Seuraa 
Viestejä11805

[size=85:1yemdwqb]Media repesi liitoksistaan, kun joku oli tehnyt jäsenanomuksen kokoontumisvapauden Suomessa järjestöön, johon intohimo ja -inho sekoittavat kansalaisia "puiden ja metsän" väliin, huomaamatta mitä tuo paljon puhuttu kansallissosialistinen aate oikeastaan oli ja millaiseksi nykyinen Saksa voi kehittyä...[/size:1yemdwqb]

[ ... kansalaiset marssivat sankoin joukoin liikkeen perässä, joka loi töitä, keskinäisyyttä ja päämäärän intohimoa. Marssit *] iskivät suoraan hermoon tai sydämeen. Aatteessa oli paloa ja hehkua - se yhdisti kansakunnan. Kansallissosialismi valoi balsamia hävityn selkään ja nosti itsetuntoa sfääreihin - tunnetuin seurauksin. Saksalaiset olivat silti suurin joukoin uskollisia johtajalleen, vaikka häviö oli jo varma - informaatiokoneisto oli toiminut pelottavan hyvin ... ]

Mikään ei tänään nosta niin paljon intohimoa keskusteluun, kuin kansallissosialismi ja Adolf Hitlerin Saksa. Saksan varjo tai valo lankeaa nyt väkevänä, kun rahamme ovat lopussa. Saksassa on päästy eroon siitä alemmuudesta, minkä voittajavaltiot iskivät saksalaisiin - kun Adolf Hitler oli kansansa johdattanut 4,8 miljoonan oman sotilaan kuolemaan mm. maailmanhistorian verisimmässä ja raaimmassa sodassa Neuvostoliittoa vastaan vuosina 1941-1945.

Voittajien sävelten tahdissa ollaan aina marssittu,
niin tässäkin USA - Neuvostoliitto kylmän sodan kahtiajaossa, jossa Neuvostoliiton generalissimus Josif Stalin oli ainoa todellinen voittaja ja voittamattomana myös poistui, lopullisesti. Stalin voitti Hitlerin, vaikka "rakasti" tätä - tietäen mitä Hitler oli "Taistelussani" kirjassaan kirjoittanut. Molemmat tiesivät toistensa aikeet - oli vain muutaman vuoden ero aikatauluissa.

Stalin tiesi, että hänellä oli vain yksi vertainen, muille hän ei mitään arvoa antanut - edes omille lapsilleen. Stalin oli valtion mies, joka jäi Moskovaan, kun Hitlerin sotakone oli "voittamattomana" Moskovan porteilla. Stalin muodostui neuvostoliittolaisille ikoniksi, koska kaikki pelkäsivät tai ihailivat häntä - kuten Hitleriä Saksassa. Viime aikoina on paljon puhuttu siitä suuresta tapaamisesta, joka pontevasti kielletään **]

Mitä kansallissosialismi oikeastaan oli?

Kansallissosialismi oli monille hyve, se hyve, josta syntyi yhtenkuuluvuus ja joukossa olemisen tarve. Kansallissosialismi oli aate, jota ruotsalaisetkin "pintaa myöten" ihailivat ja olivat kauppakumppaneina sen suuren taloudellisen hyödyllisyyden vuoksi. Suomessakin olivat saksamyönteiset, jopa Uralille saakka kurkottajat. Mannerheimkin antoi miekantuppikäskynsä ja pyysipä hädän hetkellä apua Hitleriltä, pakosta pettäkseen tämän huomenlahjaksi. Suomi selvisi kesästä 1944 paljolti Saksan avulla - tämän tiesi Stalinkin, mutta katsoi sormiensa lävitse.

Kansallissosialismissa oli aate, oli ideologia ja oli päämäärä - väkevämpänä kuin roomalaisilla, mongoleilla, egyptiläisillä ja tämän päivän amerikkalaisilla - jotka kaikki olivat suurvaltoja, aikansa. Vain Saksan kolmas valtakunta määritti tarkasti tiensä niin kotona kuin ulkona. Saksa oli tuolloin yhdistysten ja yhteisten marssien luvattu maa, joka suunnitteli "lopullisia ratkaisuja" - lopettaen itsensä.

Saksan kansa tiesi mitä Hitler tahtoi, ja niin syvästi, että se varovaisti kansakunnan muun muassa liityttämään lapsensa Hitler-Jugendiin - tuli olla yhteisön jäsen, joka huolehti kuten Israel poikansa ja tyttönsä, kun heidät äidin rinnoilta järjestelmään ohjataan sotilaiksi "jatkuvan luodun uhan edessä ja takia". Saksan kolmannen valtakunnan ja Israelin valtion tietyt totalitääriset toimenpiteet muistuttavat hämmästyttävästi toisiaan. Israelista on tulluut sotakone, kuten oli Saksa Hitlerin aikana.

Hitler osasi miellyttää niitä joita halusi, hän jakoi vastakkaisuuksia

Kansallissosialismi oli nerokas yhdistelmä lupauksia pääomalle, työläisille ja armeijalle, joka sekin jaettiin kahtia - oli eliittijoukot SS:nä ja tavallisten sotilaiden Wehrmacht. Saksa oli tuolloin vastakkainasettelua - Hitler oli nokkela asettamaan kaiken kilpailuviivalle, jolla tuki omaa ehdotonta valtaansa. Hitlerillä oli suosikkinsa ja heitä hän suojeli loppuun saakka - paitsi niitä jotka pettivät. Oli vain yksi poikkeus - varusteluministeri Albert Speer ***], arkkitehti kuten Hitlerkin olisi halunnut olla.

Kansallissosialistinen Saksa osasi yhdistää ja mobilisoida
- sen tuotantokyky oli suhteessa populaatioon ja varantoihin nähden ylivoimainen. Saksan kyky kehittää, operoida ja järjestellä olivat omassa luokassaan. Kun tehtaat olivat pommitetut kaupunkien ohessa - tuotantokoneisto jylläsi ja oli mennyt maan alle.

Vaikka Dresden, Köln, Hampuri jne... massateurastettiin liittoutuneiden toimesta, ilmasta käsin - Saksan kansa jaksoi, ehkä tilanteen pakosta ja uskosta luotuun linjaan, jonka virrassa oli syytä tai pakko olla. Ja olihan Hitler luonut kansallisen ylpeyden, tunteen ja voiman siitä suuresta Saksasta, jota kansa janosi Nurnbergin massiivisissa puoluekokouksissa. Hitler ja hänen markkinointikoneistonsa tiesivät mistä kansa pitää ja niin tehtiin.

Hitlerin Saksassa nuorille haluttiin luoda edellytykset olla yhteisön "kunnollinen" jäsen

Vaikka Hitler-Jugend tiesi mikä oli lasten ja nuorien hyväksi fyysisenä kuntona, joukkuehenkenä ja yhteenliittäjänä, oli lopputulos katoava Berliinin raunioihin. Oli joko oltava mukana tai sitten se koettiin vastustuksena (seurauksin) - kolmas vaihtoehto oli passiivisuus ja sitä ei koettu isänmaallisuudeksi. Hitler oli nielaissut mahtipontisuudessaan liian suuren palan - sota USA:ta vastaan oli liikaa, silti nuoria koulutettiin suursaksalaisiksi. Saksan nuoriin oli istutettu aate, joka seuraa elossa olevia vielä tänäänkin - mutta pinnan alla. Määrätietoisuutta tarvitaan jälleen nykyeuroopassa - ja virheistä voidaan oppia.

Hitler loi välillisesti perustan nykyiselle USA:n sotilasmahdille,
joka toimii jo kuten Saksan kolmas valtakunta toimi aikoinaan - amerikkalaiset sotivat jatkuvasti jossain ja nimenomaan rajojensa ulkopuolella. Hitlerin armeijat eivät kyenneet niin suurin massasurmiin kuin amerikkalaiset ovat kyenneet, jo vuosikymmenien ajan ja miltei yhtäjaksoisesti. Saksa kykeni mobilisoimaan 80 miljoonan kansastaan 15 miljoonaa sotilasta 1], joista 4,8 miljoonaa jäi kentille - Eurooppa on tiheänä saksalaisten kaatuneiden sotilaiden muistomerkeistä - mm. Rovaniemen Norvajärvi, joka on muodostunut eräille hiljentymispaikaksi.

Eräässä asiassa Saksa häpeää,

se häpeää aseettomien tappamisessa, samoin kuin amerikkalaiset häpeävät Hiroshimaa ja Nagasakia. Saksa on saanut jo anteeksi - kaikki osalliset ovat kuolleet ja haamutkin ovat haudatut 2]. Saksa on nyt uudelleen veturi, ei tosin niin asevarusteltuna kuin 1939-1945, mutta varusteina taito,säntillisyys, kyky ja osaaminen tehdä sellaista, mitä muilla ei ole.

Saksa on EU- ja euroveturi 3] ja nyt se itse tietää sen julkisesti. Hitlerin varjo on poispyyhkäisty ja Saksa on noussut EU-Euroopan johtajaksi - ilman aseita, ...ymmärtäen mitä Venäjä ja Kiina merkitsevät. Hitler odotti loppuun saakka, että USA olisi ymmärtänyt Neuvostoliiton suurimmaksi uhakseen - kuten kävikin, mutta silloinen Saksa ei siitä enää hyötynyt. "Paha sai palkkansa" - kuten se aina tulee saamaan, nykyisinkin.
...

[size=85:1yemdwqb]LOPPUKIRJOITUS
Tänään Venäjän ja Saksan välinen 'rauhanpiippu' kaasuputkena on avattu. Putki oli mestarityö eurooppalaiselle rauhankehitykselle - sillä niin kauan kuin putkessa virtaa kaasu ei Euroopassa suuria sotia käydä, sen takaavat Saksa ja Venäjä. Molemmat maat tietävät mitä oli maailman historian raain ja verisin sota vuosina 1941-1945, kun Hitlerin Wehrmacht ja Stalinin Puna-armeija ottivat yhteen. Tänään maiden välillä vallitsee luja kunnioitus ja luottamus - jonka Kiina, tämän vuosisadan supervaltana tunnistaa ja tietää - tullen molempien kanssa 'erinomaisesti' toimeen - tänään. Kiinan, Venäjän ja Saksan voimakolmio voi olla huomisen luja linnake takaamaan kehitystä ja määrätietoisuutta. Näiden kolmen kesken vallitsee raaka-aineiden ja energian, työvoiman sekä insinöörikekseliäisyyden ja tuotantokyvyn syvä yhteys. Suomella on syvä yhteys Saksaan - niin hyvinä kuin huonoina aikoina 4][/size:1yemdwqb]

Ilkka Luoma

[size=85:1yemdwqb]http://www.facebook.com/first.ilkka
http://ilkkaluoma.kuvat.fi

*]
Horst Wessel [WIKI] ~ http://en.wikipedia.org/wiki/Horst_Wessel_Lied ----![W]
**]
Tapasivatko Hitler ja Stalin toisensa - sitkeä huhu liikkuu ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi ... ti-kaikkia ----![US_P/IL]
***]
- Albert Speer, Hitlerin suojatti ja arkkitehti varusti Saksan sotakonetta ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi ... osialistit ----![US_P/IL 2011/2007] ~ http://ilkkaluoma.blogspot.com/2007/06/ ... aluta.html ----![2007_BLOGSPOT/IL]
1]
Suomella oli Talvi- ja Jatkosodassa erinomainen mobilisaatiosuhde, saimme 4 miljoonan kansasta yli 700.000 puolustamaan maatamme eli vajaat 20%, Saksassahan se olisi ollut noin 16 miljoonaa!
2]
Keskitysleirien haamutkin ovat jo kuolleet - yhtä kansaa on nyt muistuteltu jo riittämiin ~ http://ilkkaluoma.blogspot.com/2006/03/ ... olvet.html ----![2006_BLOGSPOT/IL]
3]
Saksa on suurin nettomaksaja EU:ssa ja on ollut aina ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi ... iittokunta ----![US_P/IL]
4]
Suomi Saksan 'pikkuveljenä' ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi ... den-luojat ----![US_P/IL][/size:1yemdwqb]...

Kansallissosialismilla puhutetaan ihmisten mielet sekaisin

[size=50:1yemdwqb][8537/477827][/size:1yemdwqb]

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rere
Ilkka Luoma -talkia ei kyllä kahta lausetta enempää jaksa.Antisi keskusteluun oli taas tasan nolla.

Edes Suomen sisällissodan-, kapinan-, kansalaissodan- miksi kukin sitä tapaa kutsua - aikaisia haamuja ei ole vielä joka seudulla haudattu. Tästä on kohtuullisen tuoreita havaintoja, maaseudulta tietenkin.

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä11805
Electric shadow
Edes Suomen sisällissodan-, kapinan-, kansalaissodan- miksi kukin sitä tapaa kutsua - aikaisia haamuja ei ole vielä joka seudulla haudattu. Tästä on kohtuullisen tuoreita havaintoja, maaseudulta tietenkin.

...

Taloudellisen tilanteen kiristyessä vanhat haavat aukeavat uudestaan.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat