Seuraa 
Viestejä45973

Niin voiko sormusta pienentää.
Satun tietämään että kultasormusta voi "venyttää", mutta kyseinen sormus joka saisi olla pienempi on hopeaa, ja sormuksessa on kuvio jonka en haluaisi rikkoutuvan.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Kun nimenomaan ei palaa oteta kyseisestä sormuksesta pois.
Kuvio menee ketuiksi jos näin tehdään.
Onnistuu vai ei onnistu?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Edellisessä viestissäni linkitin ketjuun, jossa mainitaan näin:
Kivettömiä sileitä sormuksia voidaan pienentää jonkin verran myös supistamalla eli puristamalla runkoa pienemmäksi -tosin ei flakkarunkoisia, koska niiden muoto pyöristyy operaatiossa. Koon muuttamista soikeaksi puristamalla en ole kuullut Suomessa tehtävän, eikä se missään nimessä ole kelvollinen tapa pienentää sormusta.

Eli kivettömiä sormuksia voidaan pienentää mutta käsittäisin tuosta, ettei rajattomasti.

eli ONNISTUU

Eiköhän kannata marssia sormuksen kanssa kysymään kultasepänliikkeestä. Tapauskohtainen juttuhan toi varmasti on ja riippuu nimenomaan monessakin suhteessa tästä kyseisestä sormuksesta - ja siitä, miilaisen lopputuloksen haluaa. Samalla selviää muutostyön hinta-arvio, joka kai vaikuttaa osaltaan siihen, onko muutostyö mielekäs.

Jessusteippiä vaan tarpeeksi monta kiehkuraa sormuksen sisäpintaan, niin lakkaa hölskymästä. Saksia kannattaa käyttää apuna, niin mahtuu sormi vielä hanskaankin.

EV+
Seuraa 
Viestejä772

Ei hopeasormuksia kannata pitää saatika pienentää. Ripusta sormus kaulaan (osta tähän tarkoitukseen kultaketju rahoilla jotka säästyivät kun et pienennyttänyt sormusta) tai lihota itsesi kuosiin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat