Seuraa 
Viestejä8135
Liittynyt9.9.2005

[size=85:12ijvpe0]Media*] on herkutellut pitkään mahdollisuudesta, jossa Israel hyökkää Iranin ydinvoimaohjelman kimppuun - itsepintaiset huhut liikkuvat juutalaisten houkuttelutarjouksista saada hyökkäyskoalitioon tuhoamishaluisia kumppaneita - kumppaneita, jotka haluavat ylläpitää vapaata maailmaa.[/size:12ijvpe0]

[ ... Merkavan**] kuljettaja Gazan kaistaleella saa ohjeet taisteluvaunun päälliköltä kääntää vaunua suuntaan, jossa sijaitsee arvioitu jihad-taistelijoiden pesäke. Pesäkkeen valokyltti kertoo sen olevan alueellinen terveysasema - juutalaisten mielestä jihadistit kätkeytyvät siviilien sekaan. Taisteluvaunun lataaja painaa nappia ja ammukset tuhoavat terveysaseman - 23 kuollutta, joista lapsia oli 13 ...***] ]

Tänään ammattisotilaat etsivät Afganistanin vuoristossa kohta olemattomia al-qaidalaisia - siksi tehokkaasti "ammattina sota" - amerikkalaiset ovat likvidoineet suurta pahaa, jonka arvellaan olevan yli 3000 siviilimurhan takana, kun matkustajalentokoneet ohjattiin WTC kaksoistorneihin. "Silmä silmästä ja korva korvasta" - näin jo kuningas Hammurab määräsi kauan sitten.

USA on pallomme eniten sotaa käyvä maa - sen asevoimavarustelubudjetti on yhtä suuri kuin kuusi seuraavaa maata yhteensä. Natoa johtava USA on tappanut eniten siviilejä omien rajojensa ulkopuolella, aina vuodesta 1942 lähtien. USA on käynyt miltei yhtäjaksoisesti sotaa näihin päiviin saakka, vaikka kaikkien suurien yhteenottojen jälkeen voittajatkin sanovat - "Ei enää koskaan".

USA:n aseteknologioiden käsikassara ja koekäyttäjä on Israel

Juutalaiset ovat operoineet tappaen lähialueillansa, kansainvälisillä merialueilla, suvereenien maiden alueilla ja syvällä maanisesti vihattujen vihollisten alueilla - ilman mitään todellisia konkreettisia seuraamuksia kansainväliseltä yhteisöltä 1].

Israel saa tuhota ja tappaa, koska sen olemassaolo on uhattuna ainoana ydinasevaltiona Lähi-idässä. Israel on sotakone, jossa asevelvollisuus on kaikilla. Israel on USA:n uskollinen liittolainen ja USA estää kaikki ne toimenpiteet, jotka uhkaavat Israelia, kuten palestiinalaisvaltion "liian aikaiset" itsenäistymishankkeet.

Sota on ihmiskunnan pakollinen ominaisuus,
jossa paineet puretaan 2] ja aseteknologiat testataan. Israel on USA:n aselaboratorio. Kaksinapaisuuden vallitessa, kun vielä Neuvostoliitto kumisutteli sotarumpujaan, piti Neuvostoliitto omia vasallejaan lähialueillansa ja miltei USA:n takapihallakin [CUBA] 3]. Molemmilla suurvalloilla oli päämääränsä ja ne olivat miekkojen kalisuttelu pelotteeksi.

Totalitääriset muurahaisetkin kolonnioidensa rajavyöhykkeillä "kalisuttelevat näennäismiekkojaan", jottei juuri meidän reviirille tultaisi. Sota on aina reviiripuolustusta, ja hyökkäystä toisen reviirille. Muurahaispopulatioiden biomassa on suunnilleen ihmiskunnan kokoinen - muurahaiset ovat noin 100 -kertaa pidemmän evoluution "lopputulema" kuin keskeneräinen ihmiskunta.

Tänään maailmassa on vain yksi todellinen globaali sotilasmahti

USA:n ammatti on sota, jossa maailmanpoliisina kuritetaan demokratian uhkaajia ja -rikkojia. Demokratian puolustus tappaa enemmän siviilejä kuin ammattisotilaita. Siviilit kantavat demokratiahyveiden taakkaa ja maksavat sen ylläpidon hinnan, jotta poliitikot voivat ylläpitää omaa sanaansa "demokratia" - valtansa tueksi.

Ammattina sota - on kutsu väkivallalle,
joka on saanut edustuksen ja hyväksynnän. Kirkko siunaa aina sodat, jos sen reviirille 4] on "tunkemassa" kilpaileva jumaluus tai vääräoppinen usko ikuiseen elämään. Sota lopettaa ikuisen elämän, tai sitten se on oikotie vilvoittavien vetten äärellä. Sota siunataan ja tappaminen hyväksytään meillä lännessä, kunhan on vain tieto pahuudesta, joka kumpusi muun muassa Saddamista, Gaddafista ja bin Ladenista. Rikolliset teloitetaan ja käskyksi huudetaan demokratiaa mausteeksi. Kun Saddam tappoi, niin Saddamkin piti tappaa.

Sotaiset suomalaiset?

Suomessa tunnetutkin poliitikot, kuten eurooppa-brysselministeri Alexander Stubb [Kok.], joka korskui Libyan USA -pommitusten alkaessa: "ME pommitamme, ME tuhoamme" [YLE uutisointi, 2011]. Näin kävi; USA ja Nato pommittivat ja tuhosivat - enemmän libyalaisia siviilejä kuin Gaddafin pahoja kätyreitä - Gaddafin palkkaamia sotilaita. Gaddafi halusi puolustaa yksinvaltaansa - valtaa, jolla hän oli rakentanut Libyan ja muun muassa kouluttanut korkealle kansansa - öljyrahoilla, joita myös suuntasi "ahneiden markkinatalousmaiden" kurittamiseksi, tappamalla lähinnä siviilejä, epäsuorasti [Lockerbie].

USA ei tapa vain epäsuorasti,
se tappaa suoraan ja kiertelemättä. USA pudotti atomipommit Japaniin, USA massapommitti Saksan kolmannen valtakunnan kaupungit, USA pommitti Vietnamin, Koreat, ja monet muuta maat - tuloksena miljoonia tapettuja siviilejä - jo pelkästään Vietnamissa yli miljoona. Amerikan kotka pitelee nuolia kynsissään - se on merkkinä ammatista, joka on sota.

Tappaminen on populaatiovähennys,
jolla ei ole ollut juurikaan tilastollista merkitystä jälkipolville. Tappamisesta jälkeen jääneet ovat lisänneet lisääntymistään. Nyt valkoinen mies, joka Euroopassa ja Yhdysvalloissa lisääntyy vähemmän kuin ahkerat vierasperäiset ja alusmaalaiset, kuten eurooppalaiset löytäretkeilijät ryöstämiensä maiden alkuasukkaita kutsuivat. Jo löytöretkeilijät toivat käsitteen "ammattina sota", kun ristillä ja miekalla kuritettiin vieraita saadakseen varallisuutta eurooppalaisten kuninkaiden aarrekammioihin.

Sota on läsnä aina, ellei fyysinä silpomisena,
niin vähintäänkin henkisenä naapurisotana, perhesotana, veljessotana, sukulaissotana, perintöriitasotana, työpaikkasotana, tittelisotana - ja jatkuvana riitana, kun joku uhkaa omaa reviiriä - niin perheenä, sukuna, plantaashina, omistuksena, työnä, uskontona, kulttuurina, kielenä ... loputon lista, josta riittää aineksia ylläpitää käsitettä "ammattina sota".

Ei enää koskaan, mutta "koskaanhan ei pidä sanoa: "Ei enää koskaan".

[size=85:12ijvpe0]*]
Helsingin Sanomat 5. marraskuuta 2011 - B4, toimittaja Leo Pugin

**]
Merkava on Israelin armeijan "omakehittämä" amerikkalaisperustainen panssarivaunu, jota käytetään paljon mm. Gazan kaistaleella - gazalaisilla ei ole vastaavia, ne ovat kielletty, koska niitä voitaisin käyttää juutalaisia vastaan.

***]
"Gazan kaistaleella on meneillään kohdistettu kansanmurha" ~ http://ilkkaluoma.vuodatus.net/blog/175 ... nsanmurha/ ----![BLOG/IL_vuodatus]

1]
Laaja tavallisten kansalaisten keskusteluketju Tiede -lehden Keskustelupalstalta - yli 8400 kommenttia ja vajaa puoli miljoonaa lukukertaa. Kertoo myös sen, että aihe on meillä Suomessakin arka ja herättää intohimoja puolin ja toisin "Eikö Israel näe rauhanmahdollisuutta muurinsa takaa?" ~ historia-kulttuurit-ja-yhteiskunta-f13/eiko-israel-nae-rauhanmahdollisuutta-aitansa-takaa-t7703.html ----![TIEDE/Kesk/IL]

2]
"Ihmiskunta vaatii aina sotansa" ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi ... o-valmiina ----![US_P/IL]

3]
Fidel Castron Kuuba - piikki amerikkalaisten takapuolessa "Länsimaalaisittain pysähtynyt Kuuba teki ennätyksen" ~ http://ilkkaluoma.vuodatus.net/blog/117 ... nnatyksen/ ----![BLOG/IL_vuodatus]

4]
Reviiritaistelu - "Reviirien ja rajojen avaaminen sekoittavat veren, kulttuurit, uskonnot, kielet ja tavat" ~ http://ilkkaluoma.blogspot.com/2008/01/ ... minen.html ----![BLOG/IL_blogspot][/size:12ijvpe0]...

Ilkka Luoma

[size=85:12ijvpe0]SENT
Cc: martti.ahtisaari@cmi.fi ; presidentti@tpk.fi ; jussi.niinisto@eduskunta.fi ; ossi.sandvik@perussuomalaiset.fi ; mikael.jungner@sdp.fi ; taru.tujunen@kokoomus.fi ; jyri.hakamies@tem.fi ; ari.puheloinen@mil.fi ; leo.pugin@hs.fi ; jussi.halla-aho@eduskunta.fi ; teuvo.hakkarainen@eduskunta.fi ; heidi.hautala@formin.fi ; erkki.tuomioja@formin.fi ; alexander.stubb@formin.fi ; timo.soini@eduskunta.fi ; seppo.kaariainen@eduskunta.fi ; paivi.rasanen@intermin.fi ; stefan.wallin@defmin.fi
Sent: Saturday, November 05, 2011 7:48 AM
Subject: RESERVILÄISMIELIPIDE - "Ammattina Sota"[/size:12ijvpe0]...

Ammattina sota
[size=50:12ijvpe0][8474/475967][/size:12ijvpe0]

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Sivut

Kommentit (20)

Israel on tilastojen perusteella uudistanut Hammurabin lakia:

"Tuhat arabisilmää yhdestä juutalaissilmästä."

Eikä kannata unohtaa uusinta jenkkisarjista nimeltä Kapteeni Israel. Jokaisen vanhemman tulisi lapsilleen se tilata. Kapteeni Amerikan velipuoli tappaa paskamaisia arabeja Daavidin tähti toisessa kädessä ja kynttelikkö toisessa kädessä. Siionismin nimeen vannoen, todellisuutta kaihtaen ja omaa tilalle luoden.

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä8135
Liittynyt9.9.2005
Armitage
Israel on tilastojen perusteella uudistanut Hammurabin lakia:

"Tuhat arabisilmää yhdestä juutalaissilmästä."

Eikä kannata unohtaa uusinta jenkkisarjista nimeltä Kapteeni Israel. Jokaisen vanhemman tulisi lapsilleen se tilata. Kapteeni Amerikan velipuoli tappaa paskamaisia arabeja Daavidin tähti toisessa kädessä ja kynttelikkö toisessa kädessä. Siionismin nimeen vannoen, todellisuutta kaihtaen ja omaa tilalle luoden.


...

Mossadin silmä ulottuu kaikkialle. Ei tulisi negatiivisesti arvioida jumalan valittua juutalaiskansaa, jolle on luotu ainutlaatuinen "lupa tappaa" ominaisuus. Maailma on nyt vaan sellainen, että tietyillä tahoilla on "ikiaikaisia nautintaoikeuksia" ...

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

jussipussi
Seuraa 
Viestejä42594
Liittynyt6.12.2009
Ilkka Luoma
Kun Saddam tappoi, niin Saddamkin piti tappaaKun jenkit tappa niin jenkkejä pitäsi tappaa, minkäverran ois sopiva ja demokraattinen määrä?

jussipussi
Seuraa 
Viestejä42594
Liittynyt6.12.2009
Ilkka Luoma

Mossadin silmä ulottuu kaikkialle. Ei tulisi negatiivisesti arvioida jumalan valittua juutalaiskansaa, jolle on luotu ainutlaatuinen "lupa tappaa" ominaisuus. Maailma on nyt vaan sellainen, että tietyillä tahoilla on "ikiaikaisia nautintaoikeuksia" ...

Älä nyt he ovat aina historian saatossa kärsineet ja siksi saavat kostaa loppuajan..?

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä8135
Liittynyt9.9.2005
jussipussi
Ilkka Luoma

Mossadin silmä ulottuu kaikkialle. Ei tulisi negatiivisesti arvioida jumalan valittua juutalaiskansaa, jolle on luotu ainutlaatuinen "lupa tappaa" ominaisuus. Maailma on nyt vaan sellainen, että tietyillä tahoilla on "ikiaikaisia nautintaoikeuksia" ...

Älä nyt he ovat aina historian saatossa kärsineet ja siksi saavat kostaa loppuajan..?...
kuten 1960 -luvun lopulla Norjassa, jossa Mossad murhasi täysin viattoman sivullisen terroristina, eikä Mossadin agentteja edes asetettu mihinkään syytteeseen, vain pieni moite diplomaattitaholla. USA esti norjalaisten protestoinin [?], onhan Norja Natomaa.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

kurremus
Seuraa 
Viestejä383
Liittynyt28.8.2011

Mitä vikaa tuossa kirjoituksessa oli?

Aivan tästä maailmasta olevaa sotakritiikkiä.

Mua vaan ihmetyttää miks meiän pitäis suvaita sellasta, ja miks politikkojen pitää ola niin munattomia kaiken tälläisen kanssa? Jos ihmisoikeuksia rikotaan, silloin ei olla yhteyksissä.

Reifengas
Seuraa 
Viestejä3419
Liittynyt30.5.2010

Jotkut sanovat, että meitä ihmisiä on ihan liikaa tälle pallolle.

Jos joku sitten harventaa semmoisena puutarhurhina, niin mikä on vikana? Ei puutarhurin tarvitse mikään taivaallinen olla. Maallinen on parempikin, kun sille voi panna kampoihin, jos siltä tuntuu.

Rinnan rikkahat ajavat,
käsityksin köyhät käyvät.

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä8135
Liittynyt9.9.2005
Reifengas
Jotkut sanovat, että meitä ihmisiä on ihan liikaa tälle pallolle.

Jos joku sitten harventaa semmoisena puutarhurhina, niin mikä on vikana? Ei puutarhurin tarvitse mikään taivaallinen olla. Maallinen on parempikin, kun sille voi panna kampoihin, jos siltä tuntuu.
...
Mitä tuumaat hollantilaisten kehittämästä tappajaviruksesta - onpa muuten mielikuvituksellinen nimi viruksella! Mikähän noiden viruksien todellinen tehtävä on?

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Nyt karkaa hieman mutta miksi aina vain kritisoidaan jenkkejä ja Israelia? Eikö kukaan muka ole huomannut mitä tuo meidän rakas itänaapurimme tekee ja on tehnyt, vai eikö se vaan ole muodin mukaista arvostella Venäjää?
Itsehän ylitän itärajan vasta kun siellä on jotain näkemisen arvoista: Nevan pinta on peittynyt venäläisten mätänevistä ruumiista, poltettujen lasten roviot savuaa Pietarin katujen varsilla ja jokaisessa katulampussa roikkuu hirtettynä paikallinen maatuska. Hymyilisin ja toteisin hiljaa oikeuden tapahtuneen. Saattaisinpa vaikka rahallisesti tukea Tsetseeni "terroristeja" jos olisi yhtään mistä irroittaa.

Reiska
Seuraa 
Viestejä5304
Liittynyt6.5.2007
Mikar
Nyt karkaa hieman mutta miksi aina vain kritisoidaan jenkkejä ja Israelia? Eikö kukaan muka ole huomannut mitä tuo meidän rakas itänaapurimme tekee ja on tehnyt, vai eikö se vaan ole muodin mukaista arvostella Venäjää?
Itsehän ylitän itärajan vasta kun siellä on jotain näkemisen arvoista: Nevan pinta on peittynyt venäläisten mätänevistä ruumiista, poltettujen lasten roviot savuaa Pietarin katujen varsilla ja jokaisessa katulampussa roikkuu hirtettynä paikallinen maatuska. Hymyilisin ja toteisin hiljaa oikeuden tapahtuneen. Saattaisinpa vaikka rahallisesti tukea Tsetseeni "terroristeja" jos olisi yhtään mistä irroittaa.Ootpa sie humaani tapaus . Ite vastustan yksikseni hiljaa kaikkea väkivaltaa siviilejä kohtaan, oli ne sitte minkä maalaisia tahansa. Mut auttaako se ketään, niin tunnenpahan itte olevani oikeassa.

Per se

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Liittynyt30.4.2005
Ilkka Luoma
Armitage
Israel on tilastojen perusteella uudistanut Hammurabin lakia:

"Tuhat arabisilmää yhdestä juutalaissilmästä."

Eikä kannata unohtaa uusinta jenkkisarjista nimeltä Kapteeni Israel. Jokaisen vanhemman tulisi lapsilleen se tilata. Kapteeni Amerikan velipuoli tappaa paskamaisia arabeja Daavidin tähti toisessa kädessä ja kynttelikkö toisessa kädessä. Siionismin nimeen vannoen, todellisuutta kaihtaen ja omaa tilalle luoden.


...

Mossadin silmä ulottuu kaikkialle. Ei tulisi negatiivisesti arvioida jumalan valittua juutalaiskansaa, jolle on luotu ainutlaatuinen "lupa tappaa" ominaisuus. Maailma on nyt vaan sellainen, että tietyillä tahoilla on "ikiaikaisia nautintaoikeuksia" ...


No muttaku koko maailma kiusaa...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat