Seuraa 
Viestejä45973

Palveleeko vallankumous mielestänne Libyan kansalaisia?

Jos katsoo mitä Gaddafi sai aikaiseksi Libyassa niin libyalaisten tulisi kunnioittaa tätä miestä kansansa vapauttajana ja hyvinvoinnin luojana eikä hirmuvaltiaana. Libya oli osa mustaa Afrikkaa ennen Gaddafin vallankumousta ja on nyt elintasoltaan sijoittuu toiseksi Afrikan maista. Gaddafin valtakauden aikana lähes lukutaidottomasta kansasta 83% tuli lukutaitoisia, ensimmäisen asunnon hankkimiseen valtio myönsi 50 000 dollaria avustusrahaa, pankin omisti valtio joka myönsi lainaa 0% koroilla, öljystä saatuja tuottoja jaettiin suoraan kansalle, polttoaineen hinta oli naurettavan halpaa ja energia ilmaista.

Nyt Gaddaf on syösty vallasta väkivaltaisesti, kidutettu ja tapettu.. kiitos länsivaltojen puuttumiselle konfliktiin.

Viimeisin tieto uuden hallinnon ensimmäisistä teoista: sharia laki on pantu voimaan. Onko tämä askel parempaan suuntaan? Ei Gaddaf ollut täydellinen hallitsija, mutta vaikea uskoa että ihmisoikeuksien näkökulmasta ollaan menossa ainakaan parempaan suuntaan.

Libyassahan on yhä rikkaat öljykentät.. Miksi NATO ei puutu muiden, kuten banaanivaltioiden konflikteihin? Missä öljy siellä NATO. Hinnalla millä hyvänsä.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat