Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Mitä sanktioita saa jos ajaa 60km/h rajoituksella moottoripyöräilijän yli mikä tulee juuri 80km/h

ja kun vaihtaa kaistaa niin juuri silloin moottoripyöräilijä on kohdallaan. Jos olisi ajanut 60km/h tunnissa niin ei voisi törmätä, koska ei saa autoilijaa kiinni.

Äsken kävi juuri näin, mutta ei törmännyt kun veli huomasi että moottoripyörä tulee.

Sivut

Kommentit (19)

Dresden
Seuraa 
Viestejä1191
Liittynyt16.3.2005

Äkkiseltään olisin sitä mieltä, että kyseisessä tapauksessa moottoripyöräilijän yli on hankala ajaa. Veikkaisin, että ko.pyöräilijä sinkoutuu ensten tuulilasiin ja sitten katon kautta jorpakkoon. Siis mikäli se ei viime hetkellä ala hädissään jotenkin temppuilemaan.

Die Lust zur Zerstörung ist eine schaffende Lust. - Jules Elysard

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665
Liittynyt7.8.2007

Motoristin tappamisesta ei yleensä saa mitään rangaistusta. Jos motoristi jää henkiin, hän saa aina kolarin jälkeen ylinopeussakot ihan nopeudesta riippumatta. Jos motoristi onnistuisi tappamaan autoilijan, hän saisi paitsi sakot, myös pääsisi Guinnesin ennätystenkirjaan.

Jos kuka tahansa moottoriajoneuvoa kuljettanut on todennettavasti ajanut ylinopeutta, huolimattomasti tai liikennettä vaarantaen, ei sakoilta voine välttyä, ajoi sitten autoa, tai moottoripyörää, sai kolarissa vammoja tai ei. Kaiketi useimmin motoristin ja autoilijan kolarissa syyllinen on varomaton autoilija - motoristi jättää varomatta oman henkensä uhalla, joten lie turha olettaa, että motoristi ainakaan autoilijaa useammin saisi keskinäisistä kolareista sakon. Vai onko jotain mielipidettä tutkimuksellisempaa näyttää motoristien syyllisyydestä tai sakottamisesta?

Sellaisiakin tapauksia on, että tienpitäjä on saanut sakon tai ainakin tuomittu korvaamaan, varoitusmerkkien puuttumisesta tms. Ja onhan tietynlaisista ura- ja pikipaikkauksista välillä vääntöä, ne eivät aina ole kaksisen hyviä alustoja kaksipyöräiselle. Samoin keskikaiteet ovat motoristeille monin paikoin vaarallisia, niin vaarallisia, ettei pyörää välttämättä uskalla kaataa vaikka joskus pitäisi.

Motoristin kannattaa tööttäillä melko taajaan jotta autoilijalle olisi tietoinen teko niitata hänet. Epäkohteliasta, totta mutta reilua.

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5000
Liittynyt21.6.2009
tietää
Motoristin kannattaa tööttäillä melko taajaan jotta autoilijalle olisi tietoinen teko niitata hänet. Epäkohteliasta, totta mutta reilua.Loud pipes save lives!

Yleinen mielipide on aina väärässä.

pkinnune
http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=85360&c=11#amedia

tai voi käydä noinki,tuo eka tippuu ihan hyvin....


Kuva ei kerro mitään mahdollisista aiemmista 'yhteenotoista' liikenteessä, mutta autokuskilla näytti olleen jotain hampaankolossa ...

Jostain syystä mopo/skootteri/moottoripyörä -maissa, joissa liikenne on tiuhaa, kaksipyöräiset täyttävät tehokkaasti autoilta jääneet kolot ja mm. 'etuilevat' valoissa, eikä kukaan ota erityistä pulttia. Liekö jotkut sisäistäneet jonotuskulttuurin liiankin hyvin ...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat