Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Turhanpäiväinen juttu, mutta oli pakko laittaa kun oksennus valui silmistä.
http://www.iltalehti.fi/perhe/2011071214043752_pr.shtml

Nordean sijoitusstrategi Lippo Suomisen mukaan Suomessa tulee eniten miljonäärejä ihmisistä, jotka tekevät hyväpalkkaista työtä ja elävät säästäväisesti.

No shit Lippo, olet nero.

Kommentit (7)

Carloz
Mikä sai sinut voimaan pahoin? Kateus kenties?
Lähinnä se, että joidenkin mielestä tarvitaan Nordean sijoitusstrategi kertomaan että 1 on 1.

On todella olemassa toimintatapoja, jotka saavat toimijansa taloudellisen varallisuuden kasvamaan ja toisia toimintatapoja, jotka toimivat toisinpäin.

Ja tämä on jokaisen oma valinta. Ei riipu tuloista.

Pinky&Brain
Carloz
Mikä sai sinut voimaan pahoin? Kateus kenties?
Lähinnä se, että joidenkin mielestä tarvitaan Nordean sijoitusstrategi kertomaan että 1 on 1.

Startegeja pyrkii jutulle tuon tuostakin, piruako ne minua ahdistavat. Puhelin soi ihan tarpeeksi muutenkin. Pitäisi varmaan tekaista joku maksamaton pikavippi, niin loppuisi tuo ahdistelu. Jaa, mutta eihän se käy, kun on asuntolainaa. Vai voisiko sitä tasapainoilla luottohäiriön rajoilla?

Pinky&Brain
Carloz
Mikä sai sinut voimaan pahoin? Kateus kenties?
Lähinnä se, että joidenkin mielestä tarvitaan Nordean sijoitusstrategi kertomaan että 1 on 1.Ok. Sinänsä typerä sijoisstrategi, jos kehottaa ihmisiä vain elämään säästäväisesti. Luulisi hänen pää märkänä koettavan myydä Nordean sijoitusinstrumentteja.

Carloz

Ok. Sinänsä typerä sijoisstrategi, jos kehottaa ihmisiä vain elämään säästäväisesti. Luulisi hänen pää märkänä koettavan myydä Nordean sijoitusinstrumentteja.Toivottavasti hän ei ole firmansa business-strategi, koska sijoitusinstrumentteihin turvautuminen vaatinee pientä riskinottoakin, ei pelkkää säästäväisyyttä. Jokuhan voi yltyä säästäväiseksi vaikkapa juuri siinä, ettei osta rahasto-osuuksia.

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845
Liittynyt1.2.2010

Euroon siirtyminen oli paha isku monelle kun oli "siinä rajoilla" miljonäärin uralla. Ensin oli miljonääri ja seuraavana aamuna miltei persaukinen luuseri.

No. Nyt kun paukasee kunnon inflaation käyntiin, niin miljonäärejä tupsahtelee taas kuin sieniä sateella. Jossain vaiheessa tehdään rahauudistus jälleen kerran ja taas miljonäärejä putoaa kelkasta massoittain.

Ostinpa kerran muutamia aikoja sitten nahkatakin Pietarissa, joka maksoi 700 000 ruplaa. Eli miljonäärikamaa. Housut tuohon ja kengät niin oli miljoonakuteet päällä. Inflaatio on iloinen asia.

- Ubi bene, ibi patria -

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat