Seuraa 
Viestejä45973

Joku viisaampi voisi hieman valaista tyhmää. Tiedän, että kuussa ei ole tuulia, eikä muutakaan eroosiota, jonka takia Armstrongin kengänjäljet ovat sielä yhä. Tai näin väitetään. Lisäksi useassa dokumentissä hehkutetaan, että ne jalanjäljet ovat vielä miljoonan vuoden päästä siellä. Itse haluaisin teiltä sivistyneitä arvioita, miten paljon kengänjäljet ovat nyt ja tulevaisuudessa "kärsineet" avaruustomun takia? Avaruudessahan lentää jatkuvasti meteoriittiainesta, joista tulee tähdenlennot. Maan ilmakehään osuu joka päivä kymmeniä tonneja tätä ainetta, joka tietysti palaa pois. Kuussa ei ole ilmakehää, niin eikö ole luontevaa että kuu saa osansa kokoajan, pinnalle asti?

Niin, vastahan Nasa hehkutti ottaneensa kengänjäljistä kuvia, ne kuvat mitkä minä näin, niin en saanut niistä mitään selvää.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Sen pölykerrosta on verrattu maahan satavaan ainekseen ja se voisi olla vain 8000 vuotta vanha 1/8 " pölykerroksen vuoksi jonka nasa siellä väittää olevan. Tosin siellä on kaikenkarkeuksista törmäys-silppua ja mikrometeoriitteja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat