Seuraa 
Viestejä45973

Erepublik on yhteiskunta- ja sotasimulaattori, joka on toiminut jo vajaat neljä vuotta netin syövereissä. Pelissä kukin pelaaja edustaa yhtä eMaailman kansalaista, joka voi osallistua politiikkaan (liittyä puolueeseen, pyrkiä sen puheenjohtajaksi, pyrkiä puolueesta kansanedustajaksi ja osallistua päätöksentekoon tai jopa presidentiksi ja johtaa kokonaista yhteiskuntaa), liittyä sotilasyksikköön ja armeijaan (eSuomen puolustusvoimien lisäksi maassa toimii kaksi itsenäistä sotilasyksikköä) ja vaikka mitä muuta (oikeastaan vain mielikuvitus - ja pelimekaniikka - ovat rajana).

eSuomessa eletään tällä hetkellä kriittisiä vaiheita. En kaunistele tilannetta sen kummemmin. Olemme puolisen vuotta taistelleet rakasta etelänaapuriamme eViroa vastaan ja turpaan on tullut niin että moni kokenut suomalainen on lähtenyt karkuun ulkomaille ja liittynyt ulkolaisiin armeijoihin. Maamme puolustus on kärsinyt tästä huomattavasti ja asukaslukumme on tasaista tahtia kutistunut peli-ilon vähetessä - puolen vuoden jälkeen ei jaksa samalla tavalla hakata päätään seinään yhä uudelleen ja uudelleen. eViron kanssa on yritetty saada rauhaa aikaiseksi, mutta eihän sellainen heitä kiinnosta kun ovat vahvempia.

Ainoa mahdollisuus suomalaiselle yhteisölle on saada niin sanottu baby boom - eli uusien pelaajien suuri aalto ja olemme jo saaneet rutkasti uusia pelaajia viime viikolla, kun rekrytoimme ihmisiä ylilaudasta, tarvitsemme uusia pelaajia, jotta voimme antaa Virolle turpaan ja edes hetken aikaa nauttia rauhasta ja rakentaa raunioille entistä vahvemman eSuomen - jota virolaiset ja muut vihollisemme (mm. Ruotsi lännessä) eivät voi uhata.

Itse peliin voi käyttää vain pari minuuttia päivässä, mutta myös enemmän jos haluaa (riippuu ihan siitä miten haluaa peliä pelata). Nyt kutsunkin teidät mukaan testaamaan tätä peliä, jota itse olen pelannut sen alkupäivistä asti. Liittykää mukaan edes siksi että voimme antaa virolaisille pataan! Ehkä Viron jälkeen olisi jo Ruotsin vuoro, mutta moisesta emme voi vielä haaveilla niin kauan kun Viro pitää hallussaan valtaosaa alueistamme.

Peliin on lyhyessä ajassa liittynyt jo tuhansia pelaajia!

Liity: http://www.erepublik.com/en/referrer/Finlander93

Tulkaa eSuomeen ja liittykää vastarintaan eViroa vastaan!

PS. Ohjeita pelaamiseen saatte IRC kanavalta #Erepublik.fi Quakenetissä!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat