Seuraa 
Viestejä45973

Kuulin radiosta, että se Punaisenmeren laivaonnettomuuden kapteeni oli humalassa ja vieläpä tanskalainen 52-vuotias mies. Hän pakeni paikalta pelastusveneessä ja Mossadin agentit olivat ottaneet hänet rannalta talteen. Uutinen ei kertonut minne mies vietiin ja kenen toimesta kuljetukseen oli varauduttu näin nopeasti?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miten tämä aihe liittyy tähtitieteeseen ja avaruuteen? Sitenkö, että tanskalaiskapteeni otti yöllä suuntaa tähdistä? Tai niitä ei näkynyt, koska puhalsi hiekkamyrsky? Tai kuulit uniasi, eli uutisen totuudellisuus on tähtien ja avaruuden tasolla verrattuna maalliseen ja merelliseen?

Laivalla oli tulipalo, mutta kapteeni purjehti rohkeasti ja uljaasti aina vain eteenpäin, kuten täälläkin laulettiin ennen pioneerijärjstön laulussa, tai voidaan laulaa nykyäänkin, en tiedä. Onhan nuorisokin yhä valmis taistelemaan, vaikka jo Lapualla revittiin paidat. Tanskan lippukin lie vanhin jokseenkin punainen lippu. Sitä seuraten voitosta voittoon, myös liikevoittoon. Sama vastuuttomuus sekä piirroksissa esitettäessä profeetta Muhammed terroristina kuin kuljetettaessa häneen uskovia siirtotyöläisiä.
- Jo Titanicissa köyhät siirtotyöläiset oli sijoitettu alimmille kansille.
Kun vajaat pelastusvälineet oli varattu yelmpien kansien väelle, alkantisilla oli vähän mahdollisuuksia pelastua. - Myös tuolla tanskalaisen ohjaamalla onnettomuuslaivalla pelastusvälineitä oli ihan liian vähän.

Kapteeni oli siis kallistellut humalaan, ja sitten kallistui laiva. Olisi ammattitaidon pitänyt riittää edes laivan pitämiseen pystyssä.
Päinvastoin hyvää merimiestapaa myös miehistö riensi ensimmäisinä vähiin pelastusveneisiin. Kapteeni pelastui siis Israeliin, siellä jokaisen uljaan tanskalaisen pakanaviikingn ystävä.

Jos siis kuulemasi ei ollut vain sinun uniasi. Vaan ovathan nuo profeetta Muhammedinkin terroristina esittävät piirrokset totta.

Ja niihin piirroksiin vielä. Kyse ei ollut siitä, että sananvapauden nimissä ylipäänsä profeetasta ja islamistakin olisi tehty pilaa. VAAN PROFEETTA ESITETTIIN TERRORISTINA. Moinen väitehän kenestä hyvänsä länsimaan, kuten Tanskankin, kansalaisesta, perättömänä koetaan hyvin loukkaavaksi, ajettuna asiana se on oikeudessa melkoisen korvauksen paikka. Entä kun kyseessä on 1.5 miljardin ihmisen profeetta?
Ihan sama asia olisi piirtää Jeesusta terroristina. Tai Buddhaa.

sipu250
Seuraa 
Viestejä408

Tanskalainen kapteeni ... Mossad ...

99% todennäköisyydellä puhdasta roskaa. Näillä tämmöisillä perättömillä huhuilla lukutaidotonta kansaa ruokitaan.

Todennäköisesti väite on muslimien tai heidän "ymmärtäjiensä" keksimä ja siten täyttä paskaa... mutta toisaalta, tanskalaisilla kapteeneilla on pitkät perinteet laivojen upottamisessa. Mm. Wasan (upposi Tukholman satamaan parin minuutin purjehduksen jälkeen vuonna 1628) kapteeni Söfring Hansson oli tanskalainen.

No hyvänen aika, eiköhän tämä ollut nk. huumoria... Viimeistään Mossadista olis pitänyt arvata.

Tosta aiheesta oli tv:ssä pieni katsaus 17 uutisissa. Sanoivat olevan Al-guidan levittämää propagandaa saadakseen muslimeilta tukensa terrorismille.

Al-gaidan ideana oli saada Israel sotkettua mukaan tähän onnettomuuteen, johon ei liity tiettävästi tahallisuutta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat