Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Elämme maailmassa, jossa mikään tuntemamme ei ole ennallaan. Varmastikaan kukaan ei ole voinut välttyä huomaamasta, että todellisuutemme on muuttumassa nopeampaan tahtiin, kuin koskaan aikaisemmin nykyisen ihmiskuntamme historiassa. Kaikki pelon ja erillisyyden varaan rakennetut instituutiot ovat nykyisin suuressa kriisissä – taloudelliset, poliittiset, sosiaaliset kuin myös uskonnolliset.

Sopiikin kysyä: Mitä on tapahtumassa? Onko koko maailma tullut hulluksi tai mennyt sekaisin? Kuinka ihmiskunta kykenee selviytymään edessä olevista haasteista, kun nykyisetkin tuottavat suuria vaikeuksia? Kun tarkastelemme asiaa tarkemmin, niin maailma ja ihmiskunta ei suinkaan ole tulossa hulluksi. Sen sijaan maailma ja ihmiskunta on tulossa vihdoin järkiinsä. Olemme tekemässä todellisen tietoisuuden kvanttihypyn uuteen todellisuuteen - ilman poliitikkojen ja pankkiirien valtaa.

Mistä sitten kiikastaa ja miksi asiat ovat huonosti?

Suurta massaa pidetään ns. oravanpyörässä 8-16 työrumbassa päivästä toiseen ja heidät pakotetaan siihen erinäisten verojen ja lukuisten muiden maksuvelvoitteiden muodossa. Pelko asunnon menettämisestä ja perheen elättämisen epäonnistumisesta pitää heidät samassa kaavassa vuodesta toiseen kuin robotit ikään. Poliitikot ovat suuren ihmismassan tapaan orjia, robotteja, työkaluja tai välimiehiä, mutta heillä vain sattuu olemaan enemmän vapauksia kuin normaaleilla tavan tallaajilla.

Heidät "valitaan" vaaleilla, mutta todellisuudessa vaalikampanjoiden takana pyörii erittäin suuri määrä rahaa, joilla ennalta valitut henkilöt lobataan virkoihinsa. Maa-planeettaa hallitsevat lukuisten eri maiden varjohallitukset, joilla on omat tulonlähteensä, omat ilmavoimansa ja laivastonsa. Heillä on mahti toteuttaa omia ideoitaan, siitä mitkä ovat ”kansallisia intressejä”. Heidän toimintatapansa ovat usein vailla kontrollia ja jopa lakien yläpuolella. Karu totuus on se, että elämme Matrix-elokuvan kaltaisessa yhteiskuntarakenteessa. Suuri ihmismassa nukkuu, eivätkä he tajua olevansa orjia.

Kun kadulla tekee pienimuotoista galluppia siitä mitä raha on, niin suurin osa ihmisistä ei edes tiedä sitä tosiasiaa, että raha on pohjimmiltaan velkaa ja koko talousjärjestelmämme on rakennettu velan varaan. Ilman velkaa ei olisi rahaa ja ilman rahaa ei olisi velkaa. Sen sijaan että valtiot loisivat oman rahansa, niin se nykyisen järjestelmän mukaisesti luodaan kirjaimellisesti tyhjästä ja vieläpä yksityisessä omistuksessa olevissa pankeissa.

Talouskriisejä on nähty monella rintamalla ja nyt edessämme häämöttää armottoman valuuttasodan huipentuma, kun valtiot pyrkivät kilvan devalvoimaan omaa valuuttaansa omien vientituotteidensa tukemiseksi. Suurin kädenvääntö tullaan näkemään seuraavien 12 kuukauden aikana USA:n dollarin ja euron välillä. Kaikesta tästä on seurauksena kullan hinnan räjähdysmäinen kasvu, sekä kuluttajatuotteiden hinnan hidas, mutta sitäkin varmempi nousu inflaation muodossa.

Yhteiskunnassamme kaikki tuntuisi rakentuvan kilpailun ympärille. Kouluissa ja opiskelumaailmassa kilpaillaan arvosanoista, suosiosta ja opiskelupaikoista, liikunnasta puhumattakaan. Työmaailmaan siirryttäessä kilpailu vain kovenee ja vain ne "parhaimmat" pääsevät haastattelun kautta kokemaan lisäkilpailua työyhteisössä. Kun kotiin päästään, niin täytyy taas lähteä kilpailemaan harrastusten pariin. Kun sieltä kotiudutaan, niin kilpaillaan naapurin kanssa siitä kummalla on hienompi auto
tai kukkapenkki. Sopiikin esittää kysymys: Miksi kaikesta on muodostunut kilpailua? Elämän ei kuulu olla kilpailua, eikä sen ole koskaan ollut tarkoituskaan olla kilpailua. Ainakaan sillä tasolla, jollaisena se ilmenee yhteiskunnassamme tänä päivänä.

Mihin tällainen yhteiskuntamalli johtaa suuremmassa mittakaavassa? Vähintään 2-3 krt/vko pitää "nollata" aivonsa, että kestää taas seuraavan viikon oravanpyörässä ja kykenee raatamaan orjan lailla 8-16 duunissa. Illan kohokohta on salkkarit, kauniit ja rohkeat tai jokin tosi-tv ohjelma, kuten Bigbrother tai Talent. Kun stressi alkaa kasaantumaan ylitse pääsemättömäksi, niin pitää kuunnella aggressiivista metallimusiikkia (joka suomessa on ollut pitkään muoti-ilmiö), että aivot saa edes hetkeksi narikkaan. Kun tämäkään ei toimi, niin lähdetään baari-illan jälkeen ärhentelemään naapureille, omille perheenjäsenille tai haastetaan riitaa snägärijonossa. Jos onnistuu kaatokännissä vielä pystyssäkin pysymään, niin aletaan projisoimaan omaa huonoa oloaan vaikkapa toista rotua tai vähemmistöä edustavaan henkilöön, joka kadulla sattuu vastaan tulemaan.

Maailmassa on monia asioita joita emme täysin ymmärrä. Elämän salainen toiminta on piilotettu silmiemme eteen, aivan kuten teatteriesitys. Teatterin lava on verhottu mustalla kankaalla ja verhoilla, siellä on valaistus ja kaikenlaista oheisrekvisiittaa, jonka tarkoituksena on hypnotisoida katsoja keskittymään lavalla oleviin hahmoihin ja tapahtumiin. Elämässä on miljoonia asioita ja silti huomiomme on keskittyneenä päivittäisen elämämme ihmeellisyyksiin ja draamaan sen ympärillä, aivan kuin meillä olisi tietty rooli, jota vedämme ennalta määrätyn käsikirjoituksen muodossa.

Varhaisesta nuoruudesta lähtien meidät on opetettu luopumaan verhojen taakse kurkistamisesta ja aikuisuudessa emme enää edes muista että verhot ovat olemassa. Tiede puolestaan kertoo meille ettei verhon olemassaoloa voida tieteellisesti todistaa ja uskonnot kertovat meille verhon olemassaolosta, mutta sanovat että se on tuntematon. Tuntemamme viisi aistia – maku, haju, näkö, kuulo, tunto saavat meidät tuntemaan tämän maailman todelliselta. Näemme esineiden ja asioiden kiinteyden ja tunnemme olemassaolon aistiemme avulla. On siis hyvin vaikeaa kieltää näkemämme olemassaoloa. Kaikki näyttää todelliselta ja emme koskaan kyseenalaista todellisuutta.

Rakennetaan yhdessä parempi Suomi - ilman Eliittiä ja pankkiireja http://iirisiines.puheenvuoro.uusisuomi ... ankkiireja

Kommentit (3)

No hyvä ,että asia valkenee. Kukahan Suomeakin oikeasti hallitsee?
Pieni vihje.
Johan Vilhelm Snellman kääntyi tunnetun frankfurtilaisen pankkiirin, vapaaherra C. von Rothschildin puoleen, pyytäen häntä järjestämään 6 miljoonan lainan. Rothschild ehdotti tavanomaista käytäntöä, obligaatioiden myymistä, mutta Snellman totesi, että siihen menisi niin pitkälti aikaa, että sitä ennen Suomen kansa olisi kuollut nälkään. Rothschild antoi sitten lainan omista varoistaan.
(“Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws.")

Olisiko meidänkin aika ottaa kansalaisina vastuu itsestämme ja valita meille sellaiset päättäjät, jotka oikeasti hoitavat meidän asioitamme kuten kuuluisi: By the People, For the People, With the People. Timo Soini presidentiksi ja rosvoeliitille kenkää.

Joo, "rötösherrat kuriin", eiku hetkinen, oliks ton joku joskus...
Liittyköhän tämä seuraava vielä tuohon, kun oli siinä jutun lomassa linnkkiä?

Mikä ihmeen Starchild? Starseed? Wanderer? Tähtilapsia (starchild / starseed) voidaanluonnehtia vanhoiksi sieluiksi, jotka ovat kotoisin toiselta planeetalta, tähdistöstä taikokonaan eri galaksista.
He ovat
siis toisin sanoen
Extra Terrestrial (E.T) sieluja ihmisenkehossa
.
Pääasiassa he tulevat neljännestä, viidennestä ja kuudennesta ulottuvuudesta
.

Suurin osa on kuitenkin tullut kuudennesta ulottuvuudesta, koska Maahan syntyminen ontodellinen haaste ja edellyttää suurta mielenpuhtautta ja rohkeutta. Vaarana on alkuperäisentehtävän unohtaminen ja karman kerääminen, mikä aiheuttaa tempautumisen mukaan jälleensyntymisen kiertoon

noone
Seuraa 
Viestejä577
Liittynyt20.3.2011
jennivain
Miksi kaikesta on muodostunut kilpailua? Elämän ei kuulu olla kilpailua, eikä sen ole koskaan ollut tarkoituskaan olla kilpailua. Ainakaan sillä tasolla, jollaisena se ilmenee yhteiskunnassamme tänä päivänä.
Elämä ja evoluutio perustuu kilpailuun, jatkuvasti ja kaikkialla. Ihmisillä kilpailu saanut vain rönsyilevempiä muotoja, mutta edelleen kilpaillaan luonnonvaroista, elintilasta, sosiaalisesta asemasta yms. "luonnollisesta".

Kilpailusta voi jättäytyä pois, mutta luonnon kannalta se on sama asia kuin luovuttaminen ja häviäminen.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat