Seuraa 
Viestejä9265

Noniin, nyt on sitten sellainen juttu että maistan suolaisuutta asioissa joissa ei pitäisi maistua. Itse asiassa maistan tälläkin hetkellä suolaa suussani vaikka juon tässä vain olutta. Tuntuu kuin sylki olisi suolaista. Aistimus on pelottavan selkeä, niin selvä suolaisen maku että olen vakavasti miettinyt onko Pallmallin vihreään tupakkapuruun laitettu jotain suolaa mausteeksi. Sätkät nimittäin maistuu suolalta. Niissä sen ensiksi huomasinkin. Mutta nyt tosiaan maistuu suola jo tässä ollessakin.

Olisihan se sinänsä ihan jees koska suola on hyvän makuista, mutta tämä tuskin on ihan normaalia.. onko minulla aivokasvain?

くそっ!

Sivut

Kommentit (25)

Tuskin ...kokeile ensin lopettaa polttaminen. Muutaman päivän aikana jo häipyy verestä ties mitä vaarallista...tiedä vaikka pallmallin suolakin

Aivokasvain aiheuttaisi kaiketi esim päänsärkyä jne. Onko närästystä? Syötkö jotain lääkkeitä? Kieli täynnä bakteereita (keltainen kieli? ). Räkää valuu nieluun. No tuskin se on aivokasvain kuiteskaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Pinky&Brain
Aivokasvain aiheuttaisi kaiketi esim päänsärkyä jne. Onko närästystä? Syötkö jotain lääkkeitä? Kieli täynnä bakteereita (keltainen kieli? ). Räkää valuu nieluun. No tuskin se on aivokasvain kuiteskaan.Välillä närästää muttei nyt. Syön mielialalääkkeitä pakkoajatuksiin, Cipralexia halvempaa versiota 20mg päivässä. Kieli on ihan päin vittua täynnä jotain valkoista paskaa ollut jo vuoskaudet.

くそっ!

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Ronron
Kieli on ihan päin vittua täynnä jotain valkoista paskaa ollut jo vuoskaudet.Sammasta? Dippaa hammasharjaa jossain hyvässä suuhuuhteessa (mielellään alkoholittomassa, maitohappobakteeripitoinen merkki löytyy ainakin Lidlistä) ja harjaa kieli hyvin aina muutaman päivän välein.

Kannattaa vähentää hiilareiden käyttöä, niin kielen pinnoittuminen saattaa poistua ajan kuluessa, mikäli oli sammaksesta (hiivasta) kyse.

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14249
Ronron
Aistimus on pelottavan selkeä, niin selvä suolaisen maku että olen vakavasti miettinyt onko Pallmallin vihreään tupakkapuruun laitettu jotain suolaa mausteeksi. Sätkät nimittäin maistuu suolalta.

Miksi yleensäkään poltat röökiä, mikä lisää lukuisia syöpiä olennaisesti? Rööki on perseestä, voi liittyä myös noihin ajatusongelmiisi. Savun hengittäminen tuskin ainakaan kirkastaa ajattelua.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

jussipussi
Seuraa 
Viestejä59713
Ronron
Noniin, nyt on sitten sellainen juttu että maistan suolaisuutta asioissa joissa ei pitäisi maistua. Itse asiassa maistan tälläkin hetkellä suolaa suussani vaikka juon tässä vain olutta. Tuntuu kuin sylki olisi suolaista. Aistimus on pelottavan selkeä, niin selvä suolaisen maku että olen vakavasti miettinyt onko Pallmallin vihreään tupakkapuruun laitettu jotain suolaa mausteeksi. Sätkät nimittäin maistuu suolalta. Niissä sen ensiksi huomasinkin. Mutta nyt tosiaan maistuu suola jo tässä ollessakin.

Olisihan se sinänsä ihan jees koska suola on hyvän makuista, mutta tämä tuskin on ihan normaalia.. onko minulla aivokasvain?
Kunnon suuhygieniaan kuuluu kielenpuhdistin, hampaiden pesu vain osa sitä. Olen käyttänyt kielenpuhdistinta jo vuosia.

http://www.hammasvaline.fi/suun_kotihoi ... uhdistimet

Suolan maku voi johtua kuivasta suusta, kuin myös krooninen kandidoosi (googletus), josta pääsee eroon ehkä lääkehoidolla, vähentämällä tupakointia ja huolehtimalla riittävästä sinkin ja raudan saannista.
Katso myös tämä, http://www.helsinki.fi/~usinisal/APECED.html
Googleta myös hypernatremia. Kannattaa puhdistaa kieli hyvin ennen sienilääkkeen käyttöä. Sideharsotaitoksilla voi repiä kieltä ulospäin, saa paremmin puhdistettua kielen takaosan. Vältä hoidon aikana tahmeita, kieleen juuttuvia hiilaripitoisia ruokia ja kaljan juontia, jotka lisäävät sienikasvustoa.
Apteekista saa kielen puhdistuslastoja.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Unohtui mainita että nuo kielen sienikasvustot nimenomaan vääristävät makuaistikokemuksia. Joten todellakin kannattaa alkaa tutkimaan sitä että kuinka pahasti se hiiva riehuu elimistössä. Jos sitä on kielessä, niin yleensä myös pitkin poikin ruoansulatuselimistöä. Onko turvotuksia, ilmavaivoja, väsymystä, huimausta? Kaikki kuulema liiallisen hiivanmuodostuksen oireita. Jopa nivelkipuja voi esiintyä.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Rousseau
Unohtui mainita että nuo kielen sienikasvustot nimenomaan vääristävät makuaistikokemuksia. Joten todellakin kannattaa alkaa tutkimaan sitä että kuinka pahasti se hiiva riehuu elimistössä. Jos sitä on kielessä, niin yleensä myös pitkin poikin ruoansulatuselimistöä. Onko turvotuksia, ilmavaivoja, väsymystä, huimausta? Kaikki kuulema liiallisen hiivanmuodostuksen oireita. Jopa nivelkipuja voi esiintyä.Kaikkea mainitsemaasi ja lisäksi peräaukon kutinaa ja sen ajoittaista ärtymistä niinkuin joskus täällä ihmettelin. Mutta miten siitä hiivasta sitten pääsee eroon? Oluen juontia en lopeta.

くそっ!

Ronron
Mutta miten siitä hiivasta sitten pääsee eroon? Oluen juontia en lopeta.Ei kaljan juontia tarvitse lopettaa, ei kai sitä silti tarvii joka päivä juoda?
Hoito voi kestää useita (4) viikkoja, kannattaisi kuitenkin olla antamatta hiivalle ruokaa tarpeettomia määriä, siitä eroon pääseminen voi olla muuten vaikeaa.
Poistata hammaskivet ja mahdolliset reiät hampaista, mene terveyskeskukseen ja kerro hiivasienestä kidassa, ja lue toi. http://www.terveyskirjasto.fi/terveyski ... &p_selaus=
Katso että tuubi riittää, se on vain 40 ml, kuurin pituus ja ehdotettu annostus tyhjentää varmaankin yhden tuubin, ennen kun olet päässyt hiivasta eroon, pyydä reseptiä useampaan tuubiin varmuuden vuoksi.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Ronron
Rousseau
Unohtui mainita että nuo kielen sienikasvustot nimenomaan vääristävät makuaistikokemuksia. Joten todellakin kannattaa alkaa tutkimaan sitä että kuinka pahasti se hiiva riehuu elimistössä. Jos sitä on kielessä, niin yleensä myös pitkin poikin ruoansulatuselimistöä. Onko turvotuksia, ilmavaivoja, väsymystä, huimausta? Kaikki kuulema liiallisen hiivanmuodostuksen oireita. Jopa nivelkipuja voi esiintyä.Kaikkea mainitsemaasi ja lisäksi peräaukon kutinaa ja sen ajoittaista ärtymistä niinkuin joskus täällä ihmettelin. Mutta miten siitä hiivasta sitten pääsee eroon? Oluen juontia en lopeta.Rankka ja totaalinen VHH-ruokavalio ainakin 2 kk ajan. Eli hiilareiden karsiminen minimiin. Ihanne olisi kun niitä tulisi vain kasviksista. Ainakin sokeri ja vehnä, kuivatut hedelmät ja sensellainen on ehdottomasti jätettävä pois. Kannattaa keskittyä vihannesten ohella maitotuotteisiin (sokerittomiin) ja lihatuotteisiin, kyllä ilman hiilareitakin elää. Huonompi puoli tässä dieetissä on vain se että paino voi tipahtaa melkolailla jos dieetistä pitää kiinni. Jos hiivavaiva on oikein paha, niin hedelmätkin voi olla syytä jättää tauolle hetkeksi, ainakin banaani jossa hiilareita on reippaasti.

Väitetään että on olemassa ruoka-aineita jotka tappavat tai rajoittavat hiivan kasvua. Valkosipuli, kylmäpuristettu kookosöljy ovat ensimmäisiä jotka tulevat mieleen. On myös kaikenlaisia luontaistuotteita asian tiimoilta, mutta tiedä sitten niidenkään tehosta. Kyllä se VHH-dieetti on oleellisin asia. Ja maitohappobakteereita pitäisi kerryttää elimistöön, varsinkin jos olet nauttinut useita antibioottikuureja ja täten tappanut hyvätkin bakteerit, joka on yksi syy miksi hiiva voi päästä leviämään.

Aluksi olo voi olla karmea, koska kuoleva hiiva kuulema myrkyttää elimistöä ja voi aiheuttaa humalan kaltaisen olotilan, päänsärkyä ja huippausta.

Oluen merkityksestä en tässä asiassa tiedä kun en itse juo, mutta epäilisin että se voi kyllä aika huono aines se ja hiivasta ei pääse jos olut maittaa...?

VHH:ssa kannattaa nyrkkisääntönä karttaa tuotteita, joissa on > 5 g hiilareita per 100 g tuotetta.

Tuntuu, että VHH on monelle vain "state of mind" ja kartellaan vain niitä hiilarituotteita, joista ei tykätä. Olutta, siideriä etc. kulutetaan kuin ennenkin. Ja ei kai se satunnainen palaveripulla mitään haittaa.

Tämä siis ihan yleiskommenttina, kun Suomi on nyt iltapäivälehden lööppienkin mukaan "vhh-kansaa".

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Okei aloitin tänään karppauksen sopivasti maanantaista. Katsotaan kuinka kauan itsekuri pitää. Tarkoituksena olisi kuuriluontaisesti nyt ainakin kuukausi pari. Jos vaikka lähtisi hiivat? Ja jos nyt huomaan jotain erikoista positiivista muutosta voinnissani muutenkin niin voisihan sitä sitten jatkaakin. Joku mainitsi jotain valkosipulista ja kookosöljystä. Jos marinoi valkosipulimurskaa kookosöljyssä ja sitten hieroo sitä sormen kynsiin joka päivä niin voiko sillä edes teoriassa lähteä nuo kynsisienet kun epäilen että on. Apteekin lääke ei oikein auttanut. Lääkärissä kävin ja hän sanoi ettei tämä mitään kynsisientä ole vaan johtuu siitä että leikkaan liian lyhyeksi. Epäilen kyllä, nämä kynnet on kamalan näköiset ja pahenee koko ajan. Ei ehkä tyypillisen kynsisienen näköistä, ehkä jotain ihan uutta lajia, nämä kellertää ja ikään kuin irtoaa siitä kynsipohjasta, mutta eivät ainakaan vielä ole mitään lohkeilleet tai sellaista. Ja se kieli, jos imeskelen valkosipulia päivittäin niin jeesaako?

くそっ!

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
jees
osta Lamisil soloa.Eikös se ole jalkasieneen? Kynsisieni on kai ihan eri juttu. Saati sitten joku helvetin hiivasyndrooma. En tiedä onko hiivasyndroomaa olemassa se on kai joku hihhulijuttu, mutta hyvin paljon oireita tunnistin. Jos kertoisin kaikki vaivat mitä minulla on, tekisin niistä listan niin se olisi järkyttävää luettavaa. Mutta enhän minä voi mennä lääkäriin sellaisen listan kanssa koska se olisi lääkärille liian vaikea paikka ja muutenkaan en ole ihan varma kuvittelenko vain tai siis liioittelenko kaikkea pientä mitä välillä tuntuu ja onko tälläiset jutut kuitenkin ihan normaalia ihmiselämää. Että jos teenkin kärpäsestä härkäsen.

Ja ehkä se etten minä välttämättä jaksaisi kuulla että minulla onkin joku leukemia tai muu syöpä. Kun ei tiedä niin kaikki on hyvin.. kuulen mieluummin että se vain jotain hiivaa. Pelottavaa mennä lääkäriin aina.

くそっ!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat