Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Miten voisin aiheuttaa mutaatioita soluihin kotikonstein?

Kommentit (10)

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
Liittynyt2.6.2005

Tupakoi, syö käristettyä ruokaa ja juo viinaa. Jo pelkkä auringon UV-säteily rikkoo DNA:ta.

Vai mihin soluihin piti aiheuttamasi? Pitäisikö se jossain näkyäkin?

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156
Liittynyt25.5.2009

Jollain radioaktiivisella aineella säteilyttämällä ruohonsiemeniä saa aiheutettua satunnaisia mutaatioita. Lähes poikkeuksetta kaikki mutaatiot ovat haitallisia, joten soluissa on niitä vastaan erittain kehittynyt korjauskyky. Jos haluat jotain tiettyä ominaisuutta, niin sen saaminen on äärimmäisen epätodennäköistä. Sinun pitäisi siirtää ruohoosi jostain muusta kasvista geenin, jolla se tuottaisi punaista väriainetta. Kasvin värjääminen ilmeisesti onnistuu jopa pelkillä apteekin elintarvikeväreillä, joihin ei ainakaan vielä tarvitse mitään erillislupaa. Jouluruusun lehdet värjätään punaiseksi väriaineella, muuten ne olisivat muiden kasvien tavoin vihreitä. Punaiseksi värjätty kasvi on myös vihreän kasvin tavoin täysin syötävää, joten voisit tehdä villin näköistä salaattia ruokaan. Eli suosittelisin sinua hakemaan elintarvikeväriä ja pistämään sitä kasteluveteen, tosin suosittelen kysymään ensin äidiltä lupaa.

Reifengas
Seuraa 
Viestejä3403
Liittynyt30.5.2010

Muuta asumaan Paukkajanvaaran liepeille. Se on Pohjois-Karjalassa. Etsi sieltä kaivos. Ei ehkä löydy ihan helposti, mutta on se siellä.

Otat sieltä kaivoksesta kiviä matkamuistoksi, ja pidät niitä runsaasti aina lähellä kehoa.

Tämä on täysin laillista kaikin puolin, ja mutageenisyys on taattu.

Rinnan rikkahat ajavat,
käsityksin köyhät käyvät.

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156
Liittynyt25.5.2009

Kai se kuumuuskin tuhoaa DNA-ketjut, mutta ennen sitä proteiinit hajoaa. Siihenhän ihminenkin kuumeisena kuolee. Mikroaalloilla varmaa suurin tuhoa aiheuttava tekijä on palovammat, kuten lämmölläkin.

jos vähän lorauttaisin paristonestettä ynnä muita myrkkyjä kasvualustaan? äärimmäinen tavoitteeni on kasvattaa lihaista kasvustoa ruohonsiemenistä

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156
Liittynyt25.5.2009

Ei ne paristonesteissä olevat hapot ja emäkset ole karsinogeenisiä. Kannattaa metsästää kemikaaleja, joissa on tällainen merkki:
http://www.turku.fi/public/download.aspx?ID=88606&GUID={825BCE54-0DF4-4687-9713-3098F39BCFA8}

Ainakin metalleista arseeni, kromi, kadnium ja nikkeli ovat mutageenisiä. Sääi ettei kadniumiparistojakaan enää valmisteta, muta kyllä niitä onneksi vielä vanhoista porakoneista löytää.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat