Seuraa 
Viestejä8118
Liittynyt9.9.2005

[size=85:oa9xii4v](EU-eurooppaa ravistelee sen historian suurin talouskriisi, sitten II Maailmansodan lopun - media laskee liikkeelle pienimmästäkin huhusta uuden mukauutisen ja sotkee kansalaisten ajatuksia kaikkialla EU:ssa - media ei ole hoksannut loogista kansakuntaodotetta - vahvaa johtajaa, johon EU tai oikeastaan Saksa identifioituisi)[/size:oa9xii4v]

[ ... kymmenien maiden valtiovarainministerit kokoontuvat - kymmenien maiden pääministerit/ presidentit kokoontuvat - eri EU-ministerit kokoontuvat - ulkoministeritkin kokoontuvat. Poliittisia lausuntoja pukkaa kaikkialta EU maista, ei ole linjaa - eikä nimen omaan yhteistä linjaa, jonka takana seisoisi suuri luottamus, jota usein on kutsuttu Johtajaksi ... ]

Saksa on Euroopan, EU:n ja euro-euroopan veturi ja linjan määrittäjä, mutta Saksalla ei ole Johtajaa. Saksalla on kansleri Angela Merkel, mutta se ei riitä edes saksalaisille itselleen. Saksan jälkeen on kolme suurta, joilla ei ole myöskään Johtajaa, on vain Sarkosy, Berlusconi ja Englannin pääministeri.

Kiinassa, USA:ssa ja Venäjällä on Johtaja

Obama on kuin tähtilippu, sana kuuluu ja ykseytyy yhteen henkilöön, joka on "amerikka". Kiinan Hu on punalippu, joka kasvattaa Kiinaa monessa suhteessa maailman suurimmaksi 1] - Kiinassa on Johtaja, yksi Johtaja. Venäjällä on johtaja - Putin nousee kohta jälleen presidentiksi, kaikki tuntevat hänet. Venäjä nousee jälleen suurvallaksi maailman suurimpien raaka-ainevarojensa turvin. Kaikilla näillä kolmella maalla on Johtajat.

EU-Euroopassa on presidentti,
on ulkoasioiden hoitaja (ulkoministeri), mutta ei valtaa. Todellinen valta (taloudellisesti) on Saksassa. Saksa on se valtio, jonka puoleen kiinalaiset kääntyvät tarvitessaan jotain oikeasti. Saksa on se valtio, johon Putin suhtautuu kunnioittavasti - vain Venäjä ja Saksa tietävät mitä on maailmanhistorian raain ja verisin sota. Saksa ymmärtää myös seuraukset, jos Kiina ja Venäjä löytävät toisensa.

EU on tänään kuitenkin maailman suurin talous

EU on myös suurin tuotekehityskoneisto. EU:ssa kasvaa vielä heiveröisenä uusi maailmanjärjestys, joka ei ole markkinatalous, se ei ole pelkkä raha - eikä se ole kasvua kasvun perään. EU:laiset ovat kyllästyneet velkaan, lisääntyvään velkaan, kulutusähkyyn, kerskaan ja näyttötalouteen - ainakin monet hiljaiset, jotka ovat kohta äänekkäitä.

Tosiasiassa EU-euroopassa käydään kamppailua pääomien ja kansakunnan todellisten laskujen maksajien välillä. Kansa kuluttaa, kun kansalle annetaan kulutuksen eväät. Maallinen oravanpyörä leikkasi kiinni liian hurjista kulutuksen kierrosluvuista.

Näytimme kulutusjuhlassamme itsemme henkisesti 2] ja fyysisesti sairaiksi. Olemme ylensyöneitä, kulutamme niin paljon, että, jos kiinalaiset ja intialaiset tekisivät samoin - ei meille jäisikään sitten mitään. Söimme ja yhä syömme enemmän mitä lukumäärämme edellyttäisi [populaatiosuhde].

Olisiko EU uuden maailmanjärjestyksen luoja ja toteuttaja?

EU voi olla huomisen esimerkkitalousyhteisö - liian monien kielien, kulttuurien, uskontojen ja tapojen sulatusuuni, jossa reviirit 3] on rikottu ja avattu liian nopeasti, tässä vaiheessa. Me unohdimme tavallisen ihmisen konservativismin ja epäluulon kaikkea liian uutta kohtaan - me elämme perinteistä, kuten evoluutio on muulle eläinkunnalle menestyksellä opettanut vuosimiljoonien aikana.

Suomessa pääministeri Katainen on eurooppaliturgisti Stubbin opetuslapsi

Stubb on taas tavallista elämää näkemättömänä liiaksi Brysselin eurokiusauskabinettien ja ulkoasumainostoimistojen vakioasiakas, jolla ei ole juurikaan tuntumaa "tavan hakkaraisiin", sorvien ja toimistopöytien ääressä, kassojakaan unohtamatta. Kansa saa asioilleen toivoa, koska eduskunnassa kasvaa nyt tavallisen näköisiä "halla-ahojen soinilaisia".

Kokoomus edustaa vain noin 13 prosenttia maamme äänioikeutetuista, silti Kokoomuksen johdolla maamme eduskunta muutti 4] perustuslakimme sisältöä lähemmäksi EU-liittovaltiota, liittovaltiota johon kansa ei ole valmis vielä 100 vuoteen. Olemme kansa, kuten on Saksa. Me puhumme suomea ja saksalaiset saksaa. Olemme myöhemmin mahdollisesti vielä tehokas vastuutalousliitto.

Koko muu EU katsoo nyt Saksaan

Riittääkö Merkelin voima olla todellinen EU-johtaja nyt vaikeina aikoina, kun rahamme loppuvat - jopa Saksaltakin. Kiinaa huudetaan apuun 5] ehkä USA:takin houkutellaan mukaan, jopa Venäjää, jotta talvella ei tulisi kylmä. Mitä Hu, Putin ja Obama odottavat - he odottavat henkilöä, jonka kanssa asiat sovitaan samassa pöydässä. Löytyykö Saksasta se henkilö? Löytyykö Saksasta se johtaja, jota odotetaan - erityisesti Saksassa - EU:n todellisessa johtomaassa.

Nyt on meneillään ratkaiseva synnytystuska

Viimeinen punnerrus ja EU-eurooppa voi viedä asiansa voittoon! Katainen saattaa olla hänen itsensä täysin tajuamatta oikeassa, vaikka hän pelaa Suomen kansan selkänahalla sököä pelissä, jossa meidän alkupanoskaan ei riittäisi edes ensimmäistä korttia kääntämään. Pelaamme majavannahoilla ja päädymme kulutus- ja ympäristöveroihin.

Katainen on puolisokea, mutta vilpittömästi Stubb-linjauksen euroopparetoristi, joka voi vielä viedä voiton - entä jos Kreikka selviääkin, entä jos Portugali, Espanja, Italia jne... selviävät, Kiinan avulla? Jos näin käy, on Jyrki Katainen voittaja, edelleenkään ymmärtämättä mitä kaikkinensa on tapahtunut. Joskus usko voi olla vahvempi kuin tieto ja taito - väliäkö sillä, jos tulos on hyvä!

Onko suomalaisilla varaa ylläpitää nykyhallitusta?

Lopuksi on kysyttävä onko Suomen kansalla varaa pitää nykyistä hallitusta markkinoilla, jossa käteisalennuskin x] on enemmän kuin valtiomme budjetti. Yllättävä vastaus on se, että meillä onkin siihen varaa, koska meillä on varaa puolittaa kulutuksemme ja silti olemme taloudellisesti paremmassa asemassa kuin maapallon kuusi miljardia muuta ihmistä.

Meillä on varaa pudottaa materiaalista elintasoa, mutta toivattavasti henkistä voimaa nostamaan elämisen tasoamme, johon ei tarvita näyttö- eikä kerskataloutta.
---

[size=85:oa9xii4v]1] - KIINAN VUOSISATA - http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi ... t-toisiaan ---!
1] - KIINALAINEN JUTTU - http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi ... inen-juttu ---!
2] - HENKINEN EPÄTASAPAINO - http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi ... -sukupolvi ---!
3] - SCHENGEN ja REVIIRIT - http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi ... allinnasta ---!
4] - LÄHEMMÄKSI EU-LIITTOVALTIOTA [KUVASARJA] - http://www.kodakgallery.com/gallery/sha ... 1693541863 ---!
5] - YHTEISKUNTAVASTUU - http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi ... -hampaissa ---!
5] - GLOBALISAATIO ja YHTEISKUNTAVASTUU sekä KIINA [KUVASARJA] - http://www.kodakgallery.com/gallery/sha ... A868087779 ---! [/size:oa9xii4v]

...
LOPUKSI
EU on joutumassa entisenä kolonnialisoijana Kiinan ja USA:n puristuksiin. Kiinan ja Venäjän allianssi on uhka ja mahdollisuus - se on erityisesti mahdollisuus Euroopan veturille Saksalle, jolla on vahvat kaupalliset siteet kumpaankin maahan. Saksan taitoon ja tietoon teknologioissa luotetaan niin Kiinassa kuin Venäjällä - muistamme, että vasta pari vuotta sitten Kiina ohitti Saksan maailman suurimpana vientimaana. Saksan ja Venäjän turvallisuusliitto olisi tae koko Euroopalle ja EU:lle - lisäksi Kiina on ilmaissut, ettei mikään yksittäinen valtio voi määritellä toisten suvereeniutta - tarkoittaen ilmiselvästi maailman hyökkäyshenkistä sotilaspoliisia USA:ta.

--------------------------------------------------------------------------------

Ilkka Luoma

[size=50:oa9xii4v][8272/469725][/size:oa9xii4v]

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Kommentit (4)

werbalis
Seuraa 
Viestejä51
Liittynyt17.6.2013

Googlaus tuotti aiemman hovikirjoittajan mielenkiintoisen tekstin - nythän tiedämme, että Katainen jättää suomilaivan, ja perääntyy Brysseliin - voimmeko kutsua asiantilaa valtiopetokseksi? 

Erer
Seuraa 
Viestejä346
Liittynyt29.11.2010
werbalis

Googlaus tuotti aiemman hovikirjoittajan mielenkiintoisen tekstin - nythän tiedämme, että Katainen jättää suomilaivan, ja perääntyy Brysseliin - voimmeko kutsua asiantilaa valtiopetokseksi? 

 

Katos vaan. Ilkka täälä nostelee vanhoja postauksiaan nimimerkillä werbalis.

mirab kirjoitti: Israel on tuhottava. Kuulemma myös sianliha on kielletty Israelissa. Maailmanpankki kirjoitti: MENA-maiden non-oil-vienti on pienempi kuin Suomen. Kts myös http://tinyurl.com/lobwaek ja http://tinyurl.com/o3hs9ro

omar
Seuraa 
Viestejä212
Liittynyt29.6.2009

Jostain muistan lukeneeni, että EU:n korkeilla edustajilla on jopa 14 varamiestä. Sama asia, jos Suomen presidentillä tai Yhdysvaltojen presidentillä olisi 14 varapresidenttiä. Ei EU kaipaa vain yhtä korkeaa edustajaa, vaan neljäätoista plus yhtä. 

Katainen ei käsittääkseni ole pyrkimässä EU:n korkeaksi edustajaksi, vaan Suomen toiseksi komissaariksi.

Asiat kulkevat toivoakseni rauhan suntaan. Kuinka pitkä siitä rauhasta tulee on niin jopa 800 vuotta on mahdollista mikäli Jumala suo ja  pyhät enkelit varjelevat.

 

 

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat