Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Jos pitkittyneen flunssan tai muun infektion yhteydessä ilmenee alaselkäkipuja, onko kyse silloin jostain tulehdustilasta, joka vaikuttaa esim. munuaisiin? Voiko virtsatieinfektio tuntua selässä, muttei vatsan puolella? Onko alaselkäkivut yleinen oire infektioiden yhteydessä?

Kommentit (5)

väläys
Jos pitkittyneen flunssan tai muun infektion yhteydessä ilmenee alaselkäkipuja, onko kyse silloin jostain tulehdustilasta, joka vaikuttaa esim. munuaisiin? Voiko virtsatieinfektio tuntua selässä, muttei vatsan puolella? Onko alaselkäkivut yleinen oire infektioiden yhteydessä?Munuaiset on suunnilleen alimpien kylkiluiden kohdalla, jonne kirvelyä, lisääntynyttä virtsaamistarvetta ja alaselkäkipua aiheuttava virtsatietulehdus voi joskus harvoin levitä.

Tai sitten vain flunssa on ajanut sinut löhöilemään sohvalle puoli-istuvaan - ja selälle huonoon - asentoon. Flunssan takia olet viettänyt asennossa liikaa aikaa ja vältellyt liikkumista, joka lihaksia olisi välillä notkistanut.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Kyllä tulehdukset menee ohi itsestään, ei kannata huolestua.. munuaisiakin on kaksi kappaletta niin jos nyt toinen kuitenkin tuhoutuu niin onhan sitten vielä yksi.

くそっ!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat