Seuraa 
Viestejä45973

Kun Kuopiosta katsottuna vanha fysiikka sanoo aineen laajenevan lämmetessään, niin oikeasti ei vain olla tajuttu sitä, että atomien ytimissä tila on kuumasti tiheää.

Kun tuota kuumasti tiheää tilaa sekoittuu atomien väliselle alueelle, jossa on aina vähemmän lämmintä ja vähemmän tiheää, niin silloin tuo kuumempi ja tiheämpi vuorovaikuttaessaan viileämmän kanssa jäähtyy ja laajenee.

Me tosin koemme tuon lämpönä ja sehän on jo senkin takia loogisesti ajateltu, koska ainetta lämmitetään.

Mutta silti se juju on siinä, että kun aineen atomien väliselle alueelle pääsee sitä jolla ainetta lämmitetään eli uuden Kuopiolaisen fysiikan mukaan kuumasti tiheitä tilapaketteja, jotka jo itsekkin jäähtyessään laajenevat ja samalla sinkoillessaan atomien välisellä alueella

saavat atomien keskustasta kuumasti tiheämpää tilaa eli energiaa lisää atomien väliselle viileämmälle alueelle, jolloin tuo jo atomeissa ollut kuumasti tiheä tila eli energia laajeneekin jäähtyessään.

Savolaisen loogisen kauniin yksinkertaisesti galaksijoukotkin loittonevat toisistaan poispäin liikkumatta toisistaan poispäin juuri tämän takia.

1+1 = tähdet säteilevät kuumasti tiheitä tilapaketteja eli fotoneja, jotka avautuessaan saavat liike-energiaa

ja kun tähdet ovat säteilleet tilaansa eli energiaansa ja viilentyneet, niin kas kummaa, myös galaksijoukot ovat loitonneet toisistaan liikkumatta toisistaan poispäin.

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

[size=75:edghkj4a]Kannattaa varmaan vähitellen rajoittaa. Alat kohta itsekin uskomaan tuohon.[/size:edghkj4a]

Suosittelin siirtymään kiikkustuoliteorioinnista käytännön kenttätutkimukseen. Lämpölaajenemisen tutkimiseen kun ei tarvita kuin uuni, pakastin ja työntömitta.

Antoisia hetkiä toivottaen,

Deus Ex

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Deus Ex
Suosittelin siirtymään kiikkustuoliteorioinnista käytännön kenttätutkimukseen. Lämpölaajenemisen tutkimiseen kun ei tarvita kuin uuni, pakastin ja työntömitta.

Antoisia hetkiä toivottaen,

Deus Ex

En epäile hetkeäkään etteikö nuo kenttätutkimukset ole jo tehty moneen kertaan ja kyllä, uskon niihin,

mutta en usko sitä mihin tuon lämpölaajenemisen tällä hetkellä uskotaan perustuvan.

Koska atomien ytimissä on vielä paljon kuumempaa ja tiheämpää tilaa kuin lämmenneen aineen atomien ulkokehällä voidaan missään testissä edes saada aikaiseksi.

Itseasiassa vetyatomien ytimissä on vielä tänä päivänäkin sitä samaa alkuplasmaa, jota oli niissä energiakeskittymissä, mistä syntyivät meidän galaksit ja niihin meidän tuntemiemme aineiden atomit.

;):)

Edes atomipommissa ei saada raskaiden aineiden ytimistä sitä kuumasti tiheintä tilaa, joka ei ole läheskään yhtä kuumaa kuin vetyatomien ytimissä on, esille.

Koska atomipommissahan saadaan vain murto-osa tuosta energiasta joka atomeissa on, esille.

Loppuosa atomin ytimessä olevasta tilasta eli energiasta jää avautumatta ja näin jokainen jäljelle jäänyt atomin kuumasti tiheä ydin on astetta pienemmän aineen kokoluokan atomi, jolloin nuo astetta pienemmän aineen kokoluokan atomit ovat sitä meille vaarallista säteilyä.

Tiedä vaikka olemme luoneet uusia maailmankaikkeuksia posauttaessamme atomipommeja?

;):)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat