Seuraa 
Viestejä45973

Venäläiset geologit löysivät Uralilta vuonna 1992 nanospiraaleita, joiden iäksi on määritetty 100000-300000 vuotta. Spiraalit olivat vain .0003 - 3.0cm kokoisia. Pienimmät tuskin havaittavissa edes mikroskoopilla.

Spiraalit eivät ole luonnon muodostamia, vaan niiden valmistusta varten on täytynyt olla käytössä
todella edistyksellistä teknologiaa.

Suhtaudun hyvin skeptisesti siihen ajatukseen, että spiraalit olisivat 'alienien' aikaansaannoksia. Alieneista kun ei käsittääkseni toistaiseksi ole minkäänlaista näyttöä.
Mistä tässä nyt oikein voi olla kyse? Miten nanospiraalit löydettiin, jos ne hädintuskin ovat mikroskoopilla tarkasteltavissa?

Onko ihmiskunnan historiassa tapahtunut jotain täysin muuta kuin historiankirjat meille kertovat?

Valaiskaa hölmömpäänne, te pohdiskelijat ja asiasta enemmän tietävät!

http://www.associatedcontent.com/articl ... ce_of.html

kuva: http://media.photobucket.com/image/ural ... screws.jpg

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

salai
Seuraa 
Viestejä8710

Epäilisin suomalais-ugrilaista kieltä puhuneita alieneita, koska kuvahaku "nanospiral.jpg" tuotti tuollaisen:

Luultavasti kyseessä on alienien venäläisille toimittaman "Vanha Rulla" -supertietokoneen osa.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

luonnossa esiintyy ihan "luonnostaan" vastaavia ja muitakin ihanan symmetrisiä muodostelmia. ovatko mielettömän kauniit kristallikiteetkin alienien tekemiä?

kurremus
Seuraa 
Viestejä383

Alienit - pyh!

Minä luulen että on paljon todennäköisempää, että Putin&muut natsit tietävät paljon kehittyneempää teknologiaa kuin mitä tavan kansalle kerrotaan. Liekö kyseessä kylmän sodan salaisuudet tai jokin muu kummallisuus, mutta ennemmin uskon armeijan lennättävän ufoja Uralilla kuin joidenkin avaruusmiesten.

Mutta siitä viis, sillä tästä voisi myös maalailla toisenlaista maailmanmaisemaa.

Kirjoitan jonkunasteisella vakavuudella kun kirjoitan että uskon ihmiskunnan historian olevan vallan toisenlainen kuin mitä se minulle koulussa opetettiin. En välitä siitä, mitkä ovat väärän opetuksen syyt, mutta uskon että Pyramidit ja monet muut valtavat rakennelmat (joita löytyy myös merestä), ovat perua vanhemmilta ajoilta, ennen nykyisen kehityksen alkua.

Voisiko olla jopa niin, että yhdessä vaiheessa kehityshistoriaa myös suurin osa ihmiskunnasta on pyyhkiytynyt pois planeetan päältä? Luonnonmullistusten aiheuttamien sukupuuttojen jälkeen on taas noussut uusia sivilisaatioita... Mutta vain tietyt, tarpeeksi vahvasti rakennetut rakennelmat ovat jääneet vanhoista ajoista: Pyramidit, Maya temppelit ja sata muuta...

Tieto vanhoista ajoista on "hävinnyt" eikä se ole selvinnyt näihin päiviin asti.

Tai kenties joku tietääkin?

Onko kellään minkäänlaista ymmärrystä siitä, minkälaisia luonnonmullistuksia tapahtuu kun maan magneettiset navat vaihtuvat? Näinhän näyttää käyneen satoja kertoja maapallon historiassa tasaisin väliajoin, mikäli on merenpohjaan uskomista... Voisiko se johtaa elämän osittaiseen tuhoutumiseen maapallolla?

Ei kannata ottaa tosissaan, kunhan kirjoittelen.

Tyräpoika

Valaiskaa hölmömpäänne, te pohdiskelijat ja asiasta enemmän tietävät!Ota auton halogen polttimo, ja kurkista sisään. Sieltä löytyy lisää noita nanospiraaleja. Ei tarvitse siperian kautta kierrättää.

Rauni-Leena Luukkanen noita jo 80-luvulla esitteli, väittäen ettei moisia voisi ihmiset tehdä. Mutta aivan tavallisista lampuista noita löytyy...

Voihan olla, että venäläiset on löytäneet nanospiraali rakenteita. Hieman vaan ihmetyttää
miten niiden ikämääritys on tehty. Radiohiiliajoitus nyt ainakin on epäluotettava, jos määriteltävästä
aineesta ei löydy hiiltä. Useimmat muutkin iänmääritys menetelmät on hyvin pitkälti arvailuun
perustuvia. Toi halogeenilamppu teoria on näiden tietojen pohjalta ihan validi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat