Seuraa 
Viestejä45973

Äänestetäänpä tästä kun kerran numeraaliarvoja ei NASA:lta löydy.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621

Onhan siellä tuota säteilyä mutta ei astronautitkaan sinne jääneet asumaan. Kuussa käyneet astronautit kärsivät kyllä säteilyn aiheuttamista silmäsairauksista josta keskustelua käytiin siinä varsinaisessa kuuketjussa.

http://science.nasa.gov/science-news/sc ... cataracts/

At least 39 former astronauts have suffered some form of cataracts after flying in space, according to a 2001 study by Francis Cucinotta of NASA's Johnson Space Center (see journal references below). Of those 39 astronauts, 36 had flown on high-radiation missions such as the Apollo Moon landings. Some cataracts appeared as soon as 4 or 5 years after the mission, but others took 10 or more years to manifest.Irene Schneider reports that 33 of the 36 Apollo astronauts involved in the nine Apollo missions to leave Earth orbit have developed early stage cataracts that have been shown to be caused by radiation exposure to cosmic rays during their trip.[73] At least 39 former astronauts have developed cataracts; 36 of those were involved in high-radiation missions such as the Apollo missionshttp://en.wikipedia.org/wiki/Moon_landi ... y_theories

Äänestysvaihtoehdot ovat taas mielettömät. Säteilyn määrä riippuu siitä ajasta mitä säteilyvyöhykkeellä vietetään. Ihan välittömästi sitä ei muutu grillimakkaraksi tai astronautille liskonhäntää kasvamaan.

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081

Sanoisin, että myös täällä maassa on tappava määrä säteilyä. Seuraavaksi kai pitäisi määritellä mille/kelle määrä on tappava ja missä aikayksikössä.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Höh. Ihmisen aiheuttaman kasvihuoneilmiön aiheuttamiin ongelmiinkin saadaan ratkaisu huutoäänestyksellä. Miksei sitten tähänkin. On sentään paljon yksinkertaisempi asia.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä40557

Määrittele ensin mitä tarkoitat tappavalla säteilyllä. Säteilyn tappavuus riippuu nimittäin hyvin oleellisesti altistusajasta. Muutaman päivän Kuussa kekkuloi hyvinkin, mutta jos siellä alkaa asumaan ilman erityistä suojaa, tuskinpa kannattaa myöntää henkivakuutusta.

o_turunen
Höh. Ihmisen aiheuttaman kasvihuoneilmiön aiheuttamiin ongelmiinkin saadaan ratkaisu huutoäänestyksellä. Miksei sitten tähänkin. On sentään paljon yksinkertaisempi asia.Planeetta Venuksella on valloilleen päässyt kasvihuoneilmiö. Lämpötila pinnalla on lähes 500 astetta celsiusta. En usko, että kukaan ihminen on vastuussa tästä, edes Celsius. Samoin ei Maassakaan ihmiset ole aiheuttaneet ilmastonvaihteluja. Ne tulevat ja menevät riippumatta ihmisten puuhasteluista.

Mouho
Seuraa 
Viestejä2673
IFEUN_2.0
En ymmärrä, miten tähän asiaan saataisiin ratkaisu äänestyksellä.Kyllä se todellisuus sitten mukautuu meidän äänestystulokseen, kunhan kuulee siitä.

*Enää et ole Se, mikä alkoi lukea tätä virkettä.
.....................enkä minäkään ole oikeasti Mouho.

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Minä äänestän, että jos Venukseen "merenpinnan tasolla" olisi 1 atmosfääri, (eli standardi-ilmakehä 1 aty / 98066kPa) kaasukehän paine, olisi se ikävä realiteetti kovimmille "karanneen kasvihuoneilmiö" ilmiön vanhemman polven kasvihuonekaasumaailmanlopun julistajille. Lämpösäteily ei olisi silloin tappava siellä.

Kuussa menee kyllä terveys erittäin nopeasti päivän puolella oleillessa koska Aurinko.

Eikös tukikohtaa suunnitella navalle jossa vesijäätäkin on? Kun kraateri valitaan oikein, voidaan ikipimeään kraateriin peileillä valaista normi vuorokausi kautta koko kuun vuoden ja vuorokausien. Siitä saadaan katkeamaton lämpö- ja sähköenergiavirta habitatille, psyykeelle tärkeä vrk. rytmi, sekä myös välttämättömien hyötykasvien tarvitsema valo ja vuodenaikavaihtelu.

Asiasta en mitään tiedä, mutta noin minä asiaa alkaisin toteuttaa. Paetaan siis vastuusta.

- Ubi bene, ibi patria -

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat