos meni tuli kahteen kertaan)
Kuulemma hyvät konjakit maistuu aina hieman suklaalle, mutta tätä en ole itse havainnut. Eikä A-Marketin tai ravintoloiden asiantuntijat tunnu tietävän tällaista Suomessa myytävää konjakkia.
Kyse ei ole varsinaisesti vedonlyönnistä, mutta aika lähellä sitä. Eli miten pystyisi Fazerin Sinistä liuottamaan konjakkiin, lämmittämällä tottakai, mutta sillai, ettei nasseet jämähtäisi jäähdytettäissä ?
Auttakaa ammattilaiset, pliis



Ravistele esimerkiksi Van Houten kaakaojauhetta (ja sokeria) konjakkipullossa ja suodata juoma.

Tepsiikö tuo jalluun myös.



Joo, vai tarkoitatko sitä lehteä?

Uusimmat

Suosituimmat